Ulla fångar fåglar

Ullabella kom hem med sin första fångst sen vi kom hem till Boden, mamma och pappa har länge surrat om att hon snart kommer bära hem en fågel. Men jag har sagt att det inte kommer hända eftersom att hon kommer in för att äta och göra sina behov. Hon är inte riktigt en utekatt om man säger så ;)
Men idag när vi kommer hem från storheden tittar pappa ut på baksidan och där leker ulla med den fågel hon släpat hem. Usch så äckligt! Och vem måste inte ta bort fågeln om inte jag!
Men jag vet inte om jag tror att hon lyckats fånga den, hon har säkert hittat en död fågel nånstans och släpat hem den ;)




Ledig!

Nu har vi precis varit iväg och kollat på tapeter, har valt vilka jag vill ha i sovrummet nu. Riktigt snygga var dom! :)
Så nu väntar jag bara på att maten blir klar och sen ska jag hoppa i duschen, blir att träffa Agnes ikväll. Får se vad vi hittar på, kanske en glass på stan i finvädret! Nånting kul kommer det garanterat bli kan jag lova :)

På söndag blir det ikea, tusan vad jag längtar! Och som jag längtar tills jag får nycklarna, vill flytta in nununu! :D

Nu har jag bestämt mig!


Just nu händer det mycket i lilla Boden!
Jag har efter många och väldigt långa funderingar bestämt mig för att flytta tillbaka till Boden. Kände att de var det rätta att göra just nu.
Även om det är sjukt jobbigt att lämna alla underbara människor i Umeå så måste jag just nu tänka vad som kanske är bäst.

Just nu känns det sjukt tungt när man meddelar alla i Umeå, känns som att jag sviker alla där. Men hoppas dom inte tar det så! För helst av alla hade jag velat vara på båda ställena samtidigt men det är ju omöjligt. Men samtidigt känns det jättebra att ha valt Boden, jag tror det kan bli riktigt bra här och jag kommer absolut trivas :) Sen har jag även fått mig en lägenhet, vilket känns sjukt skönt! Jag hade nog inte klarat att flytta hem till mamma och pappa igen efter att ha bott själv ett år. Men ska bli riktigt kul att få sitt eget här i stan :)

Kommer ju sakna min underbara Camilla och alla våra dagar, kvällar och helger tillsammans. Men 30 mil kommer absolut inte hindra oss! När vi ses mindre får man helt enkelt ta igen det ordentligt när man ses. Och jag kommer komma ner till Umeå och hälsa på mer än en gång och jag lovar att hon kommer bli tvingad hit också vare sig hon vill eller inte! ;) Jag behöver ju någon som bjuder på bullens med bröd och avslagen cola som "finmat" på lördagskvällarna ;)

Så nu till helgen blir det att ta en tur till Ikea för att inhandla lite till lägenheten, sjukt kul när man får fixa allt själv precis som jag vill ha det! Men känns skönt att jag har alla stora möbler redan som drar iväg en hel del i pengar. Bara alla småsaker jag måste köpa och det ska bli riktigt kul :)

Nej nu ska jag göra lite nytta hemma innan jag ska sova, blir en tidig kväll idag. Är helt död efter dagens arbete, men faktiskt så trivs jag sjukt bra i gruppen jag hamnat i :) Hoppas det fortsätter så!



Kaliiix!

Nu har jag precis jobbat klart på travet, klirr på kontot ;) Nu ska jag dra på mig löparbrallorna och sen ta mig ut på en liten löptur tänkte jag. Ikväll rullar jag mot Kalix och frugan Camilla, ska bli hur kul som helst!
Får se vad vi hittar på men nånting roligt blir det alltid kan jag lova :)

Nej nu måste jag sätta fart om jag ska komma fram i god tid! Här är min fruuuuu! :)


Nu leker livet igen, underbaaart!

Har precis kommit in från en lång och mycket trevlig promenad med Rasmus, helt slut är jag men kan jag nog behöva också! Målet var Haparanda och jag tror nästan vi tog oss dit alltså ;)
Ikväll blir det film och mys här hemma, riktigt härligt :)

Imorgon är dagen fullspäckad, möte och sen jobba på travet innan jag äntligen får åka iväg mot Kalix för att bli där till onsdagkväll. Som jag har längtat alltså! Har saknat min fru Camilla alldeles för mycket, skönt att äntligen få träffa henne igen och surra av sig massor och bara ha roligt! :)

Ja livet leker igen helt enkelt! :)


Underbart att vara hemma!

Nu har jag varit i Boden ett par dagar och är så skönt att vara hemma :) Igår var det utgång med Malin och Linnea som gällde och var hur kul som helst! Idag mår man väl som man förtjänar men börjar bli ganska så bra nu. Vi har laddat upp med en film och vattenmelon ikväll så ska bli mysigt.

Just nu längtar jag bara till onsdag för då ska jag få åka till Kalix och träffa min underbara Camilla, är alldeles för länge sen vi sågs nu! Men då blir det en heldag med massa roligheter i Kalix och sen avslutar vi dagen med att kolla balfolket där :)

Nej nu ska jag gå och ta plats i soffan, det gäller att vara i god tid nu när vi är så många här hemma. Man vill ju inte sitta på golvet precis!

Nu åker vi :D

Nu sitter jag och väntar på att pappa och Olle ska komma, sen bär det av mot Boden. Eller först blir det ett stopp hos Camilla och hämta lite saker innan vi drar på donken, måste ju ladda upp så vi orkar hela vägen hem :) Ulla är väldigt laddad på att åka, hon har gått och satt sig i buren och väntar där. Jag tror hon vill åka nu :)

Idag har jag mest bara packat och städat ihop här hemma, vikt tvätten osv. Hela hallen är full av saker som ska med hem, men ska jag klara mig länge då behöver jag mycket :)

Längtar till onsdag då jag får åka till Kalix och kolla balen där med min Camilla, ska bli ruskigt roligt!

Nu måste jag ringa och höra om dom är här snart, jag vill åka nuuuuuuuuuuuuu! :D


Bodeeeeeeen

Nu har jag packat klart alla väskor och imorgon bär det av till Boden, för sommaren kan man väl säga. Pappa och Olle kommer och hämtar mig efter jobbet och sen rullar vi mot Boden. Ska bli sjukt skönt och roligt att komma hem, men ändå tråkigt att lämna allt här. Men jag kommer ändå vara här en hel del i sommar och hälsa på har jag tänkt :)

Ikväll har vi plockat skräp med laget efter vägen mellan Umeå-Vännäs, sjukt jobbigt var det! Men nu är det gjort och Umeå city är några kronor rikare :)

Nej nu måste jag hoppa i säng så jag orkar mig upp till jobbet imorgon, sjukt tungt! Skulle vara skönt om man kunde tjäna pengar på att gå hemma och roa sig med roliga saker hela dagarna. Men jag tror inte riktigt det går...? ;)

Godnatttt!

RSS 2.0