Tusen gånger om...

Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.


Fortfarande sjuk

Kommit hem från träningen för ett tag sen, var en dum idé att träna idag egentligen. Var nog inte helt frisk ändå, för nu sitter jag här med feber igen och håller på frysa ihjäl!
Ska ta och hoppa i säng och kolla ensam mamma söker som jag missade i söndags.

Så sjukt taggad för helgen, vill bara ha lördag nuuu!!

Godnatt!

Sitter och kollar kungarna av tylösand, tror nästan det är bästa programmet i veckan. Eller ja efter ensam mamma söker då! :)
Mina kinder hettar som bara den efter hockeyn. Men var bra att Boden lyckades vinna tillslut, en bra match faktiskt!

Ulla har även en släng av damp, hon bara springer här fram och tillbaka i lägenheten och hoppar runt. Tror hon har lite för mycket enerig just nu. Men bättre hon gör av med det nu än när jag ska sova.

Blev precis bestämt att det blir fest här i helgen, jag och grannen styr. Tror det kommer bli en riktigt bra helg faktiskt! Satan kan det bara bli lördag nu? :)

Nej nu är kungarna av tylösand slut och det är dags att hoppa i säng, är jobb 07.00 imorgon som gäller!


Sjuker..

Är fortfarande sjuk så det blir ingen träning för mig idag heller. Saknar redan alla tjejerna, man kan vara på världens värsta humör när man kommer till träningen och bara av att se alla blir man glad igen. Tänk vad lite innebandy kan göra egentligen :)
Men jag får helt enkelt hålla mig borta från arenan idag också så jag inte smittar ner någon annan. Tänkte istället passa på att åka och kolla lite hockey med mamma. Hon håller förövrigt på att göra en svingod middag, så hoppas pappa och Olle kommer hem från deras träning snart så jag får vräka i mig av maten!

Nej nu ska jag hjälpa mamma med kakan hon tänkte baka, lovade att jag skulle stå för glasyren :)

Förresten så har jag nu styrt upp en ibk-blogg, så gå gärna in där och kolla allt vad som händer kring laget :)
http://www.ibkboden.blogg.se

Trött?

Tillbaka i vardagen eller vad man ska säga. Åkte hem och sov 1 timme ungefär innan jag skulle iväg och jobba på travet. Kan ju inte direkt påstå jag är den piggaste människan idag och jag längtar bara tills ikväll då jag får krypa ner i sängen :)

Har varit en sväng på stan med Sofia och införskaffat mig en outfit för halloween, kommer bli riktigt bra detta! Vilken helg vi har framför oss och vilken helg vi har bakom oss. Ja vilket liv jag lever alltså, man kan inte annat än älska det just nu :)

Nej nu måste jag få i mig lite mat och sen kommer Malin och Sofia för lite måndagsmys!

Snart hemma!

Nu har vi precis släppt av luleåborna och alla börjar vakna till här i bussen. Kan ju inte påstå man sovit bra direkt, men några timmars sömn har man ju iallafall fått. Dock har man rätt ont i kroppen nu, både från matcherna och efter att man legat så konstigt här i bussen.
Men nu är vi ju snart hemma och tror alla längtar efter att få sova i sin egen säng! Dock måste jag ge beröm till alla de som åker direkt till jobb och skola nu. Själv får jag åka hem och sova en timme eller två innan det är dags att jobba.

Sen vill vi säga att det är riktigt kul att ni följt oss här på bloggen och detta kommer vi göra fler gånger kan vi lova! Nu måste jag packa ihop mina saker för nu närmar vi oss nordpoolen :)


Mätta i magarna

Nu har vi precis fått i oss lite mat, blev en riktigt sen middag kan man säga. Men var så att vi först stannade på Gävle-bro för middag, vi går in och ställer oss alla i kö. De första beställer och får sin mat, men sen säger de att det tydligen inte finns mat så alla får välja. Och de kan heller inte ställa sig att laga till lite mat eftersom de skulle stänga köket om 5 min. Då blir alla lite irriterade och vi bestämmer oss då för att inte äta där, de som fått sin mat lämnar den och vi alla traskar därifrån. Köket blev lite sura, men de får de ta. Vi hade meddelat att vi skulle komma och då borde dom väl räkna ut att de ska laga mat så det finns. Ajja de är dem som förlorar massa pengar på detta. Så vi ställde in gps-en på mc donalds och styr bussen vidare. Inte jätteglada miner för det valet av de flesta i bussen.
Men när vi väl är framme ser vi till vår glädje att max ligger bara runt hörnet, så vi får helt enkelt välja själva var vi vill äta och tror de flesta valde max. Så nu är vi lite för mätta i magarna men lite piggare för en stund.
Vi har slagit på (ja jag vet inte vilken film i ordningen?), men det är iallafall Walk the line som visas nu.

Tror snart folk kommer börja somna en efter en, det är glada men väldigt trötta tjejer som väntar på att vi ska komma oss hem. Vissa för att få slänga sig sängen för att sova igen några timmar och vissa för att gå till skolan och jobbet.

Vi har även haft stora funderingar kring Halloween och utklädnad, jag vet inte riktigt vad jag ska klä ut mig till ännu. Agnes föreslog att vi kunde vara turtles och då kommer Jönsson med en riktigt smart idé då hon säger:
"Men ja vad smart! Då kan vi ju ha gröna kläder och bara ett tefat på ryggen."
Jag vet inte riktigt om det kommer vara en så stor hit t ex på dansgolvet? ;)


Sen så var även Linn lite bitter vid middagen då Jönsson säger:
"Åh jag är så mätt och inte ens sugen på godis"
Då svarar Linn riktigt irriterat:
"Inte jag heller! Men nu har jag köpt godis och då ska jag fan i mig äta det!!!!"
Haha hon är så rolig våran lilla Linn :)

Nej nu ska jag lägga upp lite bilder tänkte jag. Agnes agerade fotograf under matchen :)

    



Jessica hade lite tråkigt på genomgången och ritade detta :)

Första stoppet

Nu har lyxlirarna Jessica och Moa precis klivit av bussen. Jag har även fått tillbaka mitt linne och min kudde som var glömt på hotellet. Tydligen åker jag på tjitjing för det, så jag sa att jag kan ju lika gärna betala hela lagfesten på en gång för det är ungefär jag som kommer finansiera hela festen.

Så nu väntar vi på nästa stopp som blir i Gävle där vi äter middag. Undra vad vi får oss för gott nu?


Vi fick 1 poäng!

Vi fick iallafall med oss en poäng idag, så vi ska egentligen inte klaga. Men känns ju alltid surt när vi var så nära 3 poäng. Sen fick vi även höra av en "salamänniska" att vi var det bästa lag som gästat den hallen och det ska vi ta med oss och vara stolta över! Vi gjorde en riktigt bra match, men det hjälpte inte riktigt hela vägen. Men 4 poäng i bagaget och det är inte fy skam! :)

Just nu har tränarna genomgång och även där får vi mycket beröm, 100 % godkänd insats av alla i laget enligt dom och även mig! Det är småsaker det brister lite på och det ska vi träna på, nu har vi massor med tid att rätta till de små misstagen som blivit.
Det delas ut applåder till allt och alla just nu, så vi får väl även passa på att ge en applåd till er som följt oss hemifrån.
Jessica delar även ut stjärnan och den går idag till Wollan och även det är ett mycket bra val! :) Fast efter denna helg skulle jag vilja ge alla som varit med på denna resa en stjärna, vilka tjejer alltså!

Sen så har jag även råkat glömma min kudde på hotellet, fick lite panik för hur ska man klara hemresan utan kudde? Men som tur är ska vi ju släppa av Jessica och Moa på hotellet så jag får tillbaka det :)
Och när vi hade duschat och skulle klä på oss så märker jag att mitt linne saknas i väskan, jag beskyller först Jessica men där fanns inget linne. Jag fortsätter med att beskylla Jönsson, hon letar igenom sin väska men där fanns heller inget linne. Då kommer jag på att jag kanske glömt det på hotellrummet hängandes på handukstorken för jag råkade ju spilla ut ett glas vatten på det igår. Tusan också alltså!

Agnes och hennes kompis Johanna finns även med oss på bussen nu tillbaka mot Gävle. De var våra trogna supporters på läktaren. Men måste säga att de svek lite med flaggan, de skykllde på att den var för stor. Fast den fick ju hänga uppe ett tag i början iallafall :)

Om ett litet tag kommer lite bilder och filmklipp från innan och under matchen :) Så håll fortsatt koll!

Flaggan vajjar!

Nu har vi börjat rulla mot Sala och har väl säkert en timme kvar att åka. Vi har precis gjort klart vårat uppdrag så nu är flaggan klar, Agnes kommer bli så glad :) Det är även allsång i bussen och "flaggan vajjar på sin stång..." har varit en stor favorit här bak i bussen. Hanna P håller ton ordentligt!
De har även börjat elda här bak i bussen enligt Hanna, när hon sen går fram får hon frågan om hon kommit i klimakteriet. Det är ju nästan så att man börjar fundera?



Nej nu ska vi fortsätta ladda här på bussen, det är 3 poäng som gäller idag!


Mat snart!

Nu har vi kommit tillbaka från promenaden till ica, det var välbehövligt men vi hoppas på att stanna vid en riktig godisaffär på hemvägen för vissa börjar lessna på karamellkungen! Nu är det endast 30 min kvar till samling då tränarna drar laget och kanske kommer med några genidrag inför matchen, man kan alltid hoppas att de har många ess i rockärmen! För Sala är ett riktigt bra lag med några riktigt bra spelare, men vi ska försöka kriga som ett lag och gör vi det då blir det en tung uppgift för Sala att få med sig 3 poäng! Vi ska då göra allt och lite till för att få med oss så många poäng som möjlig, den långa resan hem blir lättare då! Återkommer kanske på bussresan till Sala, annars blir nästa inlägg efter matchen! Håll alla tummar och tår för oss! 

Nu är vi redo!

Nu sitter vi hära och har precis gjort oss klara för dagens match. Bonnie Tyler strömmar ut ur högtalarna och Jönsson sjunger för fullt!
Hon och Jessica har precis pratat om hur kul det skulle vara att kunna sjuga, bara lite sådär. Hanna och Jönsson hade tydligen pratat om att de skulle kunna byta sin talang i idrott för en bra sångröst. Dom är så roliga när dom pratar om sina funderingar :)

Nu ska vi nog börja vandra iväg mot ica, men först ska vi knacka lite dörr och fråga om någon annan vill följa med :)

Gameday!

Godmorgon godmorgon!
Nu har vi precis kommit tillbaka från frukosten och ligger här i våra sängar och smälter maten lite. Tror inte riktigt man är helt vaken än, klockan är ju trots allt inte ens 9.
Men Jessica hon vaknade när klockan ringde 07.47 och var så utvilad, 8 timmars sömn hör tydligen inte till vardagen för henne. Medans jag, Jönsson och resten av laget var som ett gäng zombies som satt och tröck i oss frukosten :)

Vi har samling ingen 11.30 så nu har vi lite tid att fördriva tills dess. Är säkert några som går och lägger sig igen, men vi tänkte promenera iväg på ica på ett tag för att handla lite smått och gott. Men kan erkänna att det skulle vara riktigt skönt att få sova ett tag till, men tror inte jag skulle vara så pigg sen. Så lika bra att hålla sig vaken :)

Sen så kommer vår kära vän Agnes och kollar på oss idag. Jag och Jönsson har haft ett litet uppdrag i veckan och det har vi gjort riktigt bra! Agnes råkade någon gång säga att om jag fixar fram en flagga till matchen då hon kollar så ska hon sitta med den hela matchen. Och vad har vi då gjort? Jo vi har ju självklart fixat fram en IBK Boden-flagga så nu är det bara att hon sitter med den. Sen har vi varit ute och samlat lite plogpinnar i veckan så hon ska ha något att hålla i. Riktigt vackert kommer det vara! :)

Nej nu blev Jessica klar på toan så nu är det min tur!

Förresten!

Vi måste även ge ett beröm till de två tappra själarna som ägnade lördagskvällen åt studier medans vi andra roade oss med hockeyn. Men nånting säger mig att inte de heller missade hockeyn, det är ju trots allt systrarna Niemi vi pratar om! Så de lyckades nog med båda delarna skulle jag tro, hoppas bara de fick nånting gjort ;)


Seger Luleå!

Nu sitter jag här på rummet, kinderna hettar riktigt efter att ha varit inne i "hockeyrummet". Slutade med att vi var alla i laget utom två, fanns inte så många platser kvar att sitta på kan jag lova. Så varmt var det där inne, vi provade med öppet förnster ett tag men då började direkt de som satt närmast fönstret klaga såklart!

Jönsson kom precis in och nu bläddrar hon runt mellan kanalerna för att hitta någon bra att kolla på. Men allt hon stannar och börjar kolla på lyckas det bli reklam på inom 5 minuter. Så hon börjar bli lite less nu tror jag.

Sen tror jag det nya godiset upptäckts här, isbitar! Alla går och knaprar på dom känns det som. Det finns nämligen en ismaskin här precis utanför våra rum och den används flitigt :)

Måste säga att det varit en riktigt lugn kväll faktiskt, än så länge har det inte hänt något galet. Fast klockan är inte så mycket så vi ska nog inte vara lugna ändå :)
Men Linda, eller kungen som hon även kallar sig, hade fått sig två mycket fina dinosaurier så hon satt mest och lekte med dom under hela hockeyn och verkar som att hon kommer fortsätta med det.
Dock hade ju HJ lyckats spilla ner golvet inne på deras rum och sen försökt torka med toapapper på heltäckningsmattan. Kan säga att det inte var speciellt lyckat, pappret luddade nämligen bara sönder sig så nu är det en massa pappersludd på golvet. Tur det var så pass nära sängen så dom kunde dölja det lite snyggt ;)

Städerskan hade även missat att bädda mig säng idag när dom städade här inne. De andra sängarna bar bäddade men inte min, den var inte rörd. Men kanske beror på mitt berg av kläder jag lämnat ovanpå när jag packade upp väskan innan match för att slippa bara med allt. Jönsson tippade iallafall att de berodde på det, hon brukar väl ha rätt? :)

Nej nu ska jag lägga mig och kolla lite tv här, börjar väl snart vara dags för läggdags nästan :)

Hockeykväll

Nu är det dags att traska över till hockeyrummet mitt emot, där är väl ungefär alla andra i laget. Tror det är Linda som styrt upp festen igen, hon är bra på dedär måste jag säga ;)
Jessica och Hanna N passade på att handla mjölk när vi var iväg och köpte godis. Så det har pimlats mjölk här inne på rummet tills nu, dock klöver och det är äckligt!

Nej nu måste vi gå, Linda har redan hunnit ringa på rumstelefonen en gång. Hon börjar bli otålig och hon är ingen att leka med! :)

3 poäng!

Fan vad skönt med vinst alltså! Som dom flesta säkert redan hunnit se så vann vi med 3-1, underbaaart! :)
Var väl inte den bästa matchen, men man kan säga att dom förstörde mest bara. Tror aldrig jag mött ett lag som slår eller spelar så fult på kroppen på denna nivå. Menmen orkar inte tänka mer på det för vi fick ju med oss poängen och det är ju viktigast i slutändan faktiskt!

Så nu har vi hunnit vara förbi Allianshallen och kollat Sten sture-Dalen och där gick dalen segrande i sudden. Sen åkte vi tillbaka hit till hotellet för att få i oss en välbehövlig middag, var köttfärslimpa som serverades men tyvärr var det inte hos många det gick hem riktigt. Menmen vi är inte bitter för det, eftersom när man är iväg på sånna här resor är ungefär det ända man gör att äta. Så det är väl snart dags för ett mål mat igen kanske?

Mikka fick även göra sitt första mål idag vilket är hur kul som helst! :)
Sen hade hon även ett samtal med Ida tidigare. Ida säger då att Mikka är liten, då svarar Mikka:
"Ja men jag har funderat på att bli stor!"
Ja hon är ju lite rolig av sig, hon är våran minsting som man måste hålla full koll på.

Undra vad vi ska hitta på för bus ikväll? Jag är ruskigt sugen på godis så tror jag ska försöka få med mig någon för att införskaffa mig lite :)

Jönsson sitter just nu här med blå haka, hon fick sig en liten snyting på matchen. Jossan har åkt på en vadkaka, men hon är en riktigt kämpe så jag vet att hon kommer bita ihop imorgon!
Sen skulle det delas ut stjärnor efter matchen, Mikka satt med en stjärna sen senaste matchen och även Carre hade en. Men blev ju lite problem när hon är i Boden så hon får helt enkelt ha kvar den tills vi är hemma igen.
Men Mikka hade sen stjärna att dela ut och den gav hon till Jessica för sin insats i målet. Bra val måste jag säga! :)

Nej nu ska jag antingen få med mig någon att handla något gott eller lägga mig och kolla hockeyn här på rummet :)


Match!

Nu har vi gjort oss klara och packat väskorna, så snart ska vi börja gå mot samlingen. Sen är det lunch som väntar innan vi rullar iväg mot hallen. Är sjukt taggad och lite nervös just nu, men kommer bli en grym match och vi ska ha 3 poäng!

Så håll tummarna för oss nu!

Godmorgon!

Nu är vi vaken igen och har precis kommit tillbaka från frukosten. Alltid lika gott med hotellfrukost! Jag och Jönsson tröck i oss gröt för bästa uppladdningen, det var inte gott men säkert jättebra..

Så nu sitter vi här på rummet och ska väl kanske göra oss lite i ordning innan vi tänkte ge oss ut på en promenad. Tror de flesta andra väljer att gå och lägga sig igen, men vi kände att man blir så seg av det så lika bra att vara vaken nu när man tagit sig upp en gång redan.

Sen hade jag och Jönsson även turen att hamna med Jessica som tycker det är en riktigt sovmorgon att få sova till kl 7 och inte gnäller att hon är trött på morgonen, man kan ju fråga om hon är frisk? Men kanske blir så när man har någon liten som tycker att nattelivet är roligt. Fast sen har hon ju även gått och blivit döv efter flygresan så just nu har vi användning av våra kunskaper från hemtjänsten. Upprepa allt någon gång, prata lite högre och lite tydligare, sen vicka lite fint på huvudet sådär så man ser att vi ställt en fråga. Ja ni märker ju hur vi har det!

Nej nu måste jag gå och göra mig klar och sen styra upp musiken här på rummet, för med musiken Jönsson står för kommer vi inte få med oss några 3 poäng idag är ett som är säkert!

Nu släcker vi lamporna

Nu har vi gjort oss klara för sängen, tyvärr åkte Linda ut från idol. Men spelar inte så stor roll egentligen så länge Olle är kvar, eller hur Jossan ? ;)

Jessica och Moa har inte kommit sig hit än, krångel med bussen var det tydligen. Men dom beräknas vara här om typ en timme, fast då sover nog jag och Jönsson redan. Kanske är smart med tanke på att vi gett Jessica tältsängen ;)

Nej nu är det dags att släcka lamporna och försöka sova, är helt slut efter en lång men ruskigt rolig dag! Imorgon är det match och vi ska ha med oss 3 poäng när vi kommer tillbaka imorgon. Så nu laddar vi med en bra sömn inatt och imorgon ringer klockan 07.00 och då är det dags för frukost.

Så nu säger jag och lilla J godnatt! :)


Festen är över och sängen närmar sig

Då var festen slut och jag är nu tillbaka på mitt rum, Jönsson låg redan här och kollade tennisen när jag kom. Kan väl inte påstå att idol var sådär jättebra idag, tråkigt tema måste jag säga! Och om jag ska säga vad jag tycker så hoppas jag att Linnea åker ut, om hon nu heter så? Iallafall hon i gula dräkten. Nu är det bara att vänta på att resultatet kommer och sen kan vi börja hoppa i säng :)
Men Jönsson har då redan bytt om till pyjamasen så hon verkar vara redo!

Några har dragit iväg på lite bus nu, tror det slutade med att dom fick tag i några cyklar och cyklade iväg. Vi ser väl om dom hittar tillbaka till matchstart imorgon ;) Men man ska inte vara säker eftersom att det är Essner, Jossan, Hanna, Wollan och Linda det handlar om.

Nu borde ju snart Moa och Jessica glida in, lyxlirarna fick ju flyga ner. Men det har faktiskt varit en ganska så rolig dag på bussen så jag ska inte klaga :)

Hanna och Moa skulle berätta sagor för Mikka ikväll så hon kommer nog somna gott tror jag. Men stackarn som hamnade i samma rum som dessa två systrar, var ska det sluta?! ;)

Här kommer lite bilder från dagen, ska försöka vara bättre med kameran imorgon :)



Linda bevisade att hon kom in i lekmaskinen, vilket inte Hanna N gjorde :)



Jönsson med det omtalade "vinet"!



Vi får en efterlängtad middag i Gävle.



Underbar utsikt där vi stannade för att äta lunch :)



Uppsala!

Nu är vi äntligen framme på hotellet! :)
Jag hamnade i samma rum som Jönsson och Jessica, som tur är så kommer Jessica först ikväll vilket betyder att jag slipper välja säng sist. Men det fanns endast en säng, sen en bäddsoffa och en tältsäng. Tältsängen har jag redan lyckats sitta sönder när jag skulle provligga, men händig som man är så lagade jag den fort. Eftersom att jag inte riktigt litade på att den skulle hålla så valde jag bäddsoffan, den kändes ändå helt okej.

Nu är det tydligen fest i rummet mitt emot så vi ska traska dit en sväng. Sen blir det nog en skön dusch innan sängdags, men tänkte lägga in lite bilder från dagen innan vi hoppar i säng också :)


Nu närmar vi oss!

Nu har vi fått i oss middag, vi fick välja mellan lite allt möjligt och för min del blev det wok. Riktigt gott var det och tror alla var nöjda med middagen! Så nu är det endast 1 timme och 5 minuter kvar tills vi är framme och det beyder att vi hinner se idol :)
Rummen har tydligen blivit uppdelade i två lag, ett nördlag och ett coolt lag. I nördlaget är Jönsson och Wollan två tappra lirare som bangar idol och ska kolla tennis istället. I det coola laget där ingår då alla vi andra som kommer sitta/ligga bänkade framför idol  :)

Just nu humpas det en plastboll fram och tillbaka i bussen, det begicks visst en stöld vid middagen. Men Linda står fast vid att bollen föll in i hennes ficka och eftersom vi är ett lag måste man väl tro på henne? ;)

Jönsson har nu gått in på varannan vatten, väldigt moget av henne måste jag säga. Men hon är ju trots allt nästan äldst så är väl så det ska vara. Det är viktigt att fylla på med vätska innan match! :)

Nej nu ska jag kolla filmen lite som nu är den 5e filmen för dagen om jag inte är helt ute och cyklar. Men vi återkommer på hotellet och berättar hur den spännande rumsindelningen ser ut och lite betyg av idol :) Har ni riktigt tur kanske Jönsson och Wollan kommer med lite rapporter från tennisen också ;)

Filmmaraton

På bussen idag har vi inte gjort många knop, eller vi har haft ett maraton! Film, film och åter film, tror ni att det är en bra studiemiljö!? Annars händer det inte allt för mycket här på bussen men kommer minnas en hel del sköna citat! Hanna har iallafall vaknat upp från en välbehövlig powernap på si sådär en två timmar, så nu kanske allsången kan börja! Nästa resa går vi all in och tar med rejäla högtalare! Snart väntar mat igen och det känns som att det ända vi gör är att äter, sover, spelar och svamlar på om allt mellan himmel och pannkaka!

Middagsdags!

Nu har vi precis vaknat till här i vår del av bussen. Jag och Hanna svek Jönsson med en välbehövlig powernap, fast hon verkar inte bitter eftersom hon haft fullt upp med filmen. Just nu är det the notebook, pratas om mycket tårar med sånt orkar inte jag med så jag passade på att vila ögonen ;)

Nu ska vi tydligen snart vara framme för att äta, om jag inte minns helt fel från mattes lilla schema så var det på gävle-bro? Vi har inte fått veta vad det blir till middag, men jag hoppas verkligen på något gott! Viktigt att ladda upp idag för det kommer bli en tung helg. Men vad jag märkt så trycker alla i sig allt som de kommer över och det gillar vi, det är nog vi som får alla mackar i Sverige att gå runt när vi är ute och reser.

Endast 2 timmar kvar till Uppsala om vi följer schemat vilken jag hoppas vi gör, jag är inte jättesugen på att sitta här länge till kan jag lova. Just nu gör det nästan ont hur man än sitter eller ligger, tur vi snart får paus!

Nej nu ska jag lämna över skrivandet till lilla J ett tag, hon ville lätta sitt hjärta :)

Höga kusten

Nu har vi precis börjar rulla igen, vi åt lunch på höga kusten hotellet. Sjukt fint var det där faktiskt!
Så nu har vi laddat batterierna på både oss själva och datorerna och orkar ett tag till här i bussen. Jag, jossan och Hanna N har precis valt film och då blev det självklart "A cinderella story" :)
Jönsson gick lös på "vinet" vid lunchen, men rutinerad som hon är tål hon en hel del. Julli, Hanna och Jossan lyckades drälla ner sig själva, men dom är ju lite yngre så vad ska man förvänta sig?
För mig och Jönsson börjar minnet svika med åren då vi höll på att glömma datorerna, men som tur var kom vi på det precis innan vi skulle gå. Eller ja vi kanske blev lite påminda ;)

För Jönsson har byxorna åkt av och hon sitter nu i långkallingar, Hanna har fått tvål i såret så det svider väldigt mycket så här är det inga lugna stunder. Men nu verkar dom ändå ha bäddat ner sig till filmen, alla utom tränarna verkar nöjda med vårt filmval. Men dom fick ju välja imorse så dom ska inte klaga! :)

Lunchstopp

Nu ska vi snart stanna för att äta lunch och vi har kommti oss så långt som till övik. Alltså är det en bra bit kvar kan man säga!
Robin Hood är äntligen slut så nu har vi valt film och då är det Pippi långstrump på de sju haven som visas på tv-skärmen. Mycket bättre måste jag säga!
Jag, Jönsson och Hanna har hunnit med att kolla på en massa filmer från säsongen 07/08 och även lite bilder, kan säga att vi hade ganska så kul. Hanna har varit ganska lugn med paniken kan jag också meddela men vem vet det kanske dyker upp snart igen?

Nej nu ska vi springa in och äta, ska även passa på att ladda datorn eftersom det tydligen inte går här på bussen :)

Nu är vi på väg!

Nu har vi kommit och iväg och så långt som till Skellefteå där det blev en välbehövlig toapaus och inköp för de som tex glömt chipsen. Orutin att glömma dom Jönsson!!

Samlades 07.00 och alla var i tid så nu hoppas vi ingen eller inget är glömt kvar i Boden! Hanna började resan med lite panik på bussen, det var för varmt samtidigt som hon skurit sig i fingret imorse och det var jättedjupt även fast hon inte riktigt vågat kolla på det eftersom att hon då skulle få panik(?!)
Sen visste hon inte var hon skulle ta vägen i värmen och hur hon skulle kunna sova, men kom på att hemma sover man ju faktiskt endast i trosor och ska hon kunna sova här måste hon klä av sig, men hon sitter då fortfarande med kläderna på så hon la nog ned den idén kanske?
Sen kom ju tankarna så långt som till hotellet och när vi är framme, hon gillar inte riktigt att sova i hotellsängar för dom är ju egentligen inte så sköna och kuddarna är lite väl höga höga. Sen är det ju ingen som håller om henne så hon kan somna där och då sover hon inte så bra, hon funderade på att fråga rumskompisen som hon får om denna skulle kunna hålla om henne bara lite tills hon somnar..
Ja som nä märker har vi riktiga världsproblem här på bussen som ska lösas!

Sen har Hanna även fått höra om ombyggnationerna på luleåvägen och det skulle hon självklart berätta för oss:
"Har ni sett att dom ska bygga en sån här opasserbar väg mellan Boden och Luleå?"
Då kommer kloka Jönsson och rättar till allt en smula:
"Ja du menar en mötesfri väg?"

Det är inte lätt att heta Hanna Palmér som ni kanske märker ;)

Just nu är det en Robin Hood film som visas och jag kan inte påstå att jag är jätteintresserad, väntar tills det kommer något som passa mig lite mer i smaken. Men är väl tränarna som valt film och då har vi ju gjort bort den snabbt och fort, för dom hade en film som dom fick välja eller hur var det? :)

Så nu har vi endast 10,5 timmar kvar tills vi beräknas vara framme så lita på att det kommer mycket med funderingar här ifrån bussen! :)


Packar!

Nu har jag kommit hem till mamma och pappa för ett tag sen, väntar på att dom ska sluta så blir det middag hos min mormor och morfar. Försöker även klura ut om det är nånting jag har glömt att packa ner men jag tror inte det. Fast har ju hela kvällen på mig att komma på det så, bara jag inte kommer på det imorgon när vi sitter på bussen för då är det lite för sent. Men tror bara jag får för mig att jag glömt en massa eftersom att skorna, klubban och allt är kvar på arenan ännu.
Måste åka och handla med mamma sen när vi ätit så jag klarar av den långa resan i bussen, godis är ett måste! :)

Nej nu ska jag gå och kolla greys, tror det ska börja strax om jag inte minns helt fel :)

Onsdag

Fick inge jobb idag heller, börjar vara så sjukt less på att bara gå hemma! Är ju aldrig någon annan som är ledig så finns ingenting att göra, jag bara ligger här i soffan hela dagen.
Sen har vi dessutom sen träning idag så är ännu med tid att fördriva. Men tror nästan jag ska ta mig en promenad hem till mamma och pappa på ett tag och vara dära istället. Kan ju alltid se någon bra film med Olle eller så :)

Längtar faktiskt till helgen och Uppsala, ska bli riktigt roligt faktiskt. Hoppas bara vi kommer hem med 6 poäng också så det blir ännu bättre! Måste väl packa ihop mina saker imorgon också, för då tänkte jag sova hos mamma och pappa så slipper jag gå till bussen på morgonen och sen måste jag ju även lämna Ulla där.

Nej nu ska jag ta tag i lägenheten och sen i mig själv innan jag traskar mot mamma :)

SM i kaninhoppning, finns ens det?!

Sjukt less på att min handled aldrig kan bli bra, den ska bara gorma hela tiden! Imorgon hoppas jag att sjukgymnasten kommer på en lösning så jag slipper ha så sjukt ont i helgen. Då är det Uppsala och dubbelmöte som gäller. Åker 07.00 fredagmorgon så blir en lång men riktigt rolig helg kan jag lova :)

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen i säng, var så trött imorse så måste lägga mig i tid idag tänkte jag :) Kan behöva sova igen lite timmar som jag förlorade i helgen.

Sen såg jag och jönsson världens roligaste grej på arenan, den är stängd för idrott i helgen på grund av SM i kaninhoppning, vad hände där?! Vi dog ganska ordentligt när vi såg lappen som satt uppe på tavlan, känns som ett stort skämt! :D hahah


Vilken helg!

Jag har världens bästa vänner! Helgen har varit helt underbar :) Satan så kul det var igår, en förfest som såg ut att bli ganska tråkig bestående av endast mig och Malin slutade med en full lägenhet och ruskigt roliga personer.
Idag mådde man väl som man förtjänade, men det var det värt ändå :) Så just nu taggar vi om till nästa fest då vi levererar igen!

Kvällen har bestått av en massa mys med Sofia och Hagan, ensam mamma söker som nästan är det bästa med hela veckan. Men nu ska jag göra mig klar och hoppa i säng, imorgon är det jobb 7-17 som gäller. Sjukt tungt!

Äntligen lördag!

Igår tog latheten över och vi stannade hemma och hade idolmys istället. Eller Sofia blev ju sjuk så kanske var lite därför vi åkte orkade heller. Men det var nog bra ändå för då är vi ordentligt taggade idag istället! Satan vad kul det ska bli, längtar bara tills ikväll då vi kör ordenligt :)
Men först ska jag och kolla lite hockey med mamma och pappa, gurra skulle vara med och spela idag så kan ju inte missa det!

Nu ska jag kolla klart biggest loser innan jag kanske tar mig en promenad till ishallen och kollar när Olle tränar :)

Liten uppdatering

Nu var det ett bra tag sen jag skrev, men har helt enkelt glömt bort det och inte riktigt haft tid.
Just nu sitter jag och väntar på mamma som ska hämta mig så ska vi äta innan det är dags för veckans sista träning. I helgen är vi lediga och det betyder ju att helgen kommer bestå av festligheter. På Fredag gör vi Luleå osäkert och på lördag håller vi ställningarna här i Boden :)
Sen så har ju även första snön kommit här uppe, kanske är svårt att missa eftersom alla heter det på fejjan. Men det är iallafall rätt så mysigt, blir ju lite ljusare ute och jag har faktiskt längtat lite efter snön. Ett stort steg närmare vinterjackan! Har fått våra snygga lagjackor förra veckan så det kommer användas flitigt i vinter kan jag lova :)

Vi har även hunnit spela två matcher förra helgen, blev seger mot Ankarsvik med 6-0 och sen förlust mot Sundsvall med 6-7. Ruskigt dålig start i matchen som gör att vi förlorar. Vi ligger under med 0-4 efter 16 min i andra, då går vi ner på folk och när perioden är slut står det 3-4. Vi börjar sista med att göra 4-4 innan den Sundvall gör 4-5 och 4-6. Då tar vi tag i det igen och än en gång hämtar vi ikapp till 6-6. Vi gör misstag sista minuten vilket betyder att Sundsvall då gör 6-7, fy fan vad surt! Menmen, vi har lärt oss nånting av det misstaget och det tror jag vi växt mycket på. Vi har även gjort bort säsongens skitmatch så nu kan det bara bli bättre! Kommer bli en grym säsong och det är många matcher kvar där vi gör rätt istället :)

Jag har även fått min klubba fixad så nu är den ruskigt snygg kan jag lova! Jag har även fått en nytt smeknamn i "Barbie" i laget, men nån måste väl vara den personen också? ;)



Här kan man se lite av hur min klubba ser ut, den är gjord för mig alltså! :)


Nu är det dags!

Nu ska jag strax hoppa i duschen innan det bär iväg mot Luleå med Jossan :) Dagen kommer bestå av en massa fix helt enkelt! Detta kan bara inte bli en dålig kväll med allt vi planerat. Bilder kommer efter helgen lovar jag :) Hawaaaiiiiii!!

Nej nu måste jag snabba mig om vi ska hinna!


RSS 2.0