En liten uppdatering!

Nu var det länge sen här igen, men det är ju sommar och då har jag tusen andra saker för mig.
Jag och Jonas bor just nu hemma hos mamma och pappa och vaktar hundarna medans dom är nere i Karlshamn och hälsar på kusinerna. Så nu lever vi huslivet och Ulla bara njuter. Hon sover hela dagarna och är ute och jagar på nätterna. Hon har klöst sönder mamma och pappas myggdörr så hon kan gå in och ut hela tiden precis som hon vill. Fast ändå sitter hon bakom köksfönstret och gnäller för att hon vill komma in där :)

Sen var vi på Ikea igår och beställde vårt nya kök, kommer verkligen bli superfint! Så i slutet av Juli får vi det och då är det bara att börja renovera. Jag längtar redan! Blev även en hel del annat som vi hittade, så nu är lägenheten snart helt färdig :)

Sen i helgen är det ju Boden alive, ska bli hur kul som helst. Tror det kommer bli två grymt bra dagar, underbart att jag är ledig också!

Nej nu ska jag vänta på att Jonas kommer hem och sen hoppa i säng, är ju ännu en jobbdag imorgon. Sen kort dag på fredag innan jag tar helg :)

Försöker ta tag i bloggen igen!

Nu var det länge sen jag skrev här, men har som glömt bort det.

Jag har precis duschat och väntar nu på Jonas som är i duschen, sen ska vi sätta oss ner och planera lite kök. Vi har som bestämt oss för att göra det nu. Kommer bli superfint! :)
Sen ska vi se den sista Johan Falk filmen, vi har som blivit fast i det träsket. Tråkigt bara att det är den sista nu, vi måste hitta några nya filmer att kolla på nu :)

Sen kommer nog min telefon imorgon, har ju blivit något fel och jag har inte fått den. Men nu är den i ånge så då ska den väl förhoppningsvis komma imorgon! Så jag vet ju iallafall vad jag gör imorgon :)

Nej nu ska jag göra klart matlådorna inför imorgon, vi slängde ihop en svingod pizza till middag. Så lunchen på jobbet imorgon kommer att vara toppen! :)

Träningsdax!

Har kommit hem från jobbet för ett tag sen och hunnit slänga i mig lite mat, så nu sitter jag bara här i soffan och väntar på att tiden ska gå.
Ikväll är det äntligen innebandy igen, sjukt kul alltså! Sen efter träningen ska jag och Jonas bara mysa på här hemma och kolla film, är så grymt trött idag så det passar perfekt :)
Har bara två 7-17 dagar kvar nu i veckan, sen är det helg! Dock jobb på travet hela lördagen men det är ju inte världens jobbigaste direkt :)

Nej nu ska jag lägga mig och vila ett tag i soffan så jag är pigg på träningen!

En väldigt effektiv dag!

Vi har precis sett klart en film nu, blev en irene huss. Har hunnit med så grymt mycket nu efter jobbet! Jag gick förbi coop då jag slutade och inhandlade lite olika välbehövliga saker. Sen gick jag vidare hem och började med maten, blev spagetti och köttfärsås och jag lyckades riktigt bra :) Jonas var då riktigt nöjd iallafall!
Sen satte vi igång med bullbak direkt vi dukat undan maten, medans degen jäste passade vi på att städa av lite snabbt i lägengeten. Jonas gjorde klart städningen medans jag bakade ut bullarna.
När allt sedan var bortdiskat och bullarna klara var klockan endast 7, vi funderade vad vi skulle hitta på då egentligen?

Fikade lite kaffe och bullar innan vi slog på filmen. Så nu är det färdig och det är väl bara att ta och hoppa i säng snart. Jag är ledig imorgon, skön mjukstart på sommarschemat med ledigt efter en dag :)

Helgen var iallafall grymt bra! Vi hade superkul och började kvällen här med grillat. Det var jag, Jonas, Agnes, Malin, Dennis, Gurra och Pia. Maten var toppen och sällskapet likaså. Angelina och hennes kompisar tittade in efter ett tag och även Jossan lyckades vi få hit. Sen var festen i full gång och vi var på väg mot den så kallade dimman ;)
Malin bjöd på några underbart goda (?!) sommardrinkar innan vi skulle gå ut, eller ja det var spritshots färgade med lite cola och en fin somrig melon. Vackert va? ;)



Farmen var bra som alltid, lite upp och lite ner. Men E-type var grymt, satan så kul!
Söndagen kan jag dock inte säga var lika kul till en början. Vi vaknade upp till ett riktigt kaos och med en underbar huvudvärk så man känner att man lever, eller vi gjorde det iallafall dagen innan.
Jag tog mig en tablett och sov sedan vidare en timme medans Jonas gick upp och åt chips i soffan.
När jag sen tar mig upp ur sängen snäppet piggare är det bara att ta tag i köket, vilket kaos!!



Men det blev fint och rent till slut, fast när man ser detta är det riktigt svårt att tro! Men det är väl facit av en rikitigt bra kväll helt enkelt :)

Nu ligger mina älsklingar och myser här i soffan, Jonas vill  låna datorn så han ska få göra det. Så nu säger jag Godnatt! :)




Studentfriande!

Jag är så trött! Vill bara att klockan ska gå fort så jag får hoppa i säng snart :)

Har varit en lång dag, först var vi och kollade utsläppet i typ 100 graders värme. Höll verkligen på att avlida där! Sen kollade vi tåget i stan, alltid lika roligt. Men jag är så avis att det är galet, var ju det bästa man gjort i livet!
Efter det åkte vi alla hem till mamma och pappa, i väntan på att alla skulle komma så tog vi oss ett dopp i poolen, eller blev några innan det var slut :) Jonas ramlade in efter ett tag och jag fick även ner honom i poolen så jag är nöjd!
Blev smörgåstårta och fika sen så det räckte och blev över! Men gott var det iallafall :) Hoppas bara det finns kvar en massa så vi kan äta imorgon då vi ska dit!

Och imorgon är det farmen, så sjukt kul det ska bli alltså! Är taggad till tusen :) Måste bara hitta något att ha på mig, har ju alltid samma problem. Men det ska nog lösa sig till slut hoppas jag :)

Just ja, vi var ju och körde waterball igår också, det var riktigt roligt! Fast sjukt svårt, haha vi hade lite problem. Jag, Olle och pappa vågade oss in i bollen, kommer lite bilder på det senare :)

Nej nu ska jag lägga mig här på soffan och kolla klart talang.


Workworkwork...

Är precis hemma på lunch för att få mig lite mat i magen, är även hur trött som helst så tror jag ska ta mig en liten p-nap. Ska ju ut och jogga med Sofia direkt efter jobbet så det gäller att vara på topp då! Sen skulle älsklingen ha middagen serverad när jag kom tillbaka, hur grymt som helst :)

Sen tror jag att jag ska försöka få med mig Jonas på bullbak ikväll, han sa igår att vi borde ju ha lite fikabröd hemma om det kommer folk förbi och hälsar på. Och med det tror jag nästan att han menar att jag borde baka, men han ska minsann få vara med och lära sig :) Det blir ju dessutom mycket roligare att baka om man är två!

Nej nu ska jag lägga mig här på soffan med Ulla, ska bli så skönt!

Ett liv mindre då!

Nu sitter jag här i våran lägenhet, börjar få det ganska klart ändå. Vi tänkte ju som bara flytta lite saker eftersom, men i fredags då mamma, pappa och gurra kom och hjälpte oss gick det undan så och helt plötsligt var hela lägenheten tom. Men Jonas var däremot inte tom, saker hamnade överallt. Olle och Oskar var ju också till superhjälp, dom lyfte och bar som stora karlar. Och blev hur nöjda som helst när dom fick varsin biobiljett av Jonas som tack. Att det dessutom stod "tack för väl utfört arbete" gjorde inte saken sämre :)
Men det gick ganska fort att få undan det med, jag jobbade på rätt bra med att röja och innan kvällen var slut hade jag fått undan allt och man såg golvet igen :)

Sen har vi jobbat på här under helgen, idag var vi till Luleå och köpte en massa och gardiner. Så nu är det uppe och det är verkligen en mysig lägenhet nu! :) Köpte mig även ett vitrinskåp idag, så nu ska det bara fyllas med glas och sånt.

Sen hände det en hemsk sak igår, Ulla föll ner från balkongen. Vi satt här i vardagsrummet och hörde bara hur det rasslade till på balkongen, Jonas sprang ut och det fanns ingen Ulla. Jag tittade när och där var hon på marken, så jag sprang ner för att hämta henne. Hon blev livrädd när hon såg oss och bara sprang åt andra hållet, jag hann tänka att nu sticker hon och kommer aldrig tillbaka. Men sen när jag ropat någon gång var det som att hon fattade att det var vi och hon kom springandes tillbaka till mig och jamade.
Men som tur var verkar hon inte ha gjort illa sig, fast hon har väl bara 8 liv kvar nu. Men hon är lite skärrad, så hon fick sig nog en rejäl chock. Hon är väldigt försiktig på balkongen och hon är jätteslö här inne.
Nu ligger hon på Jonas bröst och sover så gott :)

Vi har hunnit betala av en del av Thailandsresan vilken känns super, vill åka nu! Sen har vi även bokat biljett till farmen och hunnit få lördagen planerad. Känns skönt när man är ute i god tid :)

Nej nu ska jag krypa ner och mysa här med mina älsklingar innan det är dags att hoppa i säng, Godnatt!

Idag är ingen vanlig dag!

För idag säger vi grattis till världens bästa Agnes som fyller hela 21 år, det är väl nu man börjar räknas som vuxen på riktigt? Eller nej vi kommer nog aldrig bli vuxna tror jag! :)
Men ett stort GRATTIS till dig min vän, snart ses vi!! :)



Nu sitter jag här och laddar för att ta mig i duschen, ska fika med Malin kl 1. Men vi kom på nu att det kanske inte är öppet på stan eftersom att det är röd dag, så kanske blir en fika här eller något :)
Är iallafall dödstrött, Jonas gick upp kl 8 för att åka till lägenheten och fixa det sista innan jag kan börja flytta. Dels ska ha rensa ur sin klädkammare så jag får den, är rätt så nöjd över det! :) 

Jag beställde mig öven en ny telefon igår, blev en htc incredible s. Känner mig riktigt nöjd faktiskt, nu vill jag bara att den ska komma så man man börja fixa och trixa med den :)



Nej nu måste jag ju ta och hoppa i duschen så jag hinner, brukar vara bra på att bli lite sen alltid. Men det tänker jag inte vara idag! :)


Egentligen blir det väl helg nu

Min flyttpackning fortsätter för fullt här hemma, börjar bli några kartonger nu. Medans jag packar ner allt hoppar Ulla mellan alla kartonger och tycker det är svinkul att bita och klösa i dom. Jag tycker dock inte det är lika kul, men hon är ju söt så :)

Har även hunnit med att jobba ett 7-12 pass, skönt med korta pass! Så nu är det bara att roa sig här hemma tills det är dags för innebandy ikväll, äntligen säger jag bara! :)

Jag och Jonas bokade vår resa till Thailand igår, så den 11/11 -11 åker vi iväg mot värmen. Ska bli så grymt skönt! Jag bara längtar :)

Nej nu ska jag göra lite lunch och sen fortsätta min packning, gäller ju att vara klar på fredag så vi kan sätta igång :)

RSS 2.0