Hmm..

Trodde ingen nånsin skulle kunna ta bort hur mycket jag brann för innebandyn och hur kul det var, men fanns tydligen en person som kunde släcka den elden..

Men något som får mig på mycket bättre humör är att jag ikväll får träffa Agnes, som jag har längtat! Det blir glöggmys framför raise your voice, den är ett måste när vi ses :) Så nu ska jag ta och packa ihop mina saker här hos mamma och pappa där jag bott sen i torsdags, skönt att ha familjen nära när man går och tänker på något hela tiden och det inte känns bra. Ulla uppskattar även hon att vara här, dock är det lite för mycket snö ute för att hon ska gå ut. Så hon passar på att härja här inne, hon har hunnit med att riva ut mammas garderob bara idag så. Dock sover hon nog största delen av dygnet, så frågan är ju om hon alls kommer vara trött nu när hon kommer hem?

Nej nu ska jag börja rulla mot mig! Måste nog städa så Agnes inte får en chock då hon kommer ;)

Luleå

Kommit hem från träning för ett tag sen så just nu sitter jag och kollar på desperate housewives, spårar lite mer än vanligt!
Ska snart ta och kolla dagens avsnitt av julkalendern och sen blir det väl att sitta och surra med Agnes här ett tag. Planera allt vi ska hinna med under julen då hon är hemma :)

Imorgon blir det nog Luleå för att inhandla lite julklappar, känner att jag är ute lite sent men lär nog hitta nånting bra! Sen träning som vanligt på kvällen, i helgen bär det ju av till Uppsala för dubbelmöte mot Uppsala och Sten sture. Ni måste vi ha med oss poäng hem, så är det bara!

Nej nu ska jag göra något vettigt, vad nu det kan vara? :)

Vilken helg!

En riktigt lyckad helg, eller lördag iallafall! Började då med skridskor där vi var 6 tappra deltagare, pappa och olle fyllde ut laget lite så det blev lite mer match. Riktigt roligt var det och hoppas vi gör om det snart igen! Sen åkte vi vidare mot mig för bastu och god dryck, dock en väldigt liten bastu men vi tröck in oss 7 st i den iallafall :) Mycket surr om allt mellan himmel och jord innan vi duschade och vissa åkte hem för att göra sig klara medans jag, jönsson och linda gick upp till mig och började med allt fix. Tog sin lilla tid men det är som vanligt :)
Sen började alla brudar rulla in och kvällen satte igång, det var spel, singstar och en massa surr förfesten hade att bjuda på. Även en innebandymatch styrde vi upp här i min lägenhet innan utgång :)
Söndagen var väl då inte lika kul kan jag säga, har väl mått bättre. Men de var det värt för jag hade sjukt kul :)

Nu ska jag ta och kolla julkalendern och surra lite med Agnes innan det är dags att hoppa i säng :) Hon kommer ju snart hem, endast 7 dagar. Som jag längtar! :D


Skridskor!

Nu ska jag åka hem till mamma och pappa för att äta, sen är det dags för skridskor. Vi ska först åka skridskor med laget och sen åker vi vidare för bastu och massa god dryck, sen fortsätter kvällen i en lagfest :) Underbart säger jag bara!


Vilken morgon!

Vaknade upp idag av att telefonen gick varm, det ville aldrig sluta ringa. När jag sen ringer upp pappa som var den sista av de som ringt så är han nästan irriterad och frågar varför jag inte svarar, lite yrvaken förklarar jag då att jag låg och sov. Då ställer han frågan om det brinner hos mig(?!), ja lite chockad blev jag faktiskt. Visst att jag hört brandkåren rätt nära då jag vaknade men inte brinner det väl hos mig? Lite stressad snabbar jag mig upp och ser att brandbilen står ju faktiskt utanför mig, kan det vara så att det brinner ändå?
Jag tar då på mig en tröja och går ut på balkongen för att undersöka saken och ser då till min lättnad att det inte är i mitt hus. Tråkigt nog brinner det för fullt i huset brevid och brandkåren jobbar för fullt med att släcka.
Pappa säger då att jag måste ringa till mamma som har panik på stadshuset där hon sitter och jobbar, och vad dom ser när dom kollar ut genom fönstret är att det ser ut som att det ryker från mitt hus.
Jag ringer då och förklarar att så är inte fallet och kan säga att hon blev ganska lättad :)

Klarvaken som jag då var av denna väckning var det ju lika bra att klä sig och göra sig färdig för dagen, så jag skrev till sofia att det brann och snabbt vaknade hon ;) Sen när klockan blev lite mer promenerade vi in till stan och letade några julklappar, paniken börjar snart infinna sig när man inte hittar några!
När vi var färdiga i stan promenerade vi hem igen och bytte om innan vi gick till step in för ett gym pass. Riktigt skönt nu när det är bortgjort och man har kvällen ledig!

Så nu ska jag ta tillvara på den och bara ta det lugnt! Imorgon är det jobb, step in och hockey som står på schemat, en fullspäckad dag alltså! :)


Fredagsträning

Träning på en fredag? Ja jag kan inte påstå att det är vanligt för vår del, men det ska nog bli kul. Är ju en sjukt viktig match i helgen och jag är laddad till tusen! Är dock sjukt nervös också, det känns lite konstigt att möta alla tjejer och man krigade tillsammans med hela förra säsongen. Men samtidigt ska det bli riktigt kul! :)

Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Sen måste jag byta om innan det är dags att rulla iväg mot arenen. Är ju även idol ikväll, Olle och Jay ska stå i final, så är det bara!


RSS 2.0