tisdagsmys

Har kommit hem från träningen för ett tag sen och nu blir det att mysa ner i soffan med en film. Imorgon är det jobb som gäller, känns sådär att börja kl 7 men så är det.
Vill ha min soffa nununu, är less på att vänta och den jag har nu är inte det minsta skön!

Är även tillbaka i träning vilket känns bra, hoppas bara det går bra i helgen och vi får med oss poäng. Det behöver vi verkligen! :)

nej nu ska jag krypa ner framför en film :)



Festligheter!

Börjar väl mer eller mindre vakna till liv nu efter gårdagens och nattens festligheter. Har haft så grymt kul med ett gäng underbara vänner! Längtar redan tills nästa gång vi får chansen att gå ut alla tillsammans :)
Idag har det däremot varit så lugnt som möjligt, blev bjuden på middag hos mamma&pappa efter en promenad till ishallen. Och nu ligger jag här i soffan och har kollat solsidan och time out, det bästa med söndagar! Och nu blir det väl massa gilmore girls innan det är dags att hoppa i säng :)

Sen borde jag även få min nya soffa i veckan, ska bli så skönt att slippa min soffa som jag fixat själv. Så hoppas den kommer så jag kan fixa i ordning ordentligt här :)

En mer sliten tjej får man nog leta efter en söndag som denna!




Lugnt på hotellet!

Nu sitter jag här på hotellet i Sundsvall och väntar på att min femma ska få gå iväg och ha femmasnack. Dock är det typ 40 min kvar så jag har lite tid att fördriva.
Sen är det dags för match 15.30 mot Sundsvall, blir det inte seger idag då vet jag inte vad jag gör..

Sen rullar vi med bussen hem mot Boden igen. Beräknas vara hemma kring 4 och jag börjar jobba 7, så måste försöka sova lite på bussen så jag inte är helt död. Fast det kommer jag ändå vara!

Nu blev jessica klar på toan, så då är det min tur att fixa mig :)

Tvättar och packar

Håller på att tvätta just nu, men det tar sjukt lång tid! Hade behövt ha den klar nu så jag kan packa väskan och sen göra mig klar. Måste även åka iväg och handla till resan och lämna Ulla hemma hos mamma och pappa. Hon får lite semester där medans jag är borta i helgen :)

Vi åker ju nämligen till Sundsvall, ska bli kul faktiskt! Och även denna gång bor jag med Jönsson och Jessica, så det blir skåran även denna gång! Men jag klagar inte, hellre sover jag mellan dom än på den äckliga extrasängen! :)

Nej nu måste jag springa ner och hänga tvätten och starta nästa, tjoho!

Match!

Sitter just nu och kollar på lite väggtexter från http://www.stilcompaniet.se, finns hur många som helst! Och nu när jag får min nya soffa kan jag äntligen fixa som jag vill ha det i vardagsrummet.
Den här gillar jag! :)




Ska alldeles strax börja rulla mot arenan för match mot killarna, kul med lite genrep inför helgen. Får se hur detta går, men kul blir det iallafall :)


Vinst!

Matchen igår gick bra, vi vann med 7-1 över pajala. Skönt att få vinna, var som ett tag sen sist :) Så nu taggar vi för en bra träningsvecka och en rolig träningsmatch på tisdag innan serien tar fart igen till helgen. Då är det Sundsvall och Ankarsvik som står för motståndet på bortaplan. Vi åker tydligen redan på fredag så blir en hel helg med laget och hotellmys, vi klagar inte :)

Idag är det världens snöoväder ute så jag passar på att bara ligga inne och nöter gilmore girls :) Skönt när man är helt ledig en dag och dessutom inte bakis och måste städa lägenheten efter helgens bravader. Så just nu njuter jag :)

Nej nu ska jag gå och klä på mig så jag är färdig för dagen iallafall, mamma bjöd på middag!


Helg!

Sitter just nu och ser första avsnittet av lets dance hemma hos mamma och pappa, tycker dock det var rätt tråkigt folk med i år. Menmen det går att kolla på iallafall :)
Blir en riktigt lugn kväll idag för imorgon ska jag spela match med div 2, ska bli ruskigt kul. Men innan det blir det lite innebandyhäng med Jönsson, tackar man aldrig nej till!

Har hunnit med att beställa en soffa idag efter jobbet, är mycket nöjd och hoppas att jag får den snart bara! För imorgon blir jag nämligen utan soffa så jag letar en bra lösning så jag ska klara mig tills den nya kommer :)

Får se om Sofia kommer över en sväng senare, vi brukar ju kunna prata bort några timmar. Men hon var på middag just nu så stannar kvar här ett tag till och ser om hon hör av sig snart :)


4 januari

Imorse åkte Agnes hem mot Gävle igen, känns riktigt tomt här hemma! Hoppas verkligen att vi ses snart igen för har varit underbara dagar då hon varit här :)

Idag är jag även barnvakt åt Olle, så vi ska snart gå mot stan och hämta bilen så vi kan ta oss iväg och handla. Min kyl ekar rätt så tomt! Sen blir det väl bara att roa oss här hemma tills mamma slutar. Ganska bra när han är här och hälsar på för då roar han Ulla hela tiden, så nu är hon trött ikväll :)

Nej nu ska vi klä på oss och börja traska iväg!

2011

Då var 2010 slut och vi har ett nytt år framför oss! Det har hänt mycket senaste året:

Jag har flyttat tillbaka hem till Boden från Umeå. Köpt min egna lägenhet. Skaffat Ullabella som är världens mysigaste. Haft en underbar sommar. Spelar återigen innebandy med IBK Boden där jag trivs hur bra som helst. Och fått många nya nära vänner, bland annat min bästa vän Camilla som tyvärr är lite långt borta för tillfället.

Året har alltså varit toppen och det nya året ska bara bli bättre!
Vi firade in det nya året hos Mathias tillsammans med Agnes, Sofia, Chribb, Bulan och Dennis. Killarna stod för maten och vi tjejer kunde bara sitta och njuta i soffan. Maten var hur god som helst! Vi kollade hockeyn där Sverige till slut kunde vinna. Kvällen spårade lite väl mycket och inte till det bättre där ett tag, men det rättade till sig och kvällen kunde avslutas bra!

Just nu har jag även gått och blivit sambo för ett tag, Agnes bor här under tiden hon är i Boden. Tråkigt nog åker hon tillbaka till Gävle på tisdag, kommer sakna henne till tusen! Och kommer bli oerhört tomt här hemma. Men jag har lovat att åka ner och hälsa på och nu ska det verkligen bli av. Bättre personer får man leta länge för att hitta!

Agnes är ute på äventyr och jag sitter här och är segare än segast. Många gånger under dagen har jag sagt att jag aldrig mer ska dricka, fast jag vet ju att det inte kommer att bli så. Huvva vad jag varit bakis alltså, men tur det börjar ordna upp sig! Sen kommer även Sofia förbi när som helst, så kommer bli en lugn och skön kväll här hemma med brudarna!

Nej tror jag ska gå och börja fixa med maten nu, lovade den skulle vara klar då Agnes kom hem :)




RSS 2.0