Brons!

Palten blev jättelyckad, så sjukt gott! Precis sett skidorna och riktigt kul att det blev en medalj till för sverige :)
Nu ska vi ta Ullabella i koppel och prova att gå ut, får se vad hon tycker om snön. Fast just nu är hon så trött så hon somnar ju hela tiden, vi har busat alldeles för mycket idag tror jag.

Sen ska jag kolla hockeyfinalen, så det blir nog ingen tidig kväll iallafall. Men jag får väl sova imorgon istället då :)

Palt

Håller precis på att göra palt, men potatisen tog slut så Hilma fick springa ner och handla så jag väntar på att hon ska komma tillbaka så jag kan fortsätta i köket. Hoppas bara att palten blir lyckad, men borde den ju bli tycker jag.
Sen blir det att kolla nån ny film jag och Hilma har innan jag mest troligt tar mig en tidig kväll inför jobbveckan som väntar. Blir nog att för första gången jobba dubbelpass i veckan, alltså 8.30-16.45. Kommer vara helt död och så sjukt less då, men jag och Hilmutt ska ju till Egypten snart så då behöver man pengarna :)

Vi förlorade ju matchen igår, grymt surt! men jag kunde iallafall glädjas åt att Boden lyckades slå iksu ungdom och hålla sig kvar i ettan :) Kändes som att jag var mer nervös för den matchen än för mig egen som jag spelade. Men tur dom lyckades, är så glad för deras skull!

Nu kom Hilma tillbaka så jag ska fortsätta med maten :)

Tillbaka i Umeå

Igårkväll bestämde vi att Olle skulle få följa med mig tillbaka till Umeå för att träffa Ullabella, så vi bokade om biljetten tills idag på morgonen istället för att jag skulle åkt ikväll. Så nu har vi hunnit vara här hemma ett tag och han har fått träffa Ullis och även prova vårt nya ps2. Tror nog han gillar det och mest av allt the sims eftersom att han suttit och spelat det sen kl 1 nu.
Bjöd han på lax, tonfisk och potatis till middag och han verkade då tycka om det :) Hilma har även hunnit åka till Skellefteå nu eftersom dom spelar där ikväll så nu är det bara jag och Olle här hemma tills imorgon. Ska skjutsa honom till pappa innan min match när dom spelar på iksu samtidigt som oss.

Kommer nog bli en riktigt myskväll med lets dance och nånting annat bra som jag hoppas är på tv. Har varit ner på ica och handlat en massa gott också så vi ska kunna gotta oss ordentligt ikväll :)


Boden imorgon!

Sitter och väntar på att Camilla ska komma och hämta mig och sen är det dags för träning. Har sovit ett tag, eller ja ett tag blev 2 timmar men det behövde jag. Ullabella somnade framför mig så var extra mysigt då :) Ikväll blir det att bara ta det lugnt och packa lite efter träningen, lär ju inte vara så trött när jag sovit så länge.

Imorgon åker jag hem till Boden, ska bli skönt att komma hem och får träffa familjen igen. Ska också göra två träningar med Boden så jag kommer riktigt laddad till sista matchen mot ersboda på lördag! Det enda tråkiga är ju att lämna Ullabella nu i början för känns som hon kommer hinna växa massor medans jag är borta, men tur det bara är tre dagar :)

Nu ska jag göra mig klar till träningen och sen börja gå ut. Hoppas det blir en riktigt rolig träning idag :)

Söndag

Nu har jag gjort mig klar och ska strax åka mot biffen för att hämta henne och mina saker innan vi ska på dalens match med sandra. Blev en rolig kväll igår fast den slutade rätt tidigt, men idag känns det rätt skönt eftersom man inte mår som en röv då. Men vi hann med en utgång på rex innan jag åkte hemmåt för att kolla lite tv och sen krypa ner i sängen :)

Idag blir det ju då innebandy med tjejerna innan jag ska åka hem och bara ta det lugnt och vara med Ullabella, vågar som inte lämna henne själv länge än eftersom hon är jätteledsen alltid när vi ska åka. Men hon är så grymt söt att man inte vill vara hemifrån utan vill ligga hemma och mysa och busa med henne hela tiden!

  

Nu ska jag leka lite med henne så hon är trött och kan sova sen när jag är borta :)


Ullabella :)

Nu har vi kommit hem från Skellefteå och jag sitter här i soffan med lilla Ullabella. Hon är hur gulllig som helst och så himla liten :) Fast då och då går hon och lägger sig i fönstret men då hämtar jag henne för jag vill ju hon ska vara här med mig i soffan.
Hilma är borta på innebandy ikväll så jag ska sitta hemma själv och kolla hockeyn tänkte jag. Får väl se om jag kanske får något sällskap :)

Imorgon blir det att fira Malin, först ska jag in till stan och möta upp henne och sen åker vi till henne för att göra oss klar innan vi är några som ska äta där. Sen blir det väl fördrinkar där innan vi styr klackarna mot krogen. Kommer bli en grym kväll tror jag! :) Synd bara Camilla är hemma i Kalix och inte kan vara med. Men vi får ta igen det sen ;)

Nu ska jag vänta på att hockeyn börjar och kanske plocka undan lite snabbt här hemma om jag orkar.

Bilder på lägenheten :)

Lovade ju lite bilder på vår "nya" lägenhet och här kommer dom :)


Våra nya soffor, soffbordet och lite av tv-bänken. Där sitter även lillebror och leker med min dator.


Här är den nya tvn och hyllan, kanske inte är dom bästa bilderna som går att få men fick bli så.


Här har vi då det nya köksbordet och så har även mamma gjort lite vårfint här i köket med nya gardiner och färg på klockan :)


När jag ändå var igång och handlade passade jag på att köpa lite nytt till toan så fick bli ett nytt duschdrapperi som går runt badkaret så nu slipper vi att kattlådan och det vi hängt upp blir blött när man duschar. Väldigt praktiskt :)

Nu har ni fått se lite av hur det ser ut här hemma, men som sagt är inte bilderna dom bästa men man ser ju iallafall lite :)
Nu ska jag hoppa i duschen och sen lägga mig i soffan och kolla lite tv och vila.

Torsdag

Kommit hem från jobbet för ett tag sen och nu har jag precis tryckt i mig en portion med mat, var svingott! Inte konstigt att jag låter Hilma stå i köket när hon gör sån här mat :)

Ikväll är det träning som gäller och sen blir det spelkväll på mitt nya playstation när Hilma kommit hem från sin träning. Grymt kul ju!

Och imorgon är det dags att hämta katten, längtar så jag håller på att bli tokig. Nu har jag även fixat klart allt här hemma till den, saknas bara mat och kattsand men det ska vi köpa imorgon innan vi åker.
Så blir att vara hemma och mysa med katten på kvällen, eller Ullabella som hon nu mest troligt kommer heta :)

Ska lägga in lite bilder på lägenheten ikväll tänkte jag och visa hur fint vi fått det här hemma med alla nya saker. Nu är man stolt över hur fint vi har det när vi tar hem folk :)

Ännu mera nytt!

Sitter här i våra nya soffor och bara tar det lugnt, biffen, Sandra och Camilla skulle mest troligt komma förbi efter iksu matchen. Riktigt trevligt med lite sällskap ikväll, Hilma är ju fortfarande borta.

Mamma, pappa och Olle åkte hem igår efter matchen, men vi hann göra riktigt mycket medans dom var här. I fredags fixade vi ju sofforna och alla lampor hjälpte pappa oss med att få upp. Sen myste vi bara framför tvn och kollade lets dance.
Lördag åkte vi ut till ersboda när vi vaknat, jag skulle kolla på ett köksbord och hittade ett jättefint! Sen handlade vi lite småsaker på rusta innan vi åkte på onoff och köpte en tv. Så nu är nästan allt nytt här hemma, passade på att göra om lite på toan med nytt duchdrapperi, matta osv också när vi ändå var igång :)
Lägger in bilder på allt lite senare, men det är riktigt snyggt här hemma måste jag säga!


Här är det nya köksbordet jag köpte :)

Igår for jag till Camilla efter matchen och vi drack lite vin innan vi sen åkte ut, var en riktigt trevlig kväll med massa roliga och bra samtal. Lär bli fler sånna kvällar :)

Nu ska jag ta och göra lite mat innan dom kommer, sen måste jag ju gå ner till ica och köpa nånting gott vi kan fika.


Soffan på plats

Nu är mamma, pappa och Olee här och vi sitter och kollar nyheterna i väntan på lets dance. Fixat klart med soffan, lamporna och allt annat dom skulle hjälpa mig med att fixa så nu är det riktigt fint här hemma :)
Nu är det bara en ny tv som saknas här inne och sen är allt perfekt i vardagsrummet!´

Mamma och pappa verkar snart ska gå och lägga sig tror jag, men jag och Olle lär nog sitta uppe ett tag till. Han håller just nu på att räkna matte och jag hjälper honom lite smått, men han sa att han ska räkna hela natten men det får jag hoppas att han inte ska för jag vill sova.

Men nu ska jag hjälpa honom ordentligt så han blir klar snart :)

Familjen på besök :)

Nu sitter jag här på golvet och kollar film, väntar på att mamma, pappa och Olle ska komma. Dom har ju med sig våra nya soffor :) Så jag la ut lite kuddar och filtar här nu för att kunna roa mig med en film medans jag väntar på dom. Hilma åkte ner not Göteborg idag för dubbelmöte mot pixbo och lockerud, hoppas dom får komma hem med 6p för det behöver dom. Men det blir så tomt här hemma när hon är borta, man känner sig nästan lite ensam.
Men tur att familjen kommer så jag slipper ha det så tomt här hemma hela helgen.
Sen Pappa ska hjälpa mig att fixa det sista här med lampor och en klocka som ska upp ikväll, så sen är allt helt klart. Eller nästan iallafall, kanske blir att inhandla ett köksbord och stolar imorgon också :)

Jag ska nog snart sätta igång med att göra tacos, för jag lovade att bjuda på middag när dom kommer och det enklaste var tacos. Blir en lung kväll sen med lets dance, massa mys och mycket gott att äta.
Imorgon är det ju dags för match igen, ska bli riktigt kul :)

Nej nu ska jag se klart filmen så jag kan börja med maten och få klart allt innan dom är framme.


Underbar helg!

Har varit en fullspäckad helg, men verkligen hur rolig som helst!
I fredags var det lagfest, är alltid roligt att  umgås med laget :) Sen på lördag var det bara att gå upp tidigt för att åka iväg på ikea. Erika körde båda vägarna vilket jag är rätt glad för! Jag och Hilma handlade hur mycket som helst, vi hade ju fått hyra en v70 och vi fyllde hela . Fanns inte en liten millimeter kvar kan jag lova! Sen när vi kom hem monterade vi hela kvällen innan vi tillslut kunde gå och lägga oss. Blev en riktigt sovmorgon på söndag för att sen åka till Ersboda och kolla lite. Sen var det bara att åka hem igen för då skulle vi åka skridskor, var superkul!
När vi kom hem igen så monterade vi ihop det sista som vi inte hunnit med på lördagkväll, så nu är nästan allt klart. Är bara lamporna som ska upp sen är vi färdiga :)
Blev hur fint som helst, men kommer bli ännu bättre till helgen när vi fått sofforna!

Nu har jag kommit hem från jobbet för ett tag sen, Hilma mötte mig där när jag slutade och sen gick vi och åt på droskan. Nu har hon somnat här i soffan och jag sitter och kollar tv.
Ikväll är det träningsmatch mot F17 läns, ska bli kul med match istället för träning :)

Men nu ska jag kolla lite tv och sen väcka Hilma på ett tag tror jag :)


Ikea!

Kommit hem från träningen för ett tag sen nu, åkte till gammlia och var i gymmet efter vår träning. Nu har jag städat undan i köket och satt mig i soffan. Ska nog snart gå och sova, är så grymt trött när jag måste upp så tidigt. Men imorgon är det fredag, och då har vi lagfest! :D Antingen bara vårt lag eller så med herrlaget, hoppas dom lyckas få tag i någon lokal så vi kan vara båda lagen.
Sen på lördag ska jag och Hilma på ikea i sundsvall, vi kör ner med Erika när hon ska spela match där och sen går vi och shoppar medans hon spelar. Ska bli grymt kul! :)

Nej nu ska jag äta lite innan jag ska sova, Godnatt :)

Soffan borta

Killarna som kom köpte soffan och fort gick det, 30 min efter att dom kom är soffan betald och borta. Så just nu sitter jag här på en stol där soffan brukar stå, med datorn på vardagsrumsbordet och känner mig heldum. Kan lova att det är inte stor myskänsla man känner nu när man ska sätta sig och se tv och bara ta det lugnt. Men vi måste se till att läsa det på något sätt tills vidare, vi kan ju inte ska behöva sitta på varsin stol och kolla tv nu i två veckor då jag får min nya soffa.

Men nu ska jag göra mig klar innan johanna kommer och hämtar mig :)

Förresten Johanna fyller stora 16 år, så jag måste ju gratta henne här också ;)

Match!

Har städat och hållt på i lägenheten hela dagen, har rensat ordentligt i garderoberna. Så nu sitter vi och väntar på att nån kille ska komma och kolla på Hilmas soffa. Mamma har köpt en ny till mig och då har vi ingenstans att ställa hennes soffa för den ryms inte i källaren så hon ska sälja den.
Sen ikväll är det DM match mot rig, är så grymt taggad! Ska bli hur kul som helst att spela match igen, hellre det än träning :)

Nu plingar killen på dörren när som helst så jag måste stänga ner datorn. Skriver efter matchen :)

RSS 2.0