Fan också!

Jag kom just på att jag glömde köpa ost när jag handlade, nu måste jag springa ner igen.. Alltid är det nånting man ska glömma, grymt jobbigt!
Menmen, det är väl bara att gå ner. Tur ica ligger nära :)  




Tillbaka i Umeå

Nu har jag kommit mig hem till Umeå, kom med tåget vid halv tio. Skönt att vara hemma och kunna packa upp allt, slippa leva i en väska. Sitter och kollar tv just nu men ska väl snart hoppa i duschen innan jag ska börja med maten. Blir tacos idag, Hilma kommer vid halv fem och då ska jag ha gjort mat så det är klart.

Igår åkte jag och pappa iväg till Kalix snabbt, datorn jag ville ha fanns där så vi åkte dit och köpte en. Så nu har jag en ny dator, riktigt skönt! Jag som bara hoppades att min farbror skulle kunna laga min gamla, men istället fick jag en ny av mamma och pappa :) Så nu kan jag nog skrota min gamla dator, han skulle bara försöka få ut bilderna för dom vill jag gärna ha kvar.

Ikväll blir det en riktigt lugn kväll, det var någon bra film som jag vill se. Sen blir det nog en tidig kväll, fick ju gå upp kvart över fem idag. Imorgon blir det bara att förbereda för nyår, ska in till stan och sen är det massa mer som måste fixas.

Men nu ska jag hoppa in i duschen så jag känner mig lite fräschare :)

Måndag

Nu är det bara en dag kvar här i Boden, hade tänkt åka in till stan för att byta en tröja jag fick i julklapp. Men det får nog bli när pappa slutar jobba så jag har bil och kanske får med mig någon. Inge kul att gå runt i stan själv, även om det går fortast. För då gör man det man ska och kollar det man vill sen är man klar.

När jag kommer hem till Umeå blir det planering för nyår, är massor som står på inköpslistan och jag skulle tro att vi även åker på att städa av i lägenheten. Men ser verkligen fram emot nyår och tror det kommer bli grymt kul! :)

Tror nästan jag måste börja packa redan nu, annars kommer jag aldrig hinna. Det ser ut som ett kaos här i rummet, kläder och saker överallt. Och nu är ändå mycket av mina kläder i tvätten, tänkte hinn få det tvättat innan jag åker. Och jag har då ingen aning hur jag ska få ner allt i dom två väskor jag hade med mig hit. Lär nog bli att jag får ta en liten extra.


  

Nu ska jag gå och göra mig klar för dagen och sen ta fram kläder till olle och göra lunch till oss :)


Julen!

Nu är det bara en dag kvar här i Boden och sen åker jag tillbaka till Umeå igen. Ska bli skönt att få komma hem, men ändå tråkigt att lämna alla här.
Julen har varit hur bra och mysig som helst, men nu är jag sjukt less på all julmat som serveras hela tiden. Var gott med en donken i luleå igår :)
Har varit på storheden idag för att leta en datorn, min har ju gått sönder. Vi var i förrgår också bara och kollade, men nu bestämde vi oss för en och åkte dit idag för att köpa den. Vi stod i kö hur länge som helst, och när det sen blir dom framför oss ska dom ju ha en likadan som den jag kollar på och då säger jag till mamma "Nu blir jag ju inte förvånad om dom tar den sista". Och vadhänder inte, jo när jag kommer fram så hade dom ju självklart tagit den sista.
Men vi ska kolla lite imorgon om den kanske finns i Piteå eller Kalix, får hoppas det!

Får se vad som händer ikväll, kan ju alltid hoppas det är nånting bra på tv så man kan kolla på. Men nu ska jag gå och lägga mig i soffan igen för att kolla gamla repriser på idol 2004 :) hah!


  


Lördag

Sitter just nu och tar det lugnt efter att först ha varit i Luleå med mamma och letat lite julklappar. Fick med mig en tröja från Gina Tricot hem också. Sen for vi direkt till gurras match, dom mötte Piteå och kunde vinna med 4-1.
Ikväll blir det att kolla robinson och bara ta det lugnt med familjen, kommer nog bli en tidig kväll också. Jag är hur trött som helst när vi kom hem så sent igår och var tvungen att gå upp tidigt idag.

Vår match igår gick väl inte direkt superbra, men vi vann med 7-1 och fick med oss tre sköna poäng! Så nu kan vi ta jullov och ladda batterierna tills trettondagarscupen.

Nu ska jag gå upp och ta en plats i soffan inför robinson :)


Vad händer nu?

NU har jag tränat, duschat och kollat lite tv under kvällen. Vet inte riktigt vad jag ska roa mig med längre, Hilma jobbar ju till tolv så hon kan inte roa mig iallafall. Kanske slår på en film eller nånting sånt, ska gå och kolla om det finns någon bra. 

Imorgon är det tvätt och dammsugning som gäller innan mamma, pappa och Olle kommer. Måste väl hitta på någon mat vi kan laga också så vi alla kan äta. Men det överlåter jag nog till Hilma som är bättre på att komma på nånting som är gott och som man inte alltid äter. 


Nej nu ska jag gå och leta reda på en film, så här kan jag inte sitta längre. Verkar ju inte komma nånting vettigt på tv så..

Torsdag

Ligger just nu i soffan, har haft huvudvärk imorse men det börjar släppa nu. Skönt det iallafall!
Igårkväll precis innan vi tänkt lägga oss kom jag på att jag skulle kolla tvättiden, vi hade ju planerat att det var idag men kände på mig att nånting var fel. Då när jag kollade visade det sig att vi hade tvätid igår, rätt drygt eftersom jag gick runt hela dagen och inte gjorde nånting då. Men vi chansade på att tiden skulle vara ledig idag också eftersom att alla jobbar och bara dom tiderna på kvällarna brukar vara uppbokade. Så vi ställde klockorna imorse och släpade ner all tvätt, var grymt mycket den här gången. Och när vi kommer dit ner så är ju självklart tiden idag bokad, enda på hela veckan som är uppbokad på dagen, kan man ha mer otur.
Så vi fick boka tid imorgon istället, måste ju hinna få tvättat innan jag åker hem.

Så nu sitter jag här och funderar vad jag ska göra idag. Hilma är på jobbet hon ska börja på efter jul och ska vara där hela dagen, kl tolv ikväll skulle hon få sluta. Så jag kanske fortsätter med städningen jag började med igår, behövs verkligen dammsugas och dammtorkas på vissa ställen så kanske är lika bra jag gör det.

När jag satt här i soffan såg jag att Hilma hade lämnat spår efter sig innan hon gick. Jag är van med att det ligger snusar överallt, tallrikar, papper, på tomma dosor osv. Men nu börjar det bli illa, nu hade hon lagt på en oäten knäck som dessutom var min. Kan säga att det inte såg så gott ut..



Nu ska jag kolla lite tv innan jag tar tag i städandet igen, har ju gjort bort det värsta som är toaletten iallafall :)
Sen är det träning ikväll, sista innan match, det ska bli riktigt kul. Är grymt taggad på matchen imorgon, ska bli kul också att mamma, pappa och olle kommer och kollar då. Sen åker jag hem med dom till Boden efteråt och stannar där tills den 29onde :)

 


Träningsledigt

Har just läst ut en av böckerna till skolan så det känns riktigt skönt, imorgon ska jag sätta igång med den andra. Har även packat lite till Boden över jul, men är långt ifrån klar. Hunnit med att städa lite här hemma också som jag lovade att göra ikväll så nu känns det skönt att bara sitta och ta det lugnt i soffan. Kollar på lyxfällan just nu men ska snart hoppa in i duschen och hoppas Hilma kommer hem snart så vi kan kolla bonde söker fru och paradise hotel :)

Chokladbollar

Idag gick jag upp i bättre tid än vanligt, sov inte bort hela dagen iallafall. Åt frukost och sen satte vi igång med att göra chokladbollar. Hilma står för fikat på en av deras matcher i helgen så det var bara att baka, blev 5 satser deg för dom skulle vara stora. Men Hilma lyckades ju med det omöjliga, hon gjorde misslyckades med chokladbollar. När hon skulle ta 300 gram smör tog hon istället bara 150 gram, och det märkte vi ju först när vi jag skulle göra andra satsen och hon börjar säga att jag mäter upp smöret fel. Då kommer hon på själv att det är hon som gjort fel. Men dom gick att äta iallafall, bara lite roligt att hon gör fel på chokladbollar som är det enklaste i världen att baka ;)






Idag blir det bara att vara hemma, ska plugga ikväll för det behövs verkligen. Hilma hade match mot Umeå city IBF, men jag ska inte kolla på den bestämde jag mig för tillslut. Ska packa också så jag har det klart innan fredag. Skulle vara grymt jobbigt om jag glömmer nånting, nu när jag ska vara hemma lite längre och dessutom över jul.

Nu ska jag kolla lite tv med Hilma innan vi ska börja med maten :)


Knäck!

Just nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå så jag får åka iväg på träning. Har hunnit med att baka knäck idag, dom blev hur goda som helst! Blev så sugen efter julfikat med laget igår att jag var tvungen göra egna. Man börjar få riktigt julkänsla nu, speciellt när det kommit massor med snö inatt. Skönt att i får en vit jul i år också, men man vet ju aldrig. Snön kan ju regna bort som det alltid gjort tidigare i år.






Tror jag ska sätta mig och läsa lite till skolan nu innan det är dags att byta om till träningen :)

 


VM i Västeås

Har precis satt mig i soffan igen efter att ha lagat mat, idag var det min tur och det gick alldeles utmärkt att äta. Snart ska jag göra mig klar för träningen, skulle vara fika hos wess efteråt. Blir nog kanon, tvmatch idag också så lär bli att titta lite på den också.

Helgen har varit kanon, eller det enda negativa var att vi bodde i en läskig stuga som vi tydligen delade med råttor. Efter att sandra och fredrik hittat råttbajs i deras säng på kvällen började vi kolla under sängarna för säkerhets skull, och vad hittade vi där om inte en råttfälla.. Utbröt panik för ett tag och ingen skulle våga sova i stugan. Var lite dom glömt att nämna när vi hyrde den, som att den låg ute i skogen, (väligt) svårt att hitta dit, kunde inte köra hela vägen fram för det var så lerigt och var långt till toalett och dusch. Men vi överlevde helgen som tur var, men för säkerhets skull sov vi med tvn på så man inte skulle ligga och lyssna efter andra ljud på kvällen/natten.


Moa och Malin dokumenterade helgen, och här är några av bilderna ;)



                



Nu ska jag kolla lite tv innan jag ska åka iväg på träning :)


Snart bär det av :)

Nu ska jag snart ta och hoppa i säng, men tror inte jag kommer somna i första taget. Är så taggad på imorgon, Hilma lider av samma problem så vi sitter båda uppe fortfarande och funderar över om det är något vi glömt eller bara nånting vi kan göra för att bli lite trötta.

Hon gick just nu in i sitt rum för att plocka ihop kläder och det kan jag lova inte händer varje dag ;)

Men nånting säger mig att ingen av oss kommer vara särskilt pigg när klockorna ringer imorgon och vi måste gå upp. Fast samtidigt har man ju nånting riktigt roligt att gå upp till så kanske inte blir jättejättesvårt. Kan ju alltid hoppas!

Nej nu ska jag börja stänga av datorn och gå mot sängen :) Godnatt!

I love it!


Har hittat min nya favorit, den är helt underbart bra!


Imorgon!

Då bär det av till Västerås! Tror dom skulle hämta oss vid sex eller nånting sånt, jag kommer iallfall vara död då. Men ska bli en grymt rolig helg. Inte varje dag man får uppleva VM på hemmaplan.
Idag blir det mest bara att packa och fixa inför morgondagen, har lovat att inte ha med mig för mycket så nu handlar det om planering. Brukar annars vara väldigt bra på att ta med mig några plagg för mycket, för det kan ju faktiskt hända att man vill ha dom nångång :) Men nu ska jag se till att inte göra så i helgen.
Måste gå ner och handla snart också, en roadtripp är ingenting utan nånting gott att äta!

Det enda tråkiga med helgen är att vi missar idol-finalen imorgon, är ju matcher då. Men har vi tur kanske vi hinner hem och se vem som vinner, men man vill ju se låtarna också. Får se om vi tar med datorn och kanske kan kolla på efteråt. Hoppas verkligen att Erik vinner!

Har nyss strukit min tröja, eller skjorta kanske man säger. Den var inte lite skrynklig efter att ha tvättat den, och inte heler lätt att stryka. Men nu är det gjort och jag ska nog kunna använda den i helgen.

Nej nu ska jag återgå till packningen och allt sånt vi håller på med hemma :)


Sverige-Tjeckien

Kom från träningen för ett tag sen. Kan väl inte direkt säga att det gick bra, men får väl hoppas det vänder snart. Är så trött just nu att jag bara vill gå och lägga mig, men ska hålla mig vaken ett tag till iallafall tänkte jag. Sitter och kollar innebandy vm just nu, Sverige-Tjeckien. Står 1-1 efter första så är ju lite jämnare än tidigare matcher då dom vunnit med 17-3 och 28-1.
Snart börjar nog andra hoppas jag, orkar inte sitta och kolla all reklam längre. Men innan det ska jag gå och kolla om vi har nånting gott jag kan äta :)

Måndag

Hade match mot Jemtland igår och den vann vi men 5-1, alltid skönt med seger. Var gock en grymt jobbigt resa både dit och hem. Man har blivit lite bortskämd nu när man bor i Umeå och det är 6 umeålag med i serien. Det blir inte så mycket bortamatcher om man säger så. Men skönt att den resan är gjord och vi endast har en resa kvar, till uppsala efter jul.
Var ju också andra advent igår men det missade jag ju, så vi fick tända två ljus idag istället. Inte samma känsla när man vet att det är måndag, men alltid mysigt för man vet att man kommer närmare jul för varje ljus man tänder :)

Längtar riktigt mycket till jul nu, att få komma hem och träffa alla igen och ha det mysigt med familjen. Få träffa alla kompisar hemma igen och kunna umgås mycket nu när jag blir hemma ett tag. Speciellt kul blir det att träffa Hanna Lundman, var grymt länge sen sist. Och kanske hon lyckas styra ihop en klassfest, skulle vara grymt kul :) Sen är det ju självklart farmen på juldagen, det är alltid kul. Kunna träffa alla i Boden under ett och samma tak. Ser jag verkligen fram emot!

Men först är det VM som vi åker ner och kollar på torsdag och sen ska vi ha en match till mot Holmsund den 18onde. Då kommer nog mest troligt mamma och pappa ner och kollar och sen åker jag hem med dom. Skönt att få åka bil för en gångs skull.


Inte länge till vm!

Har klivit upp för ett tag sen, blev i tid för en gångs skull. Måste kunna somna i tid ikväll eftersom vi har samling 05.50 imorgon. Kommer vara helt död då, men tur man får sova ett tag på bussen. Blir match mot Jemtland, en match vi verkligen måste vinna. Får inte bli som sist då vi gjorde världens sämsta match.. Men jag är taggad som tusan och det tror jag resten av laget också är så ska nog gå bra!

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, biffen kanske skulle komma hit ikväll så lär väl typ bli att sitta och slöa i soffan fram till dess. Tur att det iallafall är lite bra att kolla på idag, det mesta är repriser men det funkar alltid.

Snart är det dags att åka ner till västerås på vm. Tidigt på torsdagmorgon åker vi, och jag längtar så grymt mycket! Skulle kunna börja packa nu bara för att jag vill att vi ska komma iväg fortare. Köpte biljetter till torsdag också igår så nu blir det att kolla torsdag, fredag och lördag.

Nu ska jag fortsätta kolla lite tv, sen måste jag nog gå och klä på mig. Kan ju inte gå i morgonrock hela dagen även om det skulle vara väldigt skönt :)

RSS 2.0