Sjukling!

Nu har man gått och blivit sjuk också, satan vad less jag blir. Vill inte bli sjuk nu ju! Men feber och förkylning sitter jag här med.  
Har precis kommit hem från specen och släng in tvätten i torkskåpet och torktumlaren. Ska alldeles strax åka mot travet för att jobba där någon timme. Sen kan jag lova att det blir att slänga sig i soffan och ligga där resten av kvällen. Går just nu på panodil för att orka med att jobba..

Hoppas det är mycket bra på tv idag och sen kan jag ju även nöta gilmore girls som jag haft ett litet uppehåll med nu. Men det är ju perfekt att ligga och kolla på då man är sjuk.

Nej nu ska jag klä mig och åka, måste förbi mamma och pappa först och hämta lite saker och sen måste jag även tanka. Så det är bäst jag åker i tid så jag hinner med allt!

Tjingeling! :)



Sand överallt?

Kvällen igår blev inte riktigt som jag planerat. Jonas skrev ett sms och frågade om vi skulle hyra film och det lät väldigt lockande så självklart ville jag det. Han hämtade mig och vi drog iväg till kioskpiraten och hyrde "the switch", den var helt okej faktiskt :)
Så nu måste jag ta igen världens bästa hotell på internet, missade endast det.

Idag har jag jobbat 9-15, riktigt skön dag måste jag säga! Sen blev det en fika på stan med brudarna, vi surrade om alla helgens bravader och planerade även nästa. Jag som sa att jag inte skulle dricka mer efter i helgen kommer hålla mig så länge som till lördag ;) Men det är ju roligt så!

Längtar tills jag får lägga mig och sova ikväll, är så trött idag. Ville bara dö imorse då klockan ringde, trodde inte det var sant. Kändes som jag sovit max en timme, men tydligen inte. Så ska bli skönt att få lägga sig och sova sen :)

Fick världens mysigaste katt här i famnen nu, hon var tydligen på myshumör nu. Hon brukar vara det när hon fått vara ensam hela dagen. Men jag klagar ju såklart inte!



Nej nu ska jag ta och städa lite i lägenheten, hatar denna årstid när man måste dammsuga hela tiden! Är sand och skit överallt, men hoppas snart det är borta. Längtar massvis till sommaren! :)

Måndagsmys!

Sitter i soffan och kollar bachelorette sverige, lite spännande är det ändå. Sitter och väntar på att tiden ska gå innan min tvkväll börjar. Så här ser min kväll ut:

  • 20.00 Ullared
  • 21.00 Världens bästa hotell
  • 22.00 Big brother

Sen väntar jag ju självklart också på att Jonas ska komma och göra mig sällskap, alltid roligare att vara två! :) Men han hade lite att pyssla med hemma innan. Kanske jag också borde ta och göra hära, typ diska?
Men jag är jättesugen på fruktsallad så funderar på att kanske promenera iväg och handla det istället. Jag har kommit på att nu ska jag bli nyttig, sluta med godis och sånt där. Blivit alldeles för mycket på sista tiden. Men frukt är ju grymt gott så det ska egentligen inte vara så svårt ju! Det är väl bara bekvämare att köpa en godispåse snabbt än att plocka på sig en massa frukt. Men då får jag helt enkelt lägga ner dom där extra minuterna :)

Längtar även till onsdag då det är Ikea som gäller med mina underbara tjejer Malin och Sofia. Kommer bli en grym dag kan jag lova! Hoppas bara att vin inte bränner alldeles för mycket pengar, men jag får för mig att chansen är rätt stor ;)

Försökte få med Ulla på en bra bild, men det var lättare sagt än gjort!





Sen måste jag ju även säga grattis än en gång till Agnes och hennes Gävle som i helgen tog sig upp till div 1. Det är dom verkligen värda efter denna säsong. Men nästa år önskar jag fler mål från min Agnes, även kallad sälen ;)


Måndag

Lördagen var grym, hade riktigt roligt :) När jag kikade in på facebook igår möttes jag av statusuppdateringen "Jag gör det som inte Agnes Eriksson skulle ha gjort! :D" 
Fast jag tror nog att jag skulle skriva att jag inte gör något som agnes eriksson inte skulle gjort, men så kan det bli ibland :)
Men gårdagen var dock inte lika grym, länge sen jag mådde så här dåligt. Vi åkte till mamma och såg luleå men det gick ju inge vidare! Men nu är den dagen över och en ny vecka har börjat.
Ska alldeles strax iväg och jobba 12-17. Sen ska jag ta mig ut på en löprunda runt träsket, hoppas jag får Sofia med mig :)

Nej nu ska jag dricka lite kaffe och ta det lugnt i soffan innan det är dags att gå mot jobbet :)

Western farm!

Väntar på att malin ska komma hit, men hon virrar just nu runt på systemet och försöker hitta något att dricka. Hoppas det går bra för henne :) Sen ska vi väl börja göra oss klara för kvällens festligheter och sätta igång. Är så sjukt taggad!
Vet att kvällen kommer bli så grymt bra, kommer helt enkelt sluta i succé :) Sen får vi även hoppas på en seger för Luleå idag!

Nej nu ska jag tagga ännu mer med lite musik och plocka undan lite snabbt här. Sen måste jag bestämma vad jag ska ha på mig ikväll, är inte riktigt helt säker ännu :)


Nystädad lägenhet!

Har precis dummsugit i lägenheten så nu är den städad och fin, sängen är renbäddad och disken borta. Är sjukt frusen efter travet, stormade riktigt rejält vissa stunder. Men nu är jag hemma och ska alldeles strax ta mig en varm och skön lång dusch för att sen göra mig klar inför ikväll. Kommer bli en mysig kväll vet jag :)

Sen imorgon kommer Malin hem, som jag har längtat alltså! Biljetterna till farmen är fixade och nu är det bara dryck och outfit som saknas men det ska införskaffas imorgon och på lördag. Och sen slår vi klackarna i taket för då är det fest! :)

Nej nu måste jag i duschen :)

Tvätt och städ

Har precis satt mig i soffan men en kopp kaffe, har pysslat på här hemma hela morgonen. Hade tvättstuga kl 7 så det var bara att kliva upp och börja tvätta. Sen har jag även städat lite, behövdes verkligen!
Så nu sitter jag och väntar på att jag ska åka iväg på travet och jobba kl 11, skönt med en kort dag av jobb :)

Sen ikväll ska jag och jonas åka till mamma och pappa för att se hockeyn. Dom har nämligen fått biljetter till matchen så då har vi hela huset för oss själva. Om nu inte gurra och Pia också kommer dit och kollar då :)
Nej nu måste jag ner och kolla till tvätten!


Satan alltså, jag blir typ käääär! :)


Dags för jobb

Ska precis börja traska iväg mot jobbet nu, är pigg idag så det ska nog inte bli en så tung jobbdag ändå. Hoppas bara jag inte har värsta tuffa dagen.
Har hunnit med lite här hemma nu innan jag börjar, diskat undan osv. Fast jag är alldeles för seg på morgonen, eller när jag börjar typ 13. Skulle ju kunna hinna med massor här hemma, men istället sitter jag och äter frukost svinlänge och bara sitter i soffan. Sen kommer jag på alldeles för sent att jag måste göra mig klar och så slutar det alltid med att jag får stressa. Fast jag från första början hade jättebra med tid.

Så nu ska jag snabba mig iväg så jag kommer i tid :)

Mys!

Nu ligger jag här i soffan framför tvn, väntar på att Jonas ska komma vilket han borde göra när som helst. Nu börjar även världens bästa hotell, det är så roligt!
Har varit hos mamma och pappa för att få mig lite middag, orkade verkligen inte fixa det själv idag trots att jag var ledig hela dagen. Men jag och Hanna körde ju ett dunderpass på step in som gjorde mig lite sliten, men det var faktiskt skönt för värken jag haft i kroppen.

Imorgon är det jobb 13-21 som gäller, är verkligen inte taggad på det! Men det ska väl gå bra ändå, skönt med sovmorgon iallafall :)

Nej nu måste jag kolla det här så jag inte missar något, sen är det ju även big brother :)



Ledig

Har vaknat för ett litet tag sen och sitter nu och äter frukost. Grymt skönt att vara ledig idag :) Blir nog step in senare med Hanna, tror nästan jag ska slå på lite gilmore girls tills dess. Tråkigt att det inte kunde vara bra väder ute idag när jag är ledig, hade ju velat gå ut lite.

Får se vad som händer resten av dagen, men nånting blir det väl alltid :) Borde städa lite i lägenheten så får väl roa mig lite med det :) Nej nu börjar desperate, det måste jag se!

Luleå!

Har precis duschat och gjort mig klar, ska alldeles strax gå till Jonas och så ska vi åka hem till mamma och pappa för att se hockeyn. Hoppas på Luleå nu ikväll!
Vi har varit ute i skogen med familjen hela morgonen, grymt skönt var det :)

Bowlingen igår var sjukt kul, dock räckte det inte riktigt till seger för mig och Jönsson. Vi har lite för mycket berg- och dalbana i spelet. Men Jonas och Matte var nöjda efter deras vinst, de väntar tydligen på ett pris men då kan dom få vänta länge :)

Nej nu ska jag promenera iväg :)


Hockey!

Då var denna jobbvecka slut och det känns så grymt skönt! Vet inte riktigt vad som händer i helgen, kanske bowling imorgon med Jönsson, Jonas och Matte. Och kanske även blir att kika lite innebandy imorgon. Är jättesugen på att vara ute och göra något om det är bra väder, så jag hoppas verkligen att det blir det :)

Just nu sitter jag här i soffan och väntar på att Gurra och Pia ska bli klara så vi kan åka hem till mamma och pappa. Pia ska klippa till min sidecut för den växer ju så sjukt fort. Och sen kommer Jonas dit och då ska vi kolla hockeyn :) Så det blir en bra start på helgen!

Har även världens värsta träningsvärk. Vi var och körde pump i onsdags och jag har inte kunnat gå normalt sen dess. Tror även att Jönsson håller med mig i det här, eller jag vet att hon gör det!
Satan alltså var det tar, och överallt dessutom! Nu gäller det att fortsätta köra för jag orkar inte med den här träningsvärken en gång till. Kul när folk skrattar åt en för att man inte kan gå, shit alltså :)

Nej nu ska jag läsa lite i min bok, Hanna var ju så sjukt snabb på att läsa ut sin så hon sitter och väntar på att jag ska bli klar med min :)

Middag hos mamma & pappa

Kom precis till mamma och pappa, ska få middag här så sitter och väntar på det. Blev en lång sväng på stan, först satt vi och fikade typ 2 timmar och sen kikade vi runt lite. Måste till Luleå någon dag för att införskaffa mig en outfit till farmen. Men det ska jag nog hinna med eftersom att det är lite mer än en vecka kvar :)

Sen ikväll ska jag och Jonas ha lite mys hemma, jag har köpt godis och fixat en film. Blev Sunes sommar, haha, men han hade inget emot att se på den så. Sen har han fixat lite vin också, blir ju västa vinpimplaren när vi umgås. Men lite vin ska väl tydligen vara nyttigt, så hoppas på det :)

Men nu ska jag lägga mig i soffan ett tag och hoppas huvudvärken går bort innan det är dags för middag :)


Ledig!

Sitter här hemma hos mamma och pappa nu, skulle åka hit för att kolla till Olle som inte är på skolan idag. Hade möte med en studievägledare 8.30 så där var min sovmorgon på mig lediga dag. Det gick fort så jag åkte hit en sväng innan vi ska och köra pump 10.30 jag, Sofia, Linnea och Jönsson.
Sen blir det fika och en sväng på stan, länge sen sist så det ska bli riktigt roligt! :)

Men nu måste jag försöka få tag i Sofia så hon inte försover sig och sen ska jag ta och byta om :)


Jobb

Ska alldeles stax promenera iväg till jobbet, blir en lång kväll 13-22. Men skönt när man väl är färdig ikväll :) Då blir det att snabba sig hem och kolla big brother, shit alltså jag är fast vid det!

Imorgon är jag iallfall ledig vilket känns skönt, dock är det fullt upp ändå. Ska och träffa en studievägledare 8.30 och sen ska jag och Sofia träna 11, så ingen sovmorgon här inte! Men det blir nog en bra dag iallafall, vi ska även hinna med en fika på stan med Linnea :)

Nej nu måste jag börja gå, vill inte behöva stressa. Hoppas jag har en lugn och skön dag bara :)


Nya kläder

Ligger här i soffan och väntar på att Ullared ska börja, tycker det är riktigt kul att kolla på! Och medans jag väntar passade jag på att klicka hem lite kläder, känner att jag vill ha lite nytt i garderoben :)







Har även fixat Sunes sommar, blev så sugen på att se den. Så kanske slår på den senare. Men Jonas borde nog komma på ett tag också och då ska vi ju såklart se big brother, det kan man ju inte missa. Jag är så grymt trött så sen blir det nog att hoppa i säng då det är slut.
Och imorgon är det jobb 13-22 som gäller, kändes lite tungt men det ska nog gå bra ändå. Onsdag är jag iallafall ledig så det ska bli skönt :)


Ny vecka då!

Gårdagen var grymt bra! Vi började med att mamma, pappa och Olle hämtade upp oss och så åkte vi mot sunderbyn. Där hade då Olle sitt sista sammandrag för säsongen, de förlorade första matchen med skrällde och vann den andra. Och som dom vann den, 14-3! :) Var riktigt roligt att kolla dom spela, man får som skratta gott åt dom ibland.
Sen åkte vi hem mot Boden igen och till mamma och pappa där vi blev bjudna på middag, så grymt gott var det! Spelade lite kort med Olle, Gurra och Pia sen innan vi alla tog plats i soffan för att se solsidan.
Pappa fick skjutsa hem oss sen och vi myste ner oss här i soffan till big brother. Ett bra avslut på en riktigt bra dag :)

Idag var det då jobb som gällde, dock bara 7-12. Men nu ska jag snart iväg och ha specen 14-15.30 innan det sen är dags för att jobba på travet 17.30-22. Så man kan som säga att det är en dag full av jobb, men det är alltid skönt när pengarna kommer. Men nu ska jag ta och värma mig lite lunch innan det är dags att åka iväg :)


Lördag

Har kommit hem från mamma och pappa för ett tag sen, har varit där och kollat melodifestivalen. Mysigt att vara hemma ibland :) Har hunnit med att diska och plocka undan lite här hemma efter att jag kommit hem så nu har jag lagt mig i soffan och har tänkt ligga här tills Jonas kommer.

Var ju hur bra väder som helst idag så man ville ju som vara ute, men vi hade lite dålig fantasi och kom inte på något att göra. Så det blev att vi åkte iväg och letade soffor, så vi tog oss ju ut iallafall :)
Men tills imorgon har jag kommit på något att göra så vi tar oss upp och ut i tid, hoppas bara han gillar mitt förslag.

Nej nu ska jag kolla lite på tv innan han kommer :)

Äntligen helg!

Tvätten är klar, har duschat och gjort mig klar och nu sitter jag här och väntar på tacos till middag. Hur underbart som helst! :) Är sjukt hungrig så hoppas maten går fort. Sen blir det bara fredagsmys här hemma, kanske en sväng till mamma och pappa om vi orkar.

Nej nu ska jag hjälpa till med maten :)


Jobb och tvätt

Idag tänkte jag vara effektiv, så nu är jag hemma på lunch och såg att tvättstugan var ledig hela dagen. Så nu ska jag springa ner och slå på två maskiner som jag sen kan hänga då jag slutar jobba. Alltså slipper jag lägga ledig tid på att sitta hemma och vänta på tvätten, det är ju perfekt!

Och det är ju äntligen fredag vilket känns så grymt skönt! Ska se till att ha en riktigt lugn och skön helg nu :) Så 5 timmar arbete kvar och sen lite välbehövlig ledighet!

Nej nu ska jag springa ner med tvätten och åka tillbaka till jobbet, måste även försöka få tag i Sofia så jag vet när hon kommer till stan och jag kan få mina saker som är hos henne.

Snart helg!

Ännu en arbetsdag är förbi och nu är jag nyduschad och fräsch igen. Kvällen kommer bestå av lite vinmys här hemma, jag skulle tydligen få prova ett bra rött vin idag. Vi får väl se hur gott det verkligen är, jag är inte så mycket för rött vin. Men man måste ju prova annars får man aldrig veta :)

Imorgon är det äntligen fredag och helg, fast först måste jag ta mig igenom en arbetsdag 7-17 vilket känns grymt tungt just nu! Sen ska jag njuta riktigt ordentligt av helgen och jag hoppas det kan bli lite bra väder också så man kanske kan vara ute i solen lite :)

Har precis slagit på Djurgården-Luleå och tänkte väl följa den ett tag, hoppas ju på Luleå såklart! Men nu ska jag ta och tända lite ljus så det blir lite mys här. Nu är det verkligen på tiden med en ikea sväng, alla ljus börjar vara slut. Det måste fyllas på ordentligt nu :)



Så här ligger det till!

Jag är otroligt less på allt gnäll och surr kring att jag slutat med innebandy. Ja jag slutade för det var inte roligt, visst jag har problem med ryggen som kanske gjorde beslutet ännu lite enklare. Men jag hade en vecka innan jag slutade bestämt mig för att köra säsongen ut och med hjälp av Hanna N lösa det så jag inte skulle ha så ont. Det fungerade jättebra och jag kunde köra för fullt precis som förut och hela träningsveckan gick bra tyckte jag.  
Men bägaren hann rinna över alldeles för mycket innan bussen skulle gå på torsdagseftermiddagen och jag valde att lägga av.
Det var inte för att jag skulle börja på bänken som många surrar om. Men visst tycker jag det är konsigt att jag helt plötsligt var så dålig att jag inte platsade efter att ha spelat och startat varenda match under en hel säsong.
Det var helt enkelt så mycket annat som gjorde att bägaren rann över, många småsaker och jag vet att jag inte är ensam om att tycka det! Det är mycket som händer "bakom kulisserna" som ingen ser..

Jag har varit med en gång tidigare om precis samma sak som händer nu, då lovade jag mig själv att aldrig mer! Nu händer samma sak igen, det är svårt att se om man inte vill göra det kanske. Men vi har inte gett upp lätt, vi gav det en chans och kämpade. Men om man kommer hem och är sur efter en träningen varje gång då är det inte roligt längre, man mår helt enkelt inte bra. Och då finns det så mycket annat man kan lägga tiden på.
Även om jag fortfarande tycker innebandy är det roligaste som finns så går det inte att bara försöka kämpa på och inte låtsas som nånting. Så nu var det såhär det blev!

Nu har ni hör min version och folk behöver då inte prata om vad de hört och tror. Jag har så många som står bakom mig i det här att jag inte tvekar en sekund på att jag tog rätt beslut. Men som sagt visst saknar jag innebandyn ibland, jag saknar alla tjejer och att komma in i omklädningsrummet och "bara vara".


Jobb!

Har precis ätit frukost eller kanske man ska kalla det lunch? Har ätit iallafall :) Ska snart ta och göra mig klar för dagen, är jobb 17-22 som gäller idag. Ganska tungt med kväll men det får går bra. Hinner ju hem till big brother iallafall!
Kanske hinner gå förbi stan en sväng innan jobbet så jag gör nånting vettigt och inte bara sitter här inne.

Blev inge Agnes i helgen tråkigt nog :( Men vi håller på planera för fullt nu inför när jag ska ner. Då ska jag ta Malin och Agnes på samma gång och mest troligt blir det valborg jag åker ner. Som jag längtar efter att träffa dom! Fast som tur är kommer dom ju upp först en sväng så jag behöver ju inte vänta alltför länge :)

Nej nu ska jag hoppa i duschen och sen göra mig klar!

Ledig

Ligger här hemma i soffan nu, blev en ledig dag idag. Ganska skönt ändå faktiskt :) Så det blir väl rätt så lugnt idag skulle jag tro, måste bara gå och lämna igen en film vi hyrde igår. Vi kunde dock inte kolla på den för den var helt förstörd, bara hackade och höll på.

Sen kanske det blir att åka ner till Agnes i helgen, skulle vara sjukt kul om det blev av! Så får se hur det blir :)

Underbar helg!

Har precis kommit hem från jobbet, en händlerserik dag kan man verkligen säga! Men nu är jag äntligen hemma och ligger i soffan men Ullan. Ska alldeles strax hoppa i duschen innan jag och J ska hyra film ikväll, kanske jag hinner med en p-nap innan det också :)

Helgen var grym på alla sätt, lördagen blev en toppenkväll och en av de bästa förfesterna på länge! Söndagen var väl kanske lite värre till en början, jag tog mig inte upp ur sängen förrän halv 4. Då blev det dusch och lite fix innan vi åkte till mamma och pappa där vi bjöds på grillat. Var grymt gott, bara det att vi hade kunnat vara i bättre form för att äta ;)







Här har ni även världens bästa mobiltelefon, den håller i alla lägen ;) Eller vad säger du Jönsson?

Dags för jobb!

Nu ska jag snart gå iväg till jobbet. Har hunnit med massor nu på morgonen, gick upp kl 7 och började tvätta, hann även dammsuga medans tvätten höll på. Sen har jag duschat och gjort mig klar plus att jag även hunnit se gilmore girls. Det är ungefär vad jag brukar hinna på en dag annars men nu har jag verkligen varit effektiv.
Så hoppas bara jobbdagen går bra och sen blir det step in med Sofia. Sen ikväll blir det middag ute innan det blir en myskväll här hemma, jag har det verkligen bra just nu :)

Nej nu ska jag börja klä mig och gå, skönt att slippa stressa och kunna sitta ner ett tag innan man måste börja :)




Nya frillan!


Korthårig?

Det blev till att klippa mig igår, Pia gick lös med saxen i mitt hår. Skönt att få det kortare även om jag är väldigt ovan. Men jag är nöjd, kul med något nytt :)
Nu ligger jag i soffan och bara tar det lugnt, är helt slut efter en tung arbetsdag. Grymt skönt att det äntligen är fredag imorgon! :)
Laddar för fullt inför lördag då vi ska fira Sofia, det kommer bli en grym kväll vet jag! :)

Nu ska jag fortsätta och kolla tv och vänta på att big brother ska börja. Sen blir det att hoppa i säng, nybäddat och allt :)


Klippning?

Sitter hemma hos mamma och pappa nu, vi har lite tjejkväll här med B&J glass. Killarna är ju borta för kvällen så då passar vi på att mysa lite. Eller Olle är ju med fast det är han ju alltid så :)

Jag sitter här och funderar på att klippa mig, tror nästan jag ska göra det. Nu när jag typ bestämt mig vill jag ju helst ha gjort det igår. Men jag är less på att håret bara är långt nu, vill ha en frisyr! Och som Sofia sa, det är ju bara hår. Så jag kanske slår till och klipper mig nu :)

Imorgon är det jobb 12-17 som gäller igen, skönt med sovmorgon fast skulle ju lika gärna kunna börja 7 egentligen så man gör bort det fort. Sen blir det stan med Sofia när jag slutat jobba, måste inhandla lite inför helgen :)


Dags för jobb!

Sitter i soffan och dricker kaffe, ska alldeles strax klä på mig och börja gå mot jobbet. Tänkte om jag går lite tidigare kanske jag hinner stanna till på stan en sväng :)
Är inte alls sugen på kvällsjobb idag, men får hoppas att dagen går fort iallafall. Vet ju att jag har något bra att se fram emot ikväll!

Och jag har även träningsvärk från min och Hannas träning igår, skönt att det gav något iallafall. Vi har ju skapat oss ett litet försprång före Jönsson inför beach 2011, hon räknade ut att det räcker att börja i april. Så om vi börjar redan då jävlar ;)

Nej nu ska jag börja traska iväg så jag inte behöver stressa :)

RSS 2.0