Jag bjuder på middag!

Sitter och försöker få tag i min mormor, men hon vägrar svara verkar det som. Vi ska äta middag där idag och jag ska laga mat, eftersom vi inte har något kök här hemma när dom bygger om.
Sen ikväll ska jag på stan med mamma, är ju tjejkväll här i Boden :) Måste även försöka få tag i Sandra och bestämma vad vi ska göra imorgon, fast ärligt talat är jag inte sugen på alkohol, så kanske blir en kväll utan..

Sen funderar jag även på att klippa av mig håret, eller ja inte allt. Utan bara klippa till det och lite kortare, fick även ett sug efter att vara blond men tror jag skippar det. Så får se hur det blir med klippningen, helt plötsligt kanske jag bara gör det.

Nej nu ska jag försöka mig på att ringa igen, nångång måste hon ju svara! :)

Vad händer?


Blev en skön sovmorgon idag fast jag somnade riktigt tidigt igår. Mamma ringde nyss och berättade att hon lovat Olle att jag skulle möta han med cykel på skolan när han slutade, så då måste jag se till att vara där tills kl 1. Men det är ungefär det enda jag har att göra idag, händer ju så väldigt mycket här? ;)
Tror jag ska höra med Sandra om hon kanske vill ses ikväll eller så får någon annan bli mitt offer!

Igår var jag, mamma och pappa och kollade en lägenhet till mig. Den var så sjukt fin alltså! Men innan jag kan tänka på den måste jag kanske tänka på hur jag ska göra? Fan att man ska behöva välja alltså, skulle vara så skönt om det ena alternativet var så självklart att man bara visste vad man skulle göra! Menmen, någongång ska jag nog bestämma mig..

Nej nu ska jag lägga mig och kolla ett eller två avsnitt av OC innan jag ska hämta Olle :)

Citykalaset

Då var första säsongen i Umeå city avslutad, och satan vilken slut det blev! Var ritktigt roligt igår. Först var vi med laget hos camilla och förfestade innan vi åkte vidare mot schlager-klubben där det bjöds på grillbufé, lite prisutdelning och massa mer. Fan vilken fest det var, jag hade så roligt alltså! Dock har jag inte haft lika kul idag, då får man lida men de är det värt :)

Imorgon bär det av till Boden för att vara hemma under valborg, skönt att få stanna längre den här gången :) Fast jag måste sätta igång med att packa snart, tåget går halv 7 imorgon så måste ha allt klart ikväll. Och jag har ju inte ens börjat..
Snart kommer Camilla och Moa hit, vi ska grilla och bara ha det mysigt. Äntligen får jag min grillade mat som jag längtat så efter! Camilla skulle även ta med chokladpudding, riktigt mumsigt. Sen har jag och Hilma köpt gurka, morötter och dip + bullar. Det finns då gott om att äta ikväll iallafall :)

Nej nu ska jag hjälpa Hilma i köket :)


Fredag

Äntligen är det helg! Fan vad jag längtat :) Blev stan direkt efter jobbet med världens bästa Camilla, dock hittade vi ingenting mer än ett par lösnaglar och lite alkohol på systemet.
Dock höll vi på bli utan alkohol i helgen när vi blev nekade att köpa i stan eftersom surgubben i kassan krävde leg av mig med, han sa att han trodde Camilla langade till mig. Och visserligen hade han väl lite rätt i det, men vi skulle ju faktiskt dela :) Vi fick iallafall inte med oss någon dricka därifrån så vi fick ta bilen till strömpilen sen och där fick vi minsann med oss det vi behövde. Haha det hela var ju lite komiskt!

Nu sitter jag och Hilma här i soffan, vi hade tänkt grilla ikväll men dels har veklingen Hilma fått feber så det enda hon gör just nu är att berätta för mig hur ont hon har i huvudet. Stackaren!
Så vi sköt upp grillningen tills på söndag, lite bra avslutning här i Umeå innan jag åker till Boden för ett långbesök :)

Ikväll blir det nog bara lugnt framför tvn, lite "febergnäll" och tagg inför imorgon :)

Snart är det helg igen!

Nu sitter jag här och kollar på hockey, inte det roligaste att göra just ikväll men det var så det blev. Idag har jag och Hilma sagt upp lägenheten, så nu får vi se vad som händer. Men det får helt enkelt tiden utvisa, blir det Boden igen? Eller blir det att vara kvar i Umeå? Ja just nu vet inte ens jag själv det, allting bara snurrar runt i huvidet hela tiden. Ena stunden har jag bestämt mig för att flytta hem, men nästa har jag bestämt mig för att bo kvar. Just nu önskar jag bara att jag kan bestämma mig så jag får lite lugn i mig, för som det är just nu vill jag inte ha det länge till..

Imorgon är det stan som gäller med Camilla när jag slutar jobba, var länge sen jag träffade henne nu. Eller ja om söndags var länge sen ;) Men vi ska iallafall strosa runt där och kanske hitta nånting att ha på oss på avslutningen på lördag. Sen kanske det blir grillning med Hilma på kvällen, får se vad hon bestämmer sig för.
Sen på lördag är det ju avslutning, fan vad jag ser fram emot det! Ska bli så sjukt kul :)

På måndag åker jag till Boden igen för arbetsintervju och bara vara hemma, just nu behöver jag det! Skönt att få stanna lite längre den här gången också :)

Tisdag

Nu håller vi på tvätta, var sjukt mycket idag! Men skönt när det är gjort och man har rena kläder att ta på sig :)
Sen ska vi sätta igång med maten, blir lax, tonfisk och potatis idag. Så sjukt jävla gott! Får väl se vad som händer sen resten av kvällen, kanske blir att jag fastnar i oc som de senaste kvällarna. Men jag klagar inte för det är sjukt bra!

Nästa vecka blir det mest troligt Boden hela veckan, hoppas bara på att det händer nånting roligt där över valborg så det finns nånting att göra :) Men jag gav Sandra i uppdrag att ta reda på det så hoppas ju att hon sköter sitt jobb!

Sen får man ju inte glömma avslutningen som väntar i helgen, är sjukt taggad! Jag och Camilla måste bara se till att lösa vårat problem med vad man ska ha på sig. Men brukar ju alltid lösa sig på ett eller annat sätt :)


Nu kokar potatisen så jag måste gå, tjingeling!

Snart är Hilma hemma :)

Nu sitter jag här och försöker komma på nånting bra att kolla på, men finns inget.
Kom på idag att jag ville börja se summerland, men såklart finns ju inte serien ute än. Säsong ett är kommande så jag får helt enkelt vänta.
Så nu funderar jag om man kanske ska börja om med oc, det är ju riktigt bra! :) Jag måste ju ha nånting att fördriva kvällarna med ibland nu när inte träningarna håller på.

Helgen har varit underbar för den har ju spenderats med världens bästa Camilla. Man har verkligen inte tråkigt en sekund med henne :) Längtar så sjukt till nästa helg, tror det kommer bli grymt!

Har hunnit med att städa lägenheten idag också, Hilma kommer ju hem ikväll/inatt så var ju tvungen städa om hon ens skulle våga sig in genom dörren. Dammlagret på golvet var inte mysigt, men nu är det som att golvet blänker ;) haha

Ska nog fortsätta kolla tv nu, kommer inte på nånting annat bra att slå på. Eller jag måste skriva till Agnes och höra om hon vann något på bingolotto, hon vann tydligen nästan 12 000 där i början. Men vet inte var det slutade ;)

Söndag

Nu har vi båda vaknat och kommit oss upp, sitter i soffan och kollar på summerland. Det är så grymt bra!
Vi funderar vad vi ska hitta på idag, kanske lite fotboll? Är ju jättebra väder för fotboll så passar ju perfekt egentligen!

Nu ska vi väl först göra oss nånting att äta, och kan ju bara hoppas att det blir bättre än middagen igår. Bullens korv med bröd är nog inte direkt någon lördagsmat, men vi orkade helt enkelt inte :)

Usch imorgon är det jobb, kan säga att jag verkligen inte längtar!

...


What else can I do?
I said I'm sorry, yeah I'm sorry.
I said I'm sorry , but for?
If I hurt you then I hate myself
Don't want to hate myself, don't want to hurt you
Why do you chew your pain?
If you only know how much I love you, love you




Umeå igen!

Nu är jag tillbaka i Umeå, tråkigt att lämna alla hemma men skönt att vara tillbaka! Tror jag Ulla också tycker, hon njuter nog av att få ligga i soffan och bara mysa och slippa vara orolig för hundarna :)

När jag var framme med tåget mötte jag Camilla på stationen och vi tog oss hem till mig, handlade lite frukost som vi fick i oss innan vi la oss i soffan. Vi laddade för vår promenad och hämta ut vårat paket som kommit medans jag varit i Boden.
Nu har vi nyss ätit middag, blev tacos, ruskigt gott! :) Ikväll kommer det nog bara bli en massa slappande framför tvn. Vi laddar för sm-finalerna imorgon! :)

Nu ska jag fortsätta med tv-tittandet, dock är det bara dåliga program än så länge. Men snart så börjar det :)

Godmorgon!

Var bästa natten på länge idag, sov så sjukt bra!
Idag ska jag in till stan en sväng, köpa en jacka som jag och mamma hittade igår. Sen blir det väl att bara umgås med familjen eftersom jag åker tillbaka till Umeå imorgon. Då blir det en helhelg med Camilla igen, börjar bli en rutin dedär.
Och sen på söndag kommer Hilma hem, skönt att slippa vara ensam längre :)

Nu ska jag gå ut och kolla på jönssonligan med Olle, han var "sjuk" idag också :)

Boden igen :)

Mådde inte det minsta bra igår så efter löprundan med Camilla brast allt hemma. Jag ringde och var lite ledsen för mamma och en timme senare satt jag på bussen hem. Slängde ner lite kläder i en väska, sen packade jag in Ulla i buren och beställde en taxi till busstationen. Så skönt att bara få åka hem, bli ompysslad och bara kunna vara. Man känner sig inte så ensam i stora världen då!

Så idag var Olle sjuk, mamma säger att han har feber men jag tror mest han är "lisa-sjuk" ;) Men vi har iallafall myst på här hemma, kollat film och gjort oss lite mat. Sen ska vi åka in till stan när mamma kommer, strosa där ett tag och se om det finns nånting fint här hemma :)

Nej nu hör jag att det är krig mellan hundarna och katten, eller egentligen är det Märta som inte fattar att Ullabella inte vill leka när hon fräser. Vet inte hur många smällar Märta fått på nosen bara sen vi kom igår :p

Söndag

Nu har jag precvis satt in maten i mikron, blev en färdigportion :)
När vi vaknade imorse åkte vi iväg och solade innan det var dags att åka till nolia för att spela match mot umeflyers, tråkigt nog var det bara jag och Camilla som kom dit av alla i laget. Men vi hade det då roligt iallafall :)

Kvällen idag kommer bestå av en massa tv-tittande och soffliggande, men det ska bli riktigt skönt! Men nu tror jag maten är klar så ska gå och hämta den och sen äta :)

Nu vill jag att Hilma ska ta och komma hem, är så sjukt tomt här hemma att det inte finns! :(

Umecupen!

Nu har vi börjat vakna till lite här i soffan, startat upp dagen med en massa godis. Ovanligt att det blir onyttiga helger när jag och Camilla är i farten ;)

Nu ska jag snart ta och gå in i duschen, men jag laddar fortfarande för att orka mig dit. Vi sköt upp solningen tills imorgon så blir det inte så stressigt idag. Haha vi har haft sen halv 12 på oss och vi ska vara på sporthushallen kl 7 ikväll så jag vet inte hur vi kan få det att bli stressigt, men vi lyckas med allt :)

Dessutom måste jag ju tipsa om Camillas blogg, hon har startat upp den igen nu efter ungefär ett års uppehåll. Och hon har dessutom lovat att det ska bli tätare uppdateringar än tidigare då det var minst en månad mellan :)
Här har ni henne: http://camie7.blogg.se/ 

Nej nu ska jag leta fram några kläder som jag kan ha ikväll innan jag hoppas in i duschen :)


Bränd katt!

Nu sitter vi här och håller på äta oss till döds, nej men vi har nog stoppat i oss lite för mycket ikväll ;)
Och Ulla har hållt på bränna upp sig själv när hon ska hoppa över ljusen, så nu luktar det brännt hår i hela lägenheten, usch!

Ska väl snart gå och lägga oss tror jag, för imorgon ska vi gå och sola när vi vaknat och sen på kvällen jobba på umecupen. Kan nog bli rätt spännande! Vi har delat upp det så vi kör varannan match med micken, haha! :)


Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too
Say you feel the way I do


Ledig!

Fick mig en uttskällning av Agnes nyss för hon tycker jag är dålig på att uppdatera, så nu måste jag väl ta och göra det då :)

Camilla kom hit för ett tag sen och nu sitter vi och kollar tv. Har även bestämt oss för att det bli kyckling till middag, men dock inte bestämt oss vad det blir till. Men nånting ska vi väl alltis hitta på :)
Sen blir det bara en massa tv-tittande hela kvällen, har hela bordet fyllt med godis så ska nog kunna få i oss lite av det iallafall.

Nu ska vi kolla klart top model innan vi kanske tar tag i middagen!


Tillbaka i Umeå

Nu har vi precis kommit hem, eller ja det var väl två timmar sen men ändå. Skönt att vara hemma igen!
Vi sitter och väntar på att Camilla ska komma så vi ska äta lite innan det är dags att åka iväg till iksu för att kolla lite innebandy :)

Ikväll blir det nog en ganska lugn kväll skulle jag tro, för imorgon är det ju dags för jobb igen. Usch jag är inte sugen på att jobba!

Nej nu kommer nog Camilla vilken minut som helst, så jag ska gå och sätta mig redo vid bordet :)

Boden

Nu är vi hemma i Boden för att fira påsk, helgen består av en massa skoterkörning. Igår blev det bara en liten sväng eftersom vi skulle till Kalix för att kolla kvalet till div1. Slutade med vinst för dalen vilket betyder att dom gick upp.
Sen åkte vi till Luleå för att hälsa på Tanya och Mia, väldigt trevligt att träffas igen var ju ett bra tag sen sist! :)
Idag har vi däremot varit ut på en längre tur, men jag och Hilma fick lite sovmorgon så det var skönt. Tråkigt bara att solen inte vill komma fram, men kan ju alltid hoppas den gör det imorgon. 
Så ikväll blir det att ta det riktigt lugnt, åka iväg och hyra nån bra film och bara ligga i soffan hela kvällen.
Imorgon blir det att åka ut med skotern igen och bara vara ute hela dagen, sen skulle min mormor bjuda på palt så längtar tills det! Ska bli sjukt gott :D
Nu ska jag kolla lite på filmen som olle slagit på innan middagen :)

RSS 2.0