Kattunge på vift!

Har varit uppe tidigt idag, var inte tänkt så egentligen men Jonas klev upp vid 7 och skulle till jobbet och då skulle ju jag egentligen somna om. Men då kommer han in och säger att det bara är 3 kattungar i buren, jag trodde han hittade på men tydligen inte, när jag kom upp var där bara  3 ungar, Sune saknades. Så det var bara att sätta igång och leta honom, det gick rätt fort tills vi hittade honom där han kröp på toaletten. Typiskt om dom ska börja rymma på nätterna!
Så då efter det var jag ju pigg så det var ingen idé att lägga sig igen så jag satte mig i soffan och åt frukost och nu har jag pluggat ett tag. Tror jag ska slå på ett avsnitt av "familjen annorlunda" nu innan jag ska duscha och göra mig klar för dagen!

Sen måste jag ut på en längre promenad med Dagny innan Jonas slutar jobba, och ikväll ska vi till mamma och pappa en sväng och fortsätta kortspelandet från igår :)

Ska bli mysigt med en långhelg nu under påsk, så vi får ha Jonas hemma länge. Hoppas han kan vara ledig på torsdag också så vi kan hitta på massor! :) Och så får vi hoppas vädret blir bra så vi kan vara ute med skotern och grilla tillsammans hela familjen :)


RSS 2.0