åhhh!

Imorgon åker Malin till Egypten, Hurughada. Ta mig tillbaka dit!!


tröttt!

woho vad underbart att få åka iväg och jobba, eller så inte! Är så grymt trött idag så hade bara velat ligga kvar i sängen och sova. Desstutom så jobbar jag 8-11, väldigt meningslöst att ringa ut någon för det kan man tycka. Memnen det är ju några kronor till iallafall.

Sen blir det att åka iväg och handla, måste fylla på kylskåpet för det ekar rätt tomt just nu.

Nej nu måste jag börja rulla mot jobbet så jag inte blir sen!

Jobbb

Ska alldeles strax åka iväg mot jobbet, en kort dag väntar vilken känns skönt. Fast ändå är 13-17 nästan onödigt att åka och jobba för kan jag tycka. Menmen det är lite pengar iallafall :)

Sen så är det bara 24 dagar kvar tills Agnes kommer hit vilken känns underbart! Vi håller på planera in allt vi ska hinna med, det ska bli så mycket som möjligt på kort tid. Kan dagarna inte bara rusa förbi så hon är här nu!? Vet att det kommer bli en helt underbar jul i år. Och det är ju nästan dags att börja julpynta nu, eller iallafall litegrann :) Måste bara införskaffa mig lite julpynt först.

Sen så åker vi ner till Umeå igen på lördag för att möta rig, och denna gång ska vi ha med oss 3 poäng hem. Vi borde haft det i lördags men det gick inte hela vägen så vi får vara nöjda med 1 poäng. Så det är vad jag laddar för fullt till nu!

Nej nu måste jag göra mig klar och börja rulla mot jobbet, skönt att jag fick ta en bil idag! Är ju hur kallt som helst ute.

Lussebullar!

Fan så kallt det är ute! Kan det bara blir sommar och sol snart? Eller det kan få vara vinter men inte så här kallt, fryser ju konstant.
Ligger hemma under täcket nu efter att ha varit taxi åt ungefär hela familjen, först mig själv, sen olle, efter det gurra och nu verkar det tydligen som jag ska hämta mamma snart. Det är ändå rätt skönt när man inte har bil och behöver köra runt på alla :)

Tänkte baka lussebullar med Olle ikväll, blev sjukt sugen och nu är det ju inte så länge kvar tills jul ändå :) Shit alltså vad tiden går fort!
Sen så är det inte länge tills Agnes kommer hem heller, endast 30 dagar kvar :) Jag längtar som ett tok alltså!

Nu måste jag ringa mamma och säga att vi behöver handla.

Äntligeeen!

Woho, idag är det idol! Som jag har väntat och längtat alltså. Och det bästa av allt är ju att Olle är kvar, och det är även många bra kvar faktiskt :) Ska bli så sjukt kul detta alltså!

Sitter just nu med en färg i håret och väntar på att den ska bli klar så jag kan hoppa in i duschen. Sen bär det av mot mamma och pappa innan jag ska och jobba på travet. Sen så bär det äntligen iväg mot Luleå, eller ska ju sjävlklart hem och fixa till mig lite först, men sen så :)

Nej nu tror jag färgen börjar bli klar, hoppas det blev bra nu!



Här är mina och Olles pepparkakor som vi bakade igår :)

Sov gott!

Nu har jag precis kommit hem från mamma och pappa. Nyklippt och allt vilket jag tackar Pia för! :) Riktigt skönt med lite fräschare hår, så imorgon ska jag slänga i en färg i det på morgonen tänkte jag. Sen är jag redo för idol och allt vad helgen har att erbjuda :)

Nej nu måste jag hoppa i säng, började tydligen jobba redan 12 på travet imorgon. Jag som var inställd på att det skulle börja 14 :( Menmen, får helt enkelt gå upp lite tidigare så jag hinner med allt jag ska :)

Godnatt!

Middag

Väntar på att maten ska bli klar, är grymt hungrig just nu! Senare ska pia klippa mitt hår, det behövs verkligen kan jag lova. Fast är lite osäker på hur, men det brukar ju alltid lösa sig :)
Sen blir det att njuta ordentligt av en träningsledig kväll, typ ligga och dö i soffan bara.
Imorgon är det ju som sagt dags för idol, men innan det ska jag hinna en sväng att jobba på travet. Men börjar dagen med en skön sovmorgon.

Har varit en lisa och olle dag idag, vi har myst på här hemma och kollat film. Eller det var väl mest han som kollade för jag somnade ganska fort :) Men han verkar ändå nöjd för det, sen tror jag vi ska baka lite pepparkakor ikväll som jag lovat honom flera dagar nu :)

Nej nu är maten klar så jag ska hugga in!

Dags för jobb

Är världens snöväder här idag, usch det gillas inte! Så jag åkte iväg och solade för att få lite värme och färg :) Ska snart åka mot jobbet och jobba några timmar innan det är dags för träning. Sista träningen för veckan idag, sen ska vi köra över iksu! :)

Sen försöker vi lösa så att Olle ska få följa med oss på idol på fredag, han ville så gärna det. Och det kommer ju vara en sjukt stor grej för honom att ha fått se det live. Så hoppas det går att lösa nu :)

Nej nu ska jag sopa av bilen och sen åka mot jobbet!


Godnatt

Tror att det är dags att börja traska mot sängen snart. Tänkte gå upp i tid imorgon även fast jag börjar lite senare, bara för att hinna med att göra lite små ärenden innan jag börjar. Måste bland annat handla för just nu ekar kylen tomt kan jag lova!

Tagit en fika på stan idag med Sofia och Malin, helt galet hur mycket det finns att prata om egentligen. Tiden bara flyger iväg helt enkelt! På fredag ska vi ju åka till Luleå och kolla idol, Sofia var lite bitter för att Geir inte är med. Hon hade verkligen sett fram emot att få se honom, stackarn!

Nej nu måste jag verkligen hoppa i säng, ögonlocken börjar bli tunga! Godnatt :)



du är saknad..


Äntligen!

Woho, imorgon åker jag till Kalix! Och jag har även fixat så att jag får skuts vilket känns riktigt skönt :) Så 08.30 rullar vi mot Kalix. Då får jag äntligen träffa min bästa Camilla! Tråkigt var ju att Bossan inte kunde följa med, men tur jag snart ska åka ner till Umeå så jag får träffa henne också :)
Vet inte riktigt vad vi skulle hitta på imorgon, fanns några förslag. Men ett som är säkert är iallafall att vi ska kolla innebandy på kvällen :)

Så nu är det bara att hoppa i säng så jag tar mig upp imorgon, jobbigt med tidigt morgon men de är det helt klart värt! Så nu säger jag godnatt :)

Onsdag

En dag närmare helg, vilket betyder att det också är en dag närmare tills jag får träffa Camilla och Bossis. Underbart säger jag bara! :)
Ska snart åka iväg på träning, är ju onsdag vilket betyder att det är sen träning. Ganska så drygt, jag gör gärna bort träningen tidigt. Sen när vi tränat klart åker jag direkt mot ishallen för att se slutet på gurras match.

Nej nu slänger jag mig i soffan ett tag innan det är dags att rulla iväg, kanske jag hinner med en liten p-nap? :)

Sjuker ännu..

Nu vill jag att min förkylning ska gå bort, men den verkar inte riktigt vela samma sak. Jag får verkligen inte bli mer sjuk till helgen för vill inte missa dm :)
Är just nu hemma hos mamma och pappa med Olle, han har ju lov i veckan och för att han ska slippa vara själv hela dagen fick jag åka hit. Tror nästan vi ska slå på en bra film nu och mysa i soffan. Jag försöker verkligen kurera mig på alla olika sätt!

Ska kolla om det finns nå glass här nu, för tror det skulle vara bra för mig hals faktiskt :)

Äntligen innebandy igen!

Sitter hemma hos mamma och pappa just nu, väntar på att klockan ska bli lite mer så vi kan åka iväg på träning. Ska blir riktigt kul att träna idag, så hoppas på mycket spel :)
Helgen har varit grym, var dock lite slitet igår men det är helt enkelt smällar man får ta! Ska lägga in lite bilder så fort jag fått tag i några, jag är som vanligt väldigt dålig med kameran.

Till helgen får jag även träffa mig älskling Camilla, som jag längtar efter henner alltså! Och sen Bossan, känns som det var år och dar sen vi sågs. Kommer bli ännu en underbar helg helt enkelt :)

Nej nu ska jag dricka lite kaffe och sen börjar det nog vara dags att åka :)

RSS 2.0