...


Helt otroligt att man kan ångra nånting så sjukt mycket...

Måndag!

Nyss hemkommen från träningen, gick bra idag och var en riktigt rolig träning :) Längtar tills alla matcher börjar! Och nästa vecka börjar innebandyn på riktigt, då kör vi för fullt med div 1 truppen :) Tror det kommer bli en underbart rolig säsong faktiskt!

Och imorgon väntar jobb igen efter några dagars ledighet, grymt tungt! Men pengarna rullar ju in, och lika fort ut ;)
Sen trivs jag som fisken i vattnet i min nya lägenhet! Ska lägga upp lite bilder någon dag, men måste bara få i ordning det sista. Om min käre far kan pallra sig hit någon dag och hjälpa mig att skruva :) Sen ska dom även på ikea imorgon så då får jag mig mitt vardagsrumsbord, ÄNTLIGEN! Ska nog be om några andra småsaker som jag kommit på att jag behöver :)

Ikväll kommer nog Agnes hit, som vanligt numer. Men är underbart att kunna träffa henne nu och inte vara en miljon mil ifrån varandra! Pratades om film men kan lika gärna sluta med något annat, vi får helt enkelt se :)

Nej nu måste jag ta mig in i duschen och sen ta mig något gott att äta :)



Mör i kroppen

Kom hem från träningen för ett tag sen, var helt dyngsur. Roligt väder vi har!
Så det blev in i duschen direkt och nu har jag satt igång med att laga mat, tills nu ikväll och sen en matlåda tills imorgon. Väldigt duktigt av mig måste jag säga :)

Imorgon är det fredag och jag jobbar endast till 15, sen är det lite ledigt. Så grymt skönt ska det bli! Lördagen kommer att tillbringas med några av dom bästa det är allt jag säger! :)

Nej nu kokar det för fullt i köket! Tjoho! :)

Ledig!

Har vaknat för ett tag sen, passade på att ta mig en skön och välbehövlig sovmorgon på min lediga dag. Imorgon börjar jag jobba på älvbacka, så får väl se hur det blir. Kommer nog bli svårt att trivas så bra som jag gjort på sandbacka iallafall.
Men helgen har iallafall varit grym, blev farmen i lördags och vi började hos Malin med massa underbart folk! Kommer bilder direkt agnes fixat in dom från sin kamera :)

Idag var det väl tänkt jag skulle på alder, men är lite molnigt och blåser så jag vet inte hur jag ska göra. Är iallafall bjuden på middag hos farmor och farfar kl 4 så skönt att slippa tänka på mat :)

Nej nu ska jag ta tag i mig själv och göra mig klar för att hitta på nånting, här kan jag inte sitta hela dagen :)


Fågel nr 2

Nu har jag kommit hem för ett tag sen, direkt efter jobbet åkte jag iväg med mormor och morfar för att inhandla lite mat hem hit. Så nu har jag mat så jag klarar mig ett tag framöver :)
Ska nog ta och vila ett tag nu, är helt slut! Blev ju inge alder idag som jag hoppats på men vi får fortsätta hoppas att vädret är bättre imorgon.

Sen ikväll kommer Agnes hit, får väl se om hon flyttar in som vi sa igår eller om hon bara kommer och hälsar på :) Alltid trevligt när man har sällskap! Fast jag har ju lilla Ulla, hon är då så kramsjuk just nu att man nästan blir tokig. Nej men hon vill väldigt gärna sitta i knät och vara mitt emellan hela tiden.
Fast nyss, eller för att litet tag sen släpade hon in en fågel i lägenheten. Hörde hon höll på i vardagsrummet och när jag kommer hit leker hon med en död fågel. Jag trodde jag skulle dö, så bar in henne på toan och stängde tills jag hittat en påse. Och vad händer inte då, jo hon tar sig ut och fortsätter leka med den döda fågeln. Men till slut får jag in den i påsen och kan slänga ut den. Eller ja den hänger just nu i en påse på balkongen, orkar inte springa ner för trapporna en trettonde gång sen jag kom hem ;)
Ulla blev nog lite arg på mig för att jag förstörde hennes lek, för nu har hon lagt sig i ett hörn och bara tittar på mig.

Nej nu ska jag vila ett tag :) Här är en kusin-bild från i söndags. Min mormor måste ju ha en ny varje sommar dom är hemma och hälsar på. Kul bara om dom kunde säga till lite innan, kom hem från jobbet kl 22 och då ska man ställa upp på bild. Inte okej!


Värme

Har precis duschat och fått i mig lite att äta efter träningen, var härligt med träning idag. Även om det var sjukt jobbigt! Är ju riktigt varmt också så jag och Agnes tog en sväng förbi alder efter träningen och svalkade oss, ruskigt skönt :)

Nu hade jag tänkt att hoppa i säng, en riktigt tidig kväll idag. Men det behöver jag, har varit så trött idag så jag somnat direkt jag satt mig i en soffa typ.

Här har även Rune knåpat ihop lite på hemsidan, är faktiskt nöjd med mitt val. Känns riktigt kul :) Även om jag självklart kommer sakna alla i Umeå riktigt mycket!
www.ibkboden.com

Nej nu blir det sängen, godnatt :)


Underbar kväll

Var en sjukt bra kväll igår, var länge sen jag fick skratta så mycket faktiskt. Det var började med en lång väntan på pizzan och sen när det stängde där åkte vi vidare mot Agnes för att se klart fotbollen. När Tyskland vunnit så åkte vi vidare mot joel för att hämta upp de som skulle med till stan, men vi blev kvar där lite längre så anna och ida gav upp och åkte hem eftersom de stod tidigt jobb på schemat där.
Men när vi väl fått med johan och raffe som då skulle ut i stan kunde vi börja rulla, och även jag och agnes avslutade vår kväll på bränna. Väldigt nyktra dock men var kul ändå :)

Lite kort vad som hände igår, hoppas det blir en repris snart igen :) Tur jag har fantastiska vänner runt omkring mig!

Men nu måste jag börja rulla tillbaka mot jobbet, min rast är snart slut. Sen blir det fotbollshäng hos m&j, riktigt trevligt! :)

Gemträsk!

Nu var det länge sen jag skrev igen, har blivit riktigt dålig på det sen jag kom hem.
Men vi har iallafall fått klart nästan allt i lägenheten, är bara småsaker som behöver fixas till. Så på måndag flyttar jag och Ulla in där på riktigt :)
Annars så jobbar jag på en massa, känns som att jag är mer på jobbet än vad jag är hemma just nu. Men känns väl bättre när pengarna kommer får jag hoppas :)
Sen förra helgen var det ju Boden alive, en underbar helg med underbara personer! Det var en yran i repris, vi får väl vara glada att huset står kvar. Eller det var då iallafall mamma och pappa, dom gillade inte riktigt hur det såg ut när vi lämnat huset för att gå ut och dom då kom hem till röran. Till och med i gurras garderob hade han hittat ett vinglas, så man kan som säga att vi var överallt. Men det var så sjukt kul! :) Så nu väntar vi bara på en inbjudan till Kalix, för nu har både jag och Camilla bjudit upp till fest så nu är det herrarnas tur ;)

Idag bär det av till gemträsk med Anna, vi ska nämligen på pizza afton :D Hon den där Agnes jobbar ju där så vi ska väl sponsra byn lite och sen blir det kvällsbad. Kommer bli en riktigt trevlig kväll! :)
Nej nu måste jag hoppa i duschen och göra mig klar, ser ut som ett troll i håret just nu :)

RSS 2.0