Flyttpackar!

Väntar på att hon som köpte min tvbänk ska komma och hämta det, skönt att få iväg sakerna :) Sen håller jag även på att packa ner lite smått i kartonger, sånt jag inte änvänder dagligen. Känns som att flytten kommer gå fort, men det är bara bra!

Har hunnit med en sväng på stan med Sofia idag, kul att kika runt lite :) Vi hann även med en springtur imorse då vi vaknade, är som skönt att börja dagen så. Man känner sig som fräschare!

Nej nu ska jag fortsätta packa lite för ikväll ska vi iväg på utbildning på travet.

Då går vi och blir sambos :)

Ska alldeles strax ta och krypa ner i sängen, är helt slut! Har jobbat kort dag vilket kändes grymt skönt. Sen har jag försökt rensa här hemma bland alla papper i mina lådor, kan ju säga att jag hade en hel del skräp. Känns som man är mycket lättare nu typ när man blivit av med det och såg alla påsar med skräp jag slängde :)

Jag och Jonas har ju nämligen bestämt oss för att flytta ihop nu, vi bestämde oss till slut för att ta hans lägenhet. Känns grymt bra! Så nu måste jag packa för till helgen går första lassen :) Sen ska Gurra och Pia hyra min lägenhet av mig, blev verkligen en toppenlösning på det hela!
Så nu lämnar jag livet på kommendörsgatan, men tur att flyttlasset inte går så långt utan endast ett kvarter bort till prinsgatan :)

Nej nu ska jag dra med mig Jonas till sängen för nu vill jag sova! Blir ju sista nätterna i denna lägenhet nu i veckan, shit det är lite galet! Men det är ju också grymt roligt :)




Godnatt!

Kalasdags

Sitter här i soffan och kollar någon gammal film, kom hem från mamma och pappa för ett tag sen. Har varit där hela dagen eftersom Olle haft kalas och sen stannade jag med mamma då Jonas skulle iväg ikväll. Så vi har haft en myskväll med film och fruktsallad :)

Imorgon är det kalas igen, fast då är det släkt och vänner. Så fika blir det ju gott om i helgen :) Men det är alltid trevligt med kalas. Sen får jag se vad kvällen har att erbjuda, men skulle tro att det blir lungt för att bara ladda upp inför en ny jobbvecka.

Här kommer lite bilder från dagen:










Äntligen helg igen!

Sitter här med hårfärg i håret och har precis betalat alla räkningar. Känns som en väldigt effektik dag, klockan är bara ett och jag har redan hunnit jobba, betala räkningarna, göra lite ärenden och nu färgar jag håret. Sen ska jag hoppa i duschen och göra mig klar innan vi ska till mamma. Pia ska stoppa saxen i Jonas hår och jag ska baka lite till inför helgen :) Sen ska vi även slänga ihop en middag medans mamma och pappa är och fixar Olles presenter.

Tror det kommer bli en bra helg, imorgon ska ju jag och Jonas vara "lekfixare" på Olles kompiskalas. Hoppas bara att vi slipper regnet :) Sen på söndag är det "släktkalas" för Olle och pappa, så det kommer bli massor med tårta och fika i helgen. Men det klagar jag inte på, eller ja jag får väl bara springa någon extra gång till veckan :) Men nu har jag och Sofia planerat för att det blir mycket spring och promenader framöver.

Borde kanske ta och diska nu innan jag ska i duschen, jo jag tar och gör det!

Huvudvärk igen då..

Nu börjar jag bli less, har haft huvudvärk sedan i måndags. Tycker att det är på tiden att den går över nu! Funderar på att ta en tablett och sen lägga mig och sova ett tag. Börjar ju inte jobba förän 18.30 så hinner ju gott och väl sova ett tag :) Ikväll är det travet som gäller och jag hoppas verkligen vi slipper regn! Typ vädret som var igårkväll skulle jag inte klaga på :)

Igår kom ju min Jonas hem, som jag har längtat! Tre dagar kändes som en evighet, tänk vad lite kärlek kan göra. Vi hade en riktig myskväll efter träningen med farfars nybakade mjukkaka och avslutade med lite melon. Det var verkligen grymt gott! Farfar har fyllt upp min frys med bröd nu, underbart gott!

Beställde hem en riktigt fin sommarklänning igår, hoppas bara att den är lika fin när jag får den också. Och att det blir bra väder så jag snart kan använda den :) Det bästa med sommaren är ju att man kan ha en massa fina klänningar på sig, så underbart!


Helt galet trött

Kollar big brother just nu, men väntar mest på att det ska ta slut så jag får gå och lägga mig. Jag är så grymt trött och vill bara att det ska bli onsdag fort så Jonas kommer hem!

Blev en sväng till Luleå med Hanna idag, riktigt trevligt :) Inhandlade de flesta av alla presenter, så känns skönt att allt är klart inför kalasen i helgen iallafall! Olle har ju värsta paketberget här just nu. Hoppas bara att han blir nöjd!
Sen har jag och Olle varit snälla och tvättat bilen till Jonas, hoppas han blir nöjd med det. Men det vet jag att han blir :) Vi hann även med att baka lite mer inför kalasen i helgen, så snart är frysen hos mamma och pappa full!

Hoppas att jag får mig jobb imorgon också, behöver det nu! Sen är det ju äntligen innebandy imorgon igen, satan så kul det ska bli alltså :) Jag försökte få med mig Hanna idag, men jag ska fortsätta jobba på det imorgon tror jag. Hon kändes inte alltför svår att övertala ändå!


Det är tur jag har Ulla iallafall som fyller ut platsen av Jonas lite iallafall :) Hon är ju bara för söt!




Saknar min älskling

Sitter här helt ensam i soffan, är lite konstigt faktiskt. Men lär ju kännas ännu mer underligt då jag ska lägga mig i sängen och sova helt själv. Var ju evigheter sen sist! Men jag får se till att hålla ut tills på onsdag då min kärlek kommer hem igen :)
Om ni inte den där jävla askan ska förstöra, då blir jag ju tokig!

Imorgon ska jag åka en sväng till Luleå med Hanna om jag inte åker på jobb. Trevligt att strosa runt där och kanske hitta nånting fint inför sommaren :) Sen ska jag även försöka ta mig ut och springa efter det, kanske att jag får med mig Hanna på det? Tror jag ska försöka mig på det iallafall :)

Nej nu ska jag kolla senaste avsnittet av gossip girl och sen big brother innan jag ska krypa ner i min tomma säng. Hoppas iallafall att Ulla vill göra mig sällskap inatt, hon har ju varit ute hos mamma och pappa hela dagen så hon borde vara trött :)

Äntligen är det helg

Sitter här hemma hos mamma och pappa nu, väntar på att fikat ska bli klart. Jordgubbar, glass och kladdkaka, mums! :) Sen ska väl jag och Ulla börja cykla hemåt på ett tag och vänta på Jonas som nog kommer lite senare ikväll.

Underbart att det äntligen är helg, som jag har längtat alltså! Imorgon ska vi börja dagen med en våffelfrukost, finns det något godare när det börjar bli sommar? Nej jag tror då inte det så kommer verkligen bli en toppenlördag :)

Nej nu ska jag hugga in på godsakerna!

Nu går vi mot helg

Håller precis på att göra mig lite lunch innan jag ska åka iväg på jobbet, blir en lång kväll då jag jobbar 14-22. Sen imorgon är det ett 7-17 pass som gäller innan jag äntligen få helg :)

Innebandyn igår var sjukt kul, gick ändå inte så dåligt som vad jag trodde det skulle göra. Visst kändes det som att klubban inte riktigt gjorde som jag ville några gånger men så är det väl. Så nu längtar jag tills nästa innebandyträning :)

Nej nu börjat nog min mat vara klar så jag ska hugga in, usch jag behöver ork till jobbet ikväll. Känns grymt tungt!

Dags för innebandy igen!

Slog till med en riktigt brakfrukost idag, varma mackor :) Visserligen blev det även min brakmiddag igår, men det är ju så grymt gott alltså! Så nu sitter jag här i soffan och kollar lite tv, funderar på att ta tag i disken och sen slå på en film. Är ju inge bra väder alls så då får man faktiskt bara ligga inne och se film.

Sen ikväll är det dags att damma av innebandyklubban igen, shit jag är lite nervös! Senast jag höll i en klubba för träning var i februari, så vi får väl se hur det går ikväll. Men det ska iallafall bli sjukt kul! Och det var tydligen bara lir så då blir det ännu bättre :)
Fast jag kommer nog vakna med världens träningsvärk imorgon, men det är skönt! Jag behöver verkligen det, har slöat lite nu en period.

Jag och Jonas sitter även och kollar på en utlandsresa, vi har planerat att åka iväg till hösten. Det ska verkligen bli underbart skönt! Nu måste vi bara hitta oss en bra resa, vi är sugna på Thailand :)

Nej nu väntar disken, den verkar ju tydligen inte diska sig själv!

Tisdag

Sitter här och håller på att vänta ihjäl mig nu, väntar på att Jonas ska bli klar i lägenheten med allt fix han håller på med så jag kan packa ner Ulla i väskan och gå dit. Vill ha mys nu!
Men eftersom han är segare än tåget får jag helt enkelt roa mig själv lite här hemma, har duschat och fixat mig så nu känner jag mig lite fräschare :) Haft en skön arbetsdag idag, 7-16 är en alldeles lagom tid att jobba!

Lär väl bara bli mys framför tvn ikväll, tisdag brukar väl ändå vara rätt bra på tv? Eller kanske jag har fel :)
Imorgon är jag ledig om dom nu inte ringer på morgonen om jobb, bra om jag får jobb men samtidigt skönt om jag får ledigt!

Nej nu ska jag ta tag i disken!


Håller tummarna för ett VM guld!

Nu sitter vi i soffan och kollar finalen, hoppas verkligen Sverige tar det här nu!
Har varit en underbar helg som spenderats med Jonas. Ingen alkhol vilket känns så grymt skönt idag! Igår jobbade jag på travet och sen var vi hemma hos mamma och pappa på kvällen för att vara barnvakt, men det hela slutade med att jag och Jonas sov i soffan. Men det var skönt :)
Sen idag gick vi upp i tid och åkte iväg mot Luleå, skulle inhandlas en matta och lite annat. Sen styrde vi mot Boden igen och blev bjudna på middag hos min mormor, spagetti och köttfärsås som var sjukt gott efter allt grillat som vi ätit på sista tiden! :)

Imorgon är det en ny jobbvecka och vi är ännu lite närmare sommaren. Shit vad tiden går fort egentligen! Har fått jobb hela sommaren så nu ska jag bli rik :)
Har även hittat Olles födelsedagspresent idag, den blir nog toppenbra tror jag :)

Nej nu ska jag trycka lite chips och kolla hockeyn!

I väntan på min kebab!

Sitter här i soffan men Jonas och kollar på hockeyn just nu, blev precis 2-1 till Sverige vilket är toppen! Sitter även och dämpar hungern med lite godis, kommer svälta ihjäl annars innan jag får min middag. Vi ska nämligen köpa kebab idag och det blir ju självklart efter hockeyn. Men det ska iallafall bli grymt gott :)

Jag och Sofia började dagen med en springtur runt träsket imorse, skön start på dagen. Sen promenerade vi in till stan och strosade där ett tag, blev även en fika på opalen :) Sen avslutade vi med coop, där blev det en massa gotta tills ikväll. Frågade Jonas vad han var sugen på, godis eller ananas och melon, fick så svaret att båda är gott så då fick det helt enkelt bli båda delarna. Det är ju faktiskt fredag! :) Blir nog att vi åker och hyr en film också så vi får en riktigt mysig kväll, hoppas bara filmen jag vill se finns inne!

Har funderat på att kanske göra lite slingor i håret, kan ju vara fräscht så här till sommaren. Så blir nog att rådfråga mamma och sen kanske det sker till veckan, eller rent av i helgen :) Jag är ju lite så att när jag kommer på något ska det hända nu, eller helst av allt redan igår.

Nej nu ska jag se klart hockeyn och hålla alla mina tummar för Sverige! :)


Tvätt och solsken!

Är just nu hemma i lägengheten på ett litet tvättpass, passar även på att sitta ute i solen nu medans kläderna ska torka. Eftersom att vi nu har börjar sova hos Jonas, efter typ 3 månader hos mig (kanske på tiden?) så måste man pallra sig hem för att fixa nya kläder då och då :)

Ullabella verkar också trivas rätt bra hos honom ändå, alla fönster gör succé! Hon jagar fåglar så det bara sjunger om det :) Sen har hon ju fått för sig nånting konstigt, jag har alltid ett vattenglas vid sängen när jag sover. Och alla nätter vi nu sovit där har hon slagit ut det. Första natten tänkte vi ju att det var en olycka, andra började vi fundera men tredje såg vi ett mönster. Jag hade dessutom gömt det under sängen mot väggen tredje natten, så där sken det igenom lite Ulla!
Sen är hon ju ganska söt på morgonen när Jonas går till jobbet och hon direkt smyger ner och lägger sig på hans plats. Sen sover vi vidare tillsammans några timmar till :)

Nej nu ska jag sitta ute ett tag till så jag får lite färg och sen hämta tvätten. Sen börjar väl klockan vara så mycket att Jonas kommer från jobbet så då ska jag väl traska tillbaka till honom :)







Träsket runt!

Har hunnit med att göra lite nytta imorse :) Slog på två maskiner med tvätt innan jag åkte iväg mot specen, så den var färdig att hänga när jag kom hem. Sprang upp och bytte om för att ta mig ut och springa med Hanna, kom då på att jag kan ju passa på att tvätta lite till när jag ändå har tvättstugan. Så det blev två maskiner till innan vi sprang iväg.
Blev en runda runt träsket, skönt var det! Så det känns skönt att var igång igen, nu ska vi bara hålla i det här :)

Just nu ligger jag i soffan och tänkte kolla lite tv, tänkte städa hela lägenheten men det får bli imorgon istället. Känner mig inte så pigg just nu, mår typ illa..
Men har ju hunnit med att fixa lite, bädda rent i sängen och diska undan all disk jag hade.

Ikväll är det jobb på travet som gäller, då får jag inviga mina nya kläder som jag fått. Skönt att det är varmare ute också så jag inte behöver frysa så mycket!

Sen när jag kommer hem har jag förhoppningsvis en Jonas som väntar på mig, så då kan vi mysa ner oss i soffan. Sen är det fredag och det innebär att det är helg! Ska bli en riktigt rolig helg :) På lördag ska jag, Hanna, Jonas och Dennis grilla innan det är dags för utgång. Jag som har sagt jag ska ha lite lugnare helger nu utan utgång, vad hände med det? Ajja, det är ju roligt iallafall :)


Nedräkning inför helgen!

Har varit lite dålig uppdatering här, men får väl skylla på att jag haft viktigare saker för mig :)

Har kommit hem från jobbet för ett tag sen, eller jag är väl en timme sen nu. Så nu har jag tagit på mig myskläder och intagit soffan. Väntar på att Jonas ska komma vilken sekund som helst och sen blir det en myskväll framför tvn :)
Kanske kikar lite på hockeyn, men jag vet inte riktigt! Onsdagar är det ju en massa annat roligt man kan kolla på, så hockeyn går nog bort.

Dom har för övrigt stängt av varmvatten och värme här i huset från 14 idag tills kl 2 inatt, dom kunde inte gjort det på dagen medans folk är på jobbet? Kan ju hoppas den kommer tillbaka lite tidigare så jag kanske får mig en dusch ikväll :)

Nej nu ska jag kolla sista avsnittet av gossip girl innan Jonas kommer, tror inte han är så sugen på att slå på det sen. Så då tänker jag till lite och slår på det nu och sen när han kommer har han inget val utan måste se :)

RSS 2.0