Vårdcentralen

Har precis kommit ut ur duschen, var möte med länsförsäkringar efter träningen. Vet inte riktigt varför egentligen, eller jo, vi skulle få folk att byta till länsförsäkringar och på så sätt tjäna pengar till vårat lag. Men som tur var tog det inte så länge så man kom hem ganska tidigt iallafall.
Träningen idag gick väl sådär, vi fick inte ritkigt ihop det i vår femma. Men alla kan ju ha dåliga dagar så får väl hoppas att det bara var en sån dag. Får se om det blir någon träning imorgon, Rigkillarna hade tydligen match på vår träningstid och det visste ingen om förän jag sa det på träningen. Först trodde dom mig inte, att jag bara tagit fel på dag. Men när dom ringde och kollade hade jag rätt, så nu skulle dom se om dom fick tag i en annan hall tills imorgon..

Var på vårdcentralen imorse, fick sitta där 2 och en halv timme för det blev massa strul med fel tider, missar i datorn osv. Men alla prover visade iallafall att jag inte hade någonting, eller han sa att jag hade en virussjukdom i halsen när han tittade, men det syntes inte på proverna. Så jag vet inte riktigt.. Han sa att jag kan ju vila och ta det lugnt, precis som dom alltid säger när man går på vårdcentralen.

Just nu sitter jag och bläddrar mellan innebandyn och faddergalan. Och det ska jag väl fortsatta med ett tag till, sen blir det paradise hotel lite senare :)

Första advent

Har nyss ätit frukost, känns alltid extra mysigt när det är advent. Tänk att snart är det jul!
Senare idag ska vi se lite innebandy, får se om vi åker och ser dalen eller om det bara blir att se rig-iksu. Ikväll är det bio, luftslottet som sprägdes. Kommer nog bli riktigt bra :)

Nu ska jag gå och göra mig klar så jag hinner..

Lördagkväll

Sitter i soffan nu och gör verkligen ingenting. Är inget bra på tv och jag känner mig otroligt rastlös. Mamma och pappa åkte hem vid 4, och efter det satte vi igång attgöra pepparkaksdeg. Eller Hilma blandade allt, jag läste bara receptet. Så nu står den i kylen och ska bli tjockare så vi kan baka ut den, fast det blir nog imorgon.

Var grymt sugen på en fest ikväll, men det kommer inte bli av. Får spara mig till någon annan gång. Blir att sitta och äta sig full på all choklad och cola jag har och kolla på robinson. Måste nog även läsa lite till skolan, wiho vilken rolig lördagkväll ;)

Idag kommer mamma och pappa!

Nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska komma. Har hunnit vika ihop all tvätt och städa till lite här hemma så nu ser det rent och fint ut.
Dom mkommer hit för att lämn iväg en valp som ska till övik så kommer få mysa lite med valpisen ett tag innan den åker iväg. Sen ikväll åker mamma och pappa hem igen så då får jag se vad som händer. Är ju robinson och det får jag inte missa!
Nu ska jag gå och fixa till håret så jag inte ser ut som ett spöke, har alltid världens morgonfrilla nu sen jag klippte mig. Inte vackert!


Fredag

Har precis vaknat, sprang ner och slog igång en tvättmaskin då så nu sitter jag väl mest och väntar på att den ska bli klar och att Hilma ska komma hem så hon kan hjälpa mig. Orkar inte hänga all tvätt själv, för det var massor idag.
Senare ikväll skulle palle och sandra komma hit, middag och sen bara umgås. Blir riktigt kul! Och självklart blir det ju idlol, får man inte missa. Men nu vet jag inte riktigt vem jag vill ha ut, tycker alla fyra kan vinna :)

Nu ska jag gå och fixa mig lite frukost :)

Helt slut..

Kommit hem från träningen för ett tag sen, eller ja ganska länge sen nu.. Har spelat lite kort med Hilma och palle nyss, men nu sprang dom ut på bus. Träningen gick iallfall bra, var riktigt jobbigt idag. Men löpningen efter gick faktiskt bättre än jag trodde. Tror nog att jag ska hoppa i säng snart, är hur trött som helst! Men först måste jag nog ligga på spikmattan, eller om Hilma orkar massera min nacke lite kanske. Har riktigt ont i den, vet inte riktigt vad som hänt..

Idag har vi även bestämt att vi åker ner och sen VM. Vi ska vara där från torsdag-söndag (10-12 alltså)- Ska bli riktigt kul, något man inte får vara med om flera gånger i livet precis. Så det är något jag verkligen ser fram emot :)

Umeå igen

Tillbaka i Umeå nu och har precis dukat undan middagen. Både skönt och tråkigt att vara hemma igen, skönt för att man är hemma och bara kan vara men tråkigt för man saknar alla där hemma redan. Blev en tidigt morgon idag då tåget gick 6.15. Så jag kommer vara helt död ikväll, vilken jag är redan nu.
Ska snart åka iväg på träning, tydligen löpning idag vilket kändes lite jobbigt.

Nu ska jag vila lite och sen gå och byta om innan sickan kommer och hämtar mig :)

Mysdag

Är fortfarande i Boden, blir att åke hem tidigt imorgon. Har hunnit med hur mycket som helst medans jag varit här. Tränade med Boden i måndags vilket var jättekul! Villa ju hålla igång fötterna nu när jag var hemma så jag inte tappar allt.
Finns bara tre valpar kvar nu också, och på lördag åker en till. Fast då kommer dom ner till Umeå och hälsar på och lämnar valpen.
Vi har bestämt att idag ska vi ha en riktigt hemmadag, så väntar bara på att Olle ska komma hem och se hur förvånad han är över att jag är kvar. Han kom ju in och kramade mig hejdå imorse för det var egentligen tänkt att jag skulle åka hem idag.

Nu ska jag fortsätta att se film, Olle borde ju komma när som helst :)

Boden!

Kom hem till Boden för ett tag sen, tog tåget imorse tio i sju. Var framme här vid kvart i elva då. har hunnit med att spela lite nhl mot olle, åkte på storstryk. Men innan helgen är slut ska det bli minst en seger!
Ikväll ska vi åka och kolla Luleå-Frölunda, riktigt kul. Jag har velat se Luleå spela nu ett tag men har aldrig blivit av, så blev glad då pappa sa att han hade fått biljetter.
Här hemma skickar dom iväg valparna en efter en. Den första åkte precis då vi kommit hem och snart kommer en och ska hämta nästa. Imorgon ska vi skicka iväg den tredje så sen är det endast tre kvar, blir lite lugnare och lättare att busa med dom när man inte har sex stycken som biten en i byxor och tår.

Nu ska vi släppa ut och rasta valparna innan en ny nhl-match väntar, sen är det bara att göra sig klar för hockeyn :)


Seger!

Satan vad skönt med vinst! Vi kunde till slut vinna med 9-6 och jag kunde räkna in 2+1 poäng :)
Nu sitter jag i soffan och bara njuter av segern och tar det lugnt framför tvn. Tror jag ska hoppa i säng snart, är faktiskt rätt trött.

Nu ska jag fortsätta kolla på trean, var rätt spännande  :)


TV-match

Ikväll är det match igen, Ersboda som står för motståndet. Tv-match som vi kallat det hela veckan, brukar tydligen vara en hel del folk som hittar till hallen. Satan vad vi ska vinna ikväll! Jag är så grymt taggad och det tror jag också resten av laget är.
19.30 är det matchstart på ersängsskolan, då är vi taggade ända ut i tårna!
Har laddat upp här hemma med att julpynta lite, vi kunde inte hålla oss så började lite smått idag. Men blev riktigt mysigt här :)

Nu ska jag gå och hjälpa Hilma med en julstjärna i köket, hon har haft lite problem med den. Hon var helt enkelt inte lika teknisk som mig, men det är hon ju aldrig ;)

Paradise hotel

Kom nyss ut ur duschen, väntar på att paradise hotel ska komma ut så vi kan kolla det på datorn.
Middagen blev supergod! Verkligen värt att vänta länge på den. När Hilma och palle gått kom biffen hit och vi pratade lite om allt mellan himmel och jord som vanligt. Sen åkte vi och kollde när Rig mötte Holmsund, var väl inte så jättespännande så såg bara två perioder.


Vi tände lite ljus och gjorde det mysigt här hemma när palle skulle komma.


Middagsbesök

Just nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska gå så vi får börja med middagen. Hilma bjöd hit palle på middag så ska göra kyckling och potatisgratäng, mums! Jag är svinhungrig redan nu, så springer in i köket hela tiden i hopp om att det ska finnas något att stoppa i sig men finns aldrig något där som jag är sugen på. Så jag får väl hoppas tiden går fort nu då och att jag inte hinner svälta ihjäl innan vi ska äta.

Vi var in till stan imorse ett tag för Hilma skulle på något möte så jag följde med som sällskap. Sen kollade vi lite snabbt på stan, skulle se om vi hittade någon julstjärna. Men jag kom på att jag nog har en sån hemma så vi ska kolla om jag kan ta med den ner först innan vi går och köper en ny.

Sen när vi var på stan blev vi jättesugen på att åka hem och julpynta lite, tänkte att det måste man väl kunna börja med nu så vi bestämde oss för att göra det. Men sen när vi kliver av bussen här hemma och kollar upp mot fönsterna så ser vi att ingen annan har gjort det än. Så vi la genast ner vår idé med julpyntet och tänkte att det får nog vänta en vecka eller två :)



Typ en sån här ville vi båda ha :)




Nu ska jag gå och kolla lite tv igen, bara en halvtimme tills vi ska börja med maten nu :)

 


Tisdag

City vann matchen igår, riktigt kul att dom äntligen fick vinna! Snabbade oss hem och såg paradise hotel efter matchen, det är något som kommer följas framöver kan jag lova.

Nu har jag precis vaknat, ligger fortfarande kvar i sängen men ska väl snart försöka ta mig upp. Tänkte läsa riktit ordentligt till skolan idag, börjar ju snart vara dags att lämna in arbetena för en här gången. Sen ikväll är det träning, sen dock. Det tycker jag inte om, gillar när man tränar vid 6 och sen är man hemma vid 8 och har inte missat allt bra som går på tv under kvällen. För nu när vi tränar till 9 är jag hemma vid tjugo över och då har jag missat nästan halva desperate housewives redan, menmen man kan inte få allt..

Nu känner jag att jag börjar bli hungrig, så ska gå upp och göra mig lite frukost innan jag sätter mig i soffan och läser :)

Derby idag

Just nu håller vi på att tvätta, sitter framför  tvn och väntar på att sista maskinen ska bli klar så vi kan gå ner och hänga den. Ikväll är det träning som vanligt, sen är det baraatt duscha snabbt för att åka och se derbyt på gammlia mellan city och dalen. Tvsänd match också, kan nog bli grymt!

Min dator fungerar fortfarande inte, den bara piper när man slår på den  sen händer det inget mer. Frågade pappa idag vad som kunde vara fel men han hade ingen aning. Så får väl låta den vara och ta hem den när jag åker hem nästa gång så får dom kolla om problemet går att lösa.

Nu ska vi ta och gå ner mot tvättstugan igen.


Slöödag

Ligger i soffan nu och bara tar det lugnt, är riktigt rastlös. Känner att jag skulle vilja hitta på nånting samtidigt som jag bara vill ligga kvar här i soffan hela kvällen.
Kom hem från uppsala inatt vid halv 4, slängde mig i sängen direkt och somnade ganska fort. Vaknade vid ett idag och tog mig upp hit till soffan där jag suttit tills nu.
Blev förslust med 8-4 igår, riktigt tråkigt. Vi tappade i sista och det mesta på individuella misstag, men så är det ibland. Tråkigt bara att vi varit så grymt bra dom två sista matcherna men ändå förlorar vi. Men på onsdag ska vi se till att slå ersboda!

Nu ska jag kolla klart reprisen på greys och sen ska jag hoppa in i duschen tror jag :)

Datorn funkar inte..

Min dator lever just nu sitt eget liv, typ som alltid annars. Men nu vill den inte alls starta, vet inte vad som är problemet men får hoppas att den startar imorgon. Så jag slipper vara utan dator hela helgen. Kan bli drygt på bussen annars för då får jag vara utan.. Vi åker ju till Uppsala imorgon för match där på lördag mot sten sture, fan vad vi ska ha med poäng hem då!
Var en riktigt sur förlust igår, förlorade med 5-4 i sudden. Dom gör mål när det är 11 sek kvar av förlängningen, riktigt less blir man ju!

Har kommit hem från träningen för ett tag sen, var bara snack och sen körde vi lite skottövningar och efter det for vi ut och sprang i 40 min. Det var riktigt skönt faktiskt.
Nu ligger jag och väntar på att Hilma ska komma från träningen så kanske vi kan se nån film eller något program vi missat i veckan.
Har blivit grymt förkyld i veckan, så hoppas verkligen att det blir bättre tills på lördag. Blir tokig om jag skulle bli mer sjuk.

Nu ska jag fortsatta kolla tv och vänta på att Hilma kommer hem, och såklart fortsätta hoppas att min dator ska starta snart :)

Lussebullsbak

Vi satte igång med att baka lussebullar, lite julkänsla blir det då fast det fortfarande är ett bra tag kvar till jul. Riktigt smaskigt ska det bli, men får nog hålla igen och inte äta för många om jag inte ska rulla fram ikväll på matchen ;) 
Vi har även städat ihop här hemma, vikt tvätten, packat upp väskorna som stod i hallen och bara plockat undan lite. Så nu behöver man inte hoppa över alla väskor i hallen när man kommer in eler ska från köket till vardagsrummet.

Nu ska vi gå och baka ut bullarna, hoppas dom blir goda :)


Frukost

Har nyss bakat scones till frukost, riktigt gott! Så nu sitter vi här i soffan framför tvn och ska se klart filmen från igår. Vi blev så trötta då så orkade inte se hela. Sen ska vi nog försöka ta tag i att vika in tvätten från igår.
Och ikväll är det match, så grymt kul. Är taggad till tusen!

Men nu ska jag äta min frukost och se filmen :)

Grym träning!

Träningen idag gick skitbra, var riktigt roligt också. Precis vad som behövdes inför matchen imorgon, nu ska vi krossa rig!
Kollade desperate housewives när jag kom hem från träningen, följer det inte lika bra nu som tidigare vilket gör det lite svårt att hänga med i vad som händer ibland. Nu sitter jag bara och väntar på att Hilma ska komma hem så ska vi kolla film. Blir nog linas kvällsbok eller heartbreak hotel ikväll.

Nu var hon tydligen påväg hem så jag ska förbereda filmen :)


Tvätt!

Idag är det tvätt dag, hade hur mycket som helst att tvätta. Hann ju aldrig tvätta förra veckan eftersom vi åkte hem till Boden istället.
Passade på att gå in till stan och lämna igen en bok medans tvätten var i. Köpte även en febertermometer, vi kom på att det kan vara bra att ha. Var skönt med en promenad så är man nog lite piggare på träningen ikväll också. Snart är det dags att börja med maten eftersom Hilma tränar tidigt idag. Och när hon åker på träning ska jag plugga, och då måste jag göra det också.

Hilma var lite besviken att jag inte skrivit vem som vann pingisturneringen i helgen, så måste väl berätta att det var hon som vann då. Kan också berätta att det inte gick sådär jättebra för mig, men pingis är inte min starka sida direkt.

Nu ska jag se lite tv innan vi ska börja med maten :)

Helgen!

Som sagt, det har hänt massor i helgen!
Började ju med att vi kom i onsdags och överraskade familjen med att sitta i kökssoffan då de kom hem från gurras träning. Sen gick vi och överraskade farmor och farfar. Tog det lugnt resten av kvällen och bara spelade lite pingis med olle vilket det blev mycket av i helgen.
Torsdag åkte vi på dollar store, passade på eftersom vi inte har det här och finns ju ganska mycket bra där. Sen hämtade vi olle från skolan innan vi for och ställde oss i kö för att få influensavaccin. Tror vi fick vänta ca 45 min, men vi fick det till slut. Gjorde inte alls ont men vi bara väntade på biverkningarna från det. Kollade även in den nya gallerian som var fin, kul med nånting nytt. Torsdag blev en lugn kväll, åkte och kollade Bodens träning och hyrde två filmer vi åkte hem och såg efter det. Ett hus brann ner i Boden på området där jag bor eller bodde vad man nu ska säga.. Vi for förbi och kollade det, och helt sjukt vad det brann! 
   

Fredag väckte olle oss, han var ledig för vi skulle åka på badhuset. Både jag och Hilma vaknade med huvudvärk och var sega av vaccinet. Men vi tog varsin tablett så vi skulle orka bada. Var riktigt kul och olle lekte värre än värst. Sen åkte vi hem och tog en liten powernap innan vi skulle träffa Tanya på kvällen. Vi kollade idol och hade pingisturnering med Olle.

På lördag kollade vi innebandy hela dagen. Det spelades ju DM i Boden så var ju självklart vi kollade. Passade på att umgås med Tanya där vilket var riktigt roligt :) Vi var helt slut på lördag kväll så la oss riktigt tidigt. 
 
Söndag blev det innebandy också, var finalerna som spelades då. Åkte även och impulsklippte mig, dom hade en tid då jag kom till stan så tog den och klippte av mig håret. Riktigt skönt att få bort allt rishår jag hade, usch! Nu känns det fräscht igen :) Vi spelade pingis med Olle på kvällen och umgicks lite extra med familjen då eftersom att vi skulle åka direkt på morgonen idag.



Och vi har ju såklart varit massor med valparna, dom är så sjukt gulliga! Ser ut som sex små björnar där dom springer runt :)

  

Det var lite kort om vad vi gjort i helgen. Nu ska jag hoppa i duschen, kom ju hem från träningen för ett tag sen. Gick bra idag och var riktigt roligt :)


Hemma igen

Har kommit hem från Boden för ett tag sen. Riktigt skönt att vara där i helgen, har saknat alla hemma! Åkte hem redan i onsdags och överraskade alla hemma. Vi satt i köket då mamma och dom kom hem från Gustavs träning, och kan lova att dom blev förvånade. Har hänt massa annat i helgen därför jag inte uppdaterat alls, men jag skriver mer om det ikväll för nu ska jag snart åka iväg på träning. Hoppas det går bra ikväll för vi har ju match på onsdag och sen åker vi till uppsala och spelar i helgen.

Nu ska jag packa ihop mina träningssaker och sen cykla iväg mot träningen :)

Andra avenyn

Har just kommit hem från träningen, blev lite senare än planerat. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra lite fika och kolla andra avenyn. Tisdag är ju helt klart bästa tv-dagen på hela veckan och då tränar självklart vi sent.
Men tur att man kan kolla det på datorn, hade ju blivit tokig om jag varit tvungen att sitta och vänta på reprisen.
Var en rolig träning idag, mycket spel vilket gillas! Nu är det bara en vecka kvar till match också, ska bli grymt kul att få spela match igen.

Nej nu ska jag hoppa i duschen så jag får mig något att äta snart, magen kurrar.

Fick förresten en bild av mamma på brorsorna idag, riktigt snygga! Blir kul att äntligen få träffa dom i helgen igen :)



Tisdag

Blev inte mycket till sovmorgon, eller jo lite blev det väl, men vaknade med huvudvärk. Då känner man sig lika trött som när man gick och la sig och vill bara sova mer, men kunde inte somna om. Så jag klädde på mig och gick upp, tog en huvudvärkstablett och hoppas det ska släppa snart.
Får se vad som hittas på idag. Tror iallafall vi pratade om att handtvätta lite kläder, haha. Men så går det när man inte hittar någon tvättid som passar. Skulle egentligen gjort det igår men då blev vi ju tvungna att gå till läkaren och tandläkaren precis då vi skulle ha tvättat. Men det går nog bra att handtvätta, Hilma säger att hon gjort det förr så litar på henne :)

Sen ikväll är det möte+träning, ska bli riktigt kul att träna. Kul att motivationen för träning börjar komma tillbaka :)

Nu ska jag gå och göra frukost och sen ska vi slå på en film, är ju riktigt skitväder idag också så då ska man passa på att bara ligga i soffan.


Innebandyy

Har suttit och kollat på innebandy ikväll med bästa Hilma och Palle, för en gångs skull var det ju damer på tv. Balrog-Rönnby där Rönnby kunde vinna med 6-4. Nu sitter vi och väntar på att det nya programmet på femman ska börja, silent library. Sen har jag tänkt gå och sova, varit sjukt trött idag så ska hoppa i säng tidigt och ta en riktig sovmorgon imorgon.

Träningen idag gick helt okej, provade nytt spelsystem och ska bli skönt att få gå tillbaka till 2-2-1 igen! Får se hur det fungerar sen när vi får till det i laget. Men tror det kommer gå bra, hoppas iallafall det :)


Tröttt!

Blev väckt imorse och fick föja Hilma då hon skulle till läkaren, jag skulle ändå till tandläkaren där lite senare så kunde lika gärna gå med henne. Men usch vilket pissväder det är och grymt trött är jag också! Men nu är vi hemma igen och hon håller på att göra frukost medans jag fixar en film vi kan kolla på.
Är skönt när det är dåligt väder, då har man inte dåligt samvete av att bara ligga inne i soffan och kolla på film.
Ikväll är det träning igen, ska bli kul faktiskt. Och efter det väntar innebandy på tvn :)

Nu är frukosten klar så slå på någon film och sen äta :)


Sushi, usch!

Nu börjar helgen ta slut, sitter bara och väntar på att ensam mamma söker ska börja. Idag har jag, Hilma och biffen varit och kollat innebandy hela dagen, eller blev bara två matcher. Jag och Hilma bestämde oss för att vi skulle prova på sushi, och det var nog det värsta jag ätit! Så fruktansvärt äckligt var det, aldrig mer!

 



Agnes har varit här sen i torsdags och åkte hem imorse, var mest hon som lurade mig till att prova på suhi. Det har varit hur kul som helst! I torsdags blev det storhandling och sen mys framför tvn. Fredag åkte vi in till stan och kollade lite, hon hittade tre par skor medans jag och Hilma sparade pengar. Efter det åkte vi hem och bakade pepparkakor, måste nog säga att det var jag som var bäst på det och fick flest att hamna på plåten. De andra två åt mest degen eller så fastnade pepparkakorna i bordet. Men riktigt gott var det, får lite julkänsla även om det är tidigt.
På kvällen åkte vi iväg och kollade lite innebandy innan vi åkte hem och hade idolmys. På lördag var det innebandy som gällde nästan hela dagen, först lite jsm och efter det såg vi Ersboda-Boden. Kul att träffa tjejerna igen, även om det var många som inte var med.
Vi bestämde oss för att åka på bio på kvällen och vi såg trubbel i paradiset. Det var jag, Hilma, Agnes, biffen och Sandraw. Den var bra, om man frågar mig och Agnes iallafall. Var skönt med en lugn kväll och att få må bra då man vaknade idag.
Skjutsade henne till bussen imorse vid 8, sjukt tidigt. Men hon hade match idag så får hoppas det gått bra fast hon hade en lång bussresa i benen :) Längtar iallafall tills nästa gång jag får träffa henne!

Nu ska jag fortsätta sen ensam mamma söker och sen gick det någon film vi skulle titta på tror jag och äta kakan vi bakat, mums! :)

 


RSS 2.0