Måndag igen..

Väntar just nu på att Jonas ska sluta jobba, sen blir det middag hos min mormor och morfar. Grymt att få maten serverad :)
Sen ikväll är det träning, sjukt kul känns det! Har äntligen fått oss en tränare så nu ska nog det här bli riktigt bra :) Tråkigt bara att det är så länge kvar till match nu, ingen före Thailand så jag har min nästa match 5e dec tror jag det var.

Annars har jag väl inte gjort så mycket idag, försökt plugga lite, men ska ta hjälp av mamma imorgon så jag kommer igång tänkte jag. Vill ha jobb i veckan, tycker dom borde ringa mig och ge massa jobb veckan ut! Men det är dåligt med jobb nu så jag får väl försöka lösa det på bästa sätt.

Nej nu måste jag gå och fixa mig lite så Jonas inte tror jag har gjort något vettigt alls idag. Fast egentligen har det inte blivit så mycket vettigt, men det behöver ju inte han veta :)

Pluggpluggplugg...

Har precis pluggat lite, borde fortsätta ett tag till men kände att jag behövde en paus. Behöver plugga till provet som är på fredag och sen är äntligen den första kursen helt klar, skönt!

Ikväll är det träning, kommer bli grymt! Dessutom att vi inte är så sjukt många idag, utan endast 20 st. Känns ju lite fel att det ska behöva vara uttagning till träningen, menmen så är det nu. Finns ju ingen tränare för div 3 och då får vi alla köra ihop vilken betyder att vi är 30 pers på träningarna. Då går det inte att göra så mycket, man är  för många för allt. Men nu är det delvist löst, tråkig lösning men blev ju tyvärr så. När det inte finns någon som kan träna div 3 finns det inte mycket annat att göra.
Sen är det match imorgon, ska bli sjukt roligt! Jag är taggad som satan, 20.00 på arenan smäller det :)

Och tänk imorgon är det redan onsdag vilket betyder att halva veckan har gått, shit alltså! På fredag är det endast 3 veckor tills vi åker, börjar nästan få redfeber ;)

Nej nu ska jag se one tree hill och sen plugga lite till innan det är dags att hämta Jonas från jobbet!


Förkylningen håller i sig..

Sitter här i soffan och kollar på tv just nu, väntar väl mest på att tiden ska gå. Börjar vara långtråkigt att bara gå hemma. Men ikväll ska jag få jobba på travet och imorgon hemtjänsten, så nu fick jag lite jobb i veckan iallafall vilket känns bättre.
Men min förkylning verkar då inte vilja ge med sig, näsan är helt igentäppt och mitt huvud känns hur tungt som helst. Jag som trodde det var på väg att bli bättre då det slutade göra ont i halsen. Menmen, det viktiga är att jag är frisk tills på måndag!

Helgen kommer bli riktigt lugn, vi ska försöka röja undan allt på balkongen och få in det i förrådet. Det betyder dock att vi först måste rensa ur förrådet som är ett litet kaos. Vi har som bara lastat in allt där efter allt vi gjort om. Men nu ska det bli ordning och reda :)

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och fortsätta se tv och passa på att vila lite!


Snart var det helg igen!

Nu är det helt plötsligt mindre än en månad tills vi åker, shit alltså! Nästan så att man börjar få resfeber ;) Jonas surrar om att jag borde börja packa redan nu så jag är färdig då vi ska åka, kanske är så? Men tror jag kan vänta lite iallafall, är ju bara att packa ner en massa somriga kläder och bikinisar, eller? ;)

Annars sitter jag bara här hemma, försöker få tag i boken till skolan så jag hinner klart mitt första arbete innan fredag. Går lite tungt men på något sätt ska det nog lösa sig!
Sen ikväll är det träning igen, halsen är bättre så nu är det bara en snorig näsa kvar. Men det ska nog gå och härda ut under träningen, får använda massa nässpray :)

Funderar på vad annars jag ska pyssla på med här hemma, är ju som sjukt tråkigt väder ute dessutom! Jag vill ha jobb nu någon dag! Blir ju fattig som en gris när jag inte får jobb!


Nej nu ska jag hitta något att roa mig med! :)


Min älskliiing!

Bara en månad kvar!

Har lyckats med att bli förkyld, har så ont i halsen så blir snart tokig! Så nu är det bara att vila och hoppas det går över fort.
Idag är det bara lite småärenden jag borde göra, försöka få tag i en bok till skolan och så. Börjar med en ny kurs nu i veckan.

Nu är det bara 1 månad kvar tills jag och älsklingen drar iväg till Thailand. Det ska bli så grymt skönt alltså! Vi bara längtar och räknar ner hela tiden. Det kommer bli 2 underbara veckor, sen kommer vi hem och då är det första advent och typ jul. Shit vad tiden går fort alltså!

Vårt kök är nu äntligen helt färdig, det blev hur bra som helst och vi är supernöjda! Så skönt att slippa leva i ett stort kaos, nu kan man få ordning på allt. Men det tar ändå ett tag tills man börjar hitta och få till allt som man vill ha det.
Ska försöka ta lite bilder på köket och hur vi har fått det här hemma snart :)



Jag försökte skriva upp vad jag behövde handla till min bakning, men Ulla tyckte jag skulle mysa med henne istället!



Ulla har lagt sig tillrätta mellan mig och Jonas för att sova :)




Vi drog iväg på en liten fiskeutflykt med Olle för ett tag sen, Olle var helt slut och somnade i bilen på väg hem med sugröret i munnen :)

Nej nu ska jag ta och försöka röja undan lite här hemma så jag har gjort lite nytta idag iallafall :)


RSS 2.0