Ny vecka!

Har äntligen fått lägg mig i soffan vilket är grymt skönt! Har först jobbat 7-15 och sen direkt jag slutat gick jag och Hanna till step in, vi ska ta tag i träningen på riktigt nu har vi sagt. Sen åkte jag och solade vilket var superskönt :) Så nu har jag duschat och är klar för en riktigt lugn kväll.

Imorgon är det jobb 12-21 som gäller, skönt med sovmorgon. Fast samtidigt gillar jag att få göra bort jobbet på morgonen och ha kvällen fri. Menmen det går väl bra att jobba kväll ibland :)

Nej nu ska jag kolla lite tv och sen blir det att slå på en film :)

Söndag!

Har precis kommit hem från mamma och pappa, har varit skönt att vara där i helgen. Och Ulla hann bara in genom dörren så somnade hon, det är perfekt när hon får vara där en helg! Så nu blir det en lugn kväll här hemma :) Har även hunnit med att betala räkningarna precis så nu är man lite fattigare.

Skönt att det även har blivit varmare ute så man inte fryser ihjäl när man ska jobba. Känns ju nästan som att våren är på väg nu, eller jag hoppas då det!

Nej nu ska vi slå på solsidan och sen se lite big brother :)

Mamma och pappa

Har tillbringat dagen på ishallen och kollat på Olle som haft cup. Gick väl inge vidare då det blev förlust i alla matcher, men de fick med sig en medalj och de är nöjda över det. Och jag tror dom haft grymt kul och det är ju faktiskt viktigast :)

Nu är jag hemma hos mamma och pappa där jag fått gomiddag, pommes, oxfilé och pepparsås. Är grymt mätt just nu och ligger i soffan där jag kollar melodifestivalen. Vilket skämt det är alltså, det är inte bra nånstans. Agnes skickade ett sms och skrev att hon skulle göra det bättre, så vem vet nästa år kanske vi ser henne där? ;) Fast för allas bästa måste jag nog hoppas på att det inte blir så!

Ska snart gå ner och basta, är genomfrusen efter att ha suttit på ishallen. Så ska bli skönt med en bastu och sen få krypa i myskläderna :) Tänkte sova hos mamma och pappa inatt, är som mysigt att göra det ibland när man är ledig. Så får jag se vad vi ska göra imorgon, tror iallafall vi ska till arenan och se på matchen.

Nej nu ska jag gå ner och basta så jag bara kan mysa sen :)


Fredagsmys!

Har hämtat Olle för ett tag sen och nu sitter vi här och försöker göra en skiva till cupen dom ska ha i helgen. Så den är snart klar :) Då ska vi åka iväg och hyra en film tills ikväll. Jag och J ska ju nämligen vara barnvakt åt Olle, så det blir nog en bra kväll. Börjar kvällen med maxmat och sen en massa annat gott :)

Fick lite bilder av Agnes från i sommar nyss, vilken sommar det var alltså! Den var grym på alla sätt :)






Mammamys!

Har kommit hem till mamma för ett tag sen, vi har satt igång att baka bullar som vi nu lär hålla på med ett bra tag. Bullar på två liter mjölk så nu lär frysen vara full!
Men det blir skönt med lite mys här hos mamma när det inte blev något Skellefteå. Jag är så förbannad att det inte finns något slut, men nu är det färdigt med det här. Skönt att slippa all jävla skit!

Sen ska jag hem för lite filmmys med en bra, lär nog bli en eller annan bulla till filmen också :) Och imorgon är det fredag, ska bli grymt skönt med helg! Sen spelar Olle cup på lördag så den dagen består av att vara på ishallen. Men jag klagar inte, det är så kul att se honom! :)

Nej nu har degen jäst klart så vi ska börja baka ut den :)



Kallt!

Tog tag i den stora tvätthögen idag och det var verkligen på tiden, så nu sitter jag och väntar på att allt ska bli torrt. Så passar på att nöta lite mer gilmore girls när jag ändå inte gör något annat. Plus att jag hoppas disken i köket ska diska sig själv, men tror samtidigt inte det kommer hända. Så det kommer nog se lika hemskt ut när jag går tillbaka in i köket.
Har även hunnit med en sväng på stan med Sofia, lite väl kallt ute. Hoppas det blir lite varmare snart! Vi pratade även om att åka en sväng till Ikea, måste bli av snart :)

Ikväll är det träning som gäller, sista inför matchen imorgon. Hoppas nu att ryggen håller och jag kan köra på för fullt. Tydligen kommer ryggen inte bli bra för än säsongen är slut och jag kan lägga ner innebandyn. Men det vi hoppas på är att den inte ska bli värre än nu.
Sen efter träningen blir det att bara mysa på, kommer bli grymt! :)


Lunch

Är så sjukt trött, tror jag ska vila ett tag nu på lunchen. Ska vara tillbaka på jobbet 12 så hinner ju sova ett tag iallafall :)
Träningen igår gick bra, skönt att kunna träna igen. Så nu hoppas jag att resten av veckan går bra och jag kan vara med på båda matcherna. Men jag och Hanna har en plan så det ska funka!

Nej nu ska jag lägga mig ner i soffan så jag kanske är lite piggare resten av dagen :) Blir att åka hem till mamma och pappa direkt efter jobbet, jag fick välja middag idag och det kommer bli grymt gott!


Det blir träning

Har precis kommit till m&p och väntar på maten, alltid skönt att komma hit för att äta! Sen blir det att vila lite innan det är dags att åka iväg på träningen, får hoppas det går bra ikväll. Var tydligen teori först och jag hatar verkligen teori! Men får hoppas tiden går fort så vi får plocka fram klubborna :)

Nu blev maten klar så jag ska hugga in på maten :)


Godmorgon

Har klivit upp ur sängen för ett tag sen, blev en skön sovmorgon då jag inte fick något jobb imorse. Så nu ska jag väl sitta här i soffan tills det är dags att åka iväg till specen.
Ikväll har vi träning på hildurs eftersom arenan var bokad. Kommer nog kännas lite konstigt, var ju ett bra tag sen sist man tränade där nu :) Får se hur mycket jag ska köra idag, så svårt att veta om jag ska köra idag eller om jag ska vänta till onsdag och köra rehab idag? Hmm, måste nog ta mig ett snack med Hanna om dedär.


Nej nu ska jag gå och göra mig lite frukost och sen klä på mig, kanske hinner nöta lite gilmore girls innan jag ska iväg :)

Vilken kväll det blev

Gårdagen var riktigt bra! Hade sjukt kul hos Hanna och även ute så jag är supernöjd :) Mår inte heller dåligt idag vilken känns skönt, man är bara lite småsliten men det får man alltid räkna med.

Det tråkiga var att jag inte kunde följa med till Umeå igår för mig rygg, kändes onödigt att riskera att den blir ännu värre. Så jag blev hemma och följde tjejerna på datorn, och dom vann. Så sjukt glad jag blev :) Så nu hoppas jag att ryggen funkar i veckan och sen ska vi krossa Skellefteå på torsdag!

Väntar just nu på att m&p ska hämta mig och så ska vi till sävast och fira Petra som fyller år. Sen skulle mamma bjuda på pizza till middag vilket ska bli sjukt gott. Grym bakismat dedär :) Sen blir det mys till solsidan med mycket bra sällskap :)

Nej nu ska jag torka av tvn innan dom kommer, såg jag glömde det i städningen :) Har faktiskt storstädat lägenheten imorse, det är inte dåligt!

Lägenheten!

Har ju för länge sen lovat lite bilder på lägenheten, så här kommer dom. Bättre sent än aldrig :)

Hallen:





Sovrummet:






Köket:





Toan:



Vardagsrummet:









Helg!

Nu kan man säga att det är helg för min del, vilket känns underbart! Imorgon ska jag till farmor på morgonen och färga mitt hår, utväxten är enorm. Sen snabbt hem igen och göra mig klar innan jag ska möta upp Hanna och vi går mot stan där det blir lunch och massa roligheter :)

Men idag har dagen bestått av en massa jobb, 7-17 vilket känns som en evighet. Fast måste säga att dagen var rätt rolig ändå. Sen åkte jag vidare till ishallen med mamma där Olle hade träning, han är alltid lika söt! Åkte vidare mot arenan med pappa där det var dags för träning. Och nu sitter jag äntligen hr nyduschad i soffan och ska bara njuta av resten av kvällen. En film väntar och jag hoppas att den är bra :)

Nej nu ska jag ringa mamma och surra lite skit och sen mysa vidare :)

Halvvägs!

Det var länge sen jag var så här trött och jag har ändå legat och sovit ett bra tag efter jobbet. Frågan är ju hur jag ska orka med träningen?
Sitter hemma hos mamma och pappa just nu och pimlar kaffe innan maten, kanske det hjälper.
Längtar tills träningen är slut och jag äntligen får slänga mig i soffan igen och sen krypa ner i min nybäddade säng, ska bli underbart! :)

Och nu har mer än halva veckan gått vilket betyder att det snart är helg. Fredag innebär en dag med Hanna, vi ska gå på stan, luncha och sen ska vi på bolaget så hon äntligen får handla själv. Kommer bli grymt kul! Sen på kvällen åker vi vidare mot degerbäcken där vi ska fira henne och förmodligen ladda inför lördagen :)

Nej nu ska jag hugga in på maten och sen ladda inför träningen!





måndagsmys!

Kom nyss hem från träningen, men blev ingen träning för min del idag. Problem med ryggen och diskarna ställer till det för mig. Men förhoppningsvis kommer jag kunna träna imorgon, Hanna har hjälpt mig med en massa övningar som verkligen hjälper. Underbart att inte gå runt med konstant ont i ryggen hela dagarna!

Så nu ska jag hoppa in i duschen så man känner sig lite fräschare efter en dag full med jobb och stress. Sen ska jag bara mysa ner mig ordentligt i soffan och jag vet att kvällen sen kommer bli supermysig :)

Nej nu väntar en varm och skön dusch, -30 ute är ingen höjdare!

alla hjärtans dag!



livingadream!


Fika!

Har precis gjort mig klart och väntar på att någon ska komma och hämta mig och skjutsa mig till mamma och pappa. Blev en tidig morgon idag då jag bestämde mig för att åka till Luleå och se Olles två matcher, så 08.00 rullade bilen mot Luleå. Tyvärr blev det uddamålsförlust i båda matcherna, men dom har blivit mycket bättre sen sist jag kollade :)

Nu ska jag då till mamma och pappa där vi ska fira Pia som fyller år på måndag, det betyder alltså lite gott fika :) Sen blir det en lugn lördagskväll, ingen utgång för min del vilket känns riktigt skönt!

Nej nu måste jag ta lite sista hårspray i håret innan jag åker och sen dra på mig ytterkläderna och springa ut :)


Fredagsmys!

Då var det helg igen och denna helg kommer bli lugn för mig del! Jag laddar för fullt inför nästa helg då vi ska fira Hanna :)
Ligger just nu i soffan och kollar lets dance. Har varit hos mamma och pappa ikväll, mamma bjöd på riktigt god middag. Så vi har myst på där hemma hela familjen.
Imorgon funderar jag på att kolla Olles match, det enda problemet är att dom ska vara i Luleå typ 9. Kändes lite väl tidigt på en lördag, men han ville jag skulle kolla så kanske offrar mig :)

Nej nu börjar parlamentet, brukar som vara helt okej!

Ny vecka!

Då var det måndag igen! Ligger just nu i soffan under täcket på värmedynan och hoppas min rygg ska bli lite bättre av det. Sen ska jag göra mig klar och promenera till stan för att hämta mammas bil så jag tar mig till arenan och specen. Men innan det hinner jag ju kolla några avsnitt till av gilmore girls :)

Helgen var iallafall grym och blev riktigt lyckad! Nu laddar vi inför den 19onde då vi ska fira Hannap som fyller 20, en stor dag :)

Nu har Ulla fått damp och anfaller mig hela tiden, tror hon är galen ibland!

Feeest!

Då var det klackarna i taket som gäller! Nu inväntar jag bara Sofia och Julia och sen kör vi igång :)
Ses kanske i dimman!


Hos mamma

Äntligen är det helg, som jag längtat alltså! Ikväll blir det att bara mysa på, först nu hos mamma som bjuder på middag och sen vidare hemåt med trevligt sällskap :)
Och imorgon väntar en efterlängtad sovmorgon innan det är dags för en promenad till stan med Sofia, bolaget ska besökas och inhandla kvällens dryck. Sen är det bara att ta sig hemåt och börja fixet&trixet inför kvällen. Jag vet att kvällen kommer bli grym! :)

Jag hade även en grym myskväll igår med Sofia och Angelina, vi åt tacos och sen bjöd Sofia på muffins. Underbart sällskap kan jag lova! Sofia och jag körde även övertalning på hög nivå, hoppas bara att Angelina ändrat sig och kommer på imorgon :) Tråkigt att hon flyttar sen bara.

Nej nu är middagen klar, blir en tjejmiddag när alla andra i huset är borta :)

Min nya soffa!



Är grymt nöjd!

Tjejkväll

Sitter och väntar på att Sofia och Angelina ska komma så vi kan sätta igång med maten. Ikväll är det myskväll som står på schemat och en sista träff innan Angelina flyttar till Stockholm. Det blir tacos och sen lite fika på det, så kvällen kommer bli toppen :)

Fick även min soffa igår, grymt skönt kan jag lova :) Ska lägga upp en bild så fort som möjligt!

Nu kommer brudarna, tjoho :)

RSS 2.0