Mina sjuklingar!

Nu ligger jag i Olles säng och vi har precis slagit på en film, lassemajas detektivbyrå :) Ska ligga här och mysa ett tag innan det är dags att få i sig lite mat innan jobbet, där jag tillbringar kvällen 17-22.

Har tvättat mina sängkläder här så nu kommer det lukta grymt gott i sängen när jag kan bädda rent ikväll. Det är ju bland det bästa när det börjar vara sommar att man kan hänga tvätten ute på tork.

Sen är det lite synd om Ulla som blivit sjuk, stackaren! Hoppas det går över så jag slipper ta henne till vetrinären.
Sen har ju även min Jonas gått och blivit sjuk, är väldigt synd om han också! Hoppas han blir frisk tills i helgen bara :)

Nej nu ska jag kolla lite på filmen :)

Lite fattigare dårå..

Har precis betalat alla räkningar, det är alltid lika kul... Man bara ser pengarna försvinna, huvva!
Har hunnit vara ute på ett löppass med Sofia vilket var riktigt skönt :) Ska nog försöka ta mig ut imorgon också, kan ju göra bort det på morgonen eftersom att jag jobbar kväll. Men brukar vara rätt slö när jag ska ta mig ut själv, var kanske därför man höll på med lagidrott? ;)

Nu väntar jag på att Agnes ska komma så ska vi åka iväg och handla lite frukt, vi tänkte ju slänga ihop en fruktsallad ikväll. Då känner man ju sig faktiskt riktigt nyttig och det är dessutom godare än godis :)

Nej nu ska jag göra mig klar så vi kan åka då hon kommer, var tydligen "traktorn" som gällde idag ;)

Onsdagsmys

Är hemma hos mamma och pappa nu, Olle är fortfarande sjuk så jag passar på att vara med honom när jag är ledig. Fast ham roar ju sig själv ganska så bra när han går mellan datorn och tvn.
Sen ikväll ska jag, Agnes och Sofia ha lite mys, blir fruktsallad tror jag vi bestämde :) Ska bli kul att träffas och surra lite, måste väl försöka planera valborg också.

Nej nu ska jag kolla lite tv tror jag, känner mig trött idag. Kanske tar mig en p-nap i soffan, inte helt fel ju :)

Då var påsken över!

Har precis städat klart lägenheten och fått bort det sista efetr helgens bravader, så nu luktar det rent här hemma! Har varit på stan för en lunch med tjejerna som är hemma på besök, mycket mysigt att sitta och surra igenom allt som hänt och kommer hända.
Vi jobbar på planerna inför valborg, men jag kan då inte säga att vi kommer så mycket framåt. Men imorgon lär det nog bli lite mer planering då jag, Agnes och Sofia ska laga middag och umgås.

Helgen har varit riktigt mysig, påsken är alltid bra! Och ett extra plus nu har ju varit vädret, satan så varmt och skönt det har varit :)
Har haft en supermysig helg med Jonas, igår var vi i Piteå hos Jonas bror och åt riktigt gott. Vi kom fram till att vi har ätit grillat varje dag förutom i lördags då vi slog till med tacos, tur att grillat är så grymt gott att man aldrig bli less på det! :)
Helgens fest hade sina upp- och nersvängar, men det blir väl så ibland. Skönt att allt löste sig iallfall!

Nej nu ska jag fixa någon middag innan jag och Jonas ska hyra film :)

Idag är ingen vanlig dag...

För världens bästa Agnes kommit till stan, måste ju nästan firas! Vi funderar lite över morgondagen, går man ut eller vad gör man? Vi ska iallafall göra nånting men vi har ännu inte kommit fram till vad. Så vi får väl sova på saken :)

Är just nu hos mamma och pappa för att tvätta lite, var fullbokad i tvättstugan och jag behövde verkligen få tvättade kläder. Så löste problemet genom att åka hit :)
Så när jag ändå var här passade jag ju självklart på att ta mig lite lunch. Ganska bra planering här måste jag säga!

Och ikväll ska jag, Olle och Jonas på badhuset, kan ju bli spännande. Skönt att bubbla lite iallafall, men nånting säger mig att när vi är med Olle kommer vi inte få bubbla särskilt mycket. Men det ska bli kul :)


Nej nu ska jag äta min lunch!

Åker iväg på jobb

Har nyss duschat och gjort mig klar, sitter nu och väntar på att maten ska bli klar. Har suttit ute på balkongen hela morgonen idag och solen tar verkligen nu, så grymt skönt är det!
Fick dessutom något ryck och började städa på balkongen, dammsög och torkade bort allt skit som blivit där. Så nu känner jag mig nöjd att det är gjort :)

Nu är det jobb 17-22 som gäller även idag, perfekt att jag hinner hem precis till bb! Hoppas det är en lugn och skön kväll och att tiden går fort :)

Satt och funderade lite igår vad man ska göra under påsken, men kom inte fram till något vettigt. Jag jobbar torsdag och fredag. Men man måste ju ändå göra nånting, Jonas hade inte heller något förslag så vi får helt enkelt klura på den :)


Då var vi inne på en ny vecka då!

Godmorgon! :)

Jag har alldeles precis vaknat och sitter här i soffan med frukosten. Ska äta upp den och sen tänkte jag ta tag i att fixa några gardiner som mamma har köpt, hoppas det blir bra!
När jag väl är klar med det, vet ju inte hur länge det kan ta eftersom det handlar om strykning och uppfållning, så ska jag sätta mig på balkongen i solen tänkte jag. Hoppas bara att det inte stormar allt för mycket där. Men vill ju som passa på att få lite färg på mig nu :)

Sen är det jobb 17-22 som gäller, ändå rätt skönt att vara ledig hela dagen och kunna pyssla på hemma! Fast jag föredrar nog ändå att jobba dag och ha kvällarna ledig.

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen ta tag i gardinerna :)

Ikväll sitter vi barnvakt

Nu sitter vi här i soffan hemma hos mamma och pappa, har precis slagit på jönssonligan och den svarta diamanten och plockat fram godis, chips och annanas. Så det lutar åt en helt okej kväll faktiskt. Jag och Jonas är ju barnvakt ikväll, men jag funderar nästan på vem det är som behöver barnvakt? Olle och Jonas är ungefär på samma nivå nu, iallafall medans vi kollar på filmen ;)

Vi har hunnit en sväng till Luleå idag också, jag skulle hitta skor men det fanns ju inte ett enda par. Blev lite less faktiskt, jag vill verkligen ha nya springskor nu och jag behöver det dessutom! Sen vill jag ju ha ett par converse, men verkar ju vara omöjligt att hitta i rätt storlek i denna del av landet?!

Nej nu ska jag kolla film med mupparna här, båda två sitter och säger replikerna i filmen innan dom kommer. Ja ni märker ju hur jag har det ikväll ;) Men dom är ju som söta ändå måste jag ju erkänna! :)




Underbara lördag

Godmorgon!

Underbart med lördag, har ätit frukost och hunnit sitta och läsa lite i min nya bok "varför gråter inte emma". Den verkar riktigt bra, skulle nog kunna läsa ut hela på en dag om jag bara hade tid.
Vädret verkar ju bli bättre hela tiden så tror nog att jag ska ta med Jonas ut på en promenad, det är så skönt att komma ut ett tag!
Hoppas bara att solen håller i sig hela dagen :) Kanske man kan få lite färg i ansiktet dessutom när man är ute och promenerar. Det är ju perfekt!

Nej nu ska jag gå och borsta tänderna och sen klä mig :)

Fredagsmys!

Idag har varit ännu en hurtig dag, fast det slår ju inte direkt igår. Men nästan iallafall :)
Detta blev dagens aktiviteter, efter en sovmorgon till halv 11:

  • Jobb på travet
  • 24 minutare i solariet
  • Handla mat inför helgen
  • Löprunda runt träsket

Sen när jag hade duschat och gjort mig klar traskade jag iväg till Jonas och där stod maten serverad, underbart skönt och gott var det! Och var dessutom tacos, kunde ju inte bli en bättre start på helgen :)

Nu ligger vi båda däckade här i soffan, proppmätta efter all mat, godis, chips och dip. Men är väl så det ska vara på en fredag. Funderar även på vad vi ska hitta på imorgon kväll, vi vill inte bara ligga inne och se på tv utan komma ut och göra nånting. Så vi får nog jobba på detdär :)

Nej nu ska vi se klart big brother och sen kanske vi slår på någon film innan vi ska sova, om vi nu orkar det. Vi brukar ha lite pensionärsfasoner för oss ibland, men idag ska vi nog klara oss uppe lite längre än vanligt :) Fast jag säger tack och godnatt nu :)



Nu är jag nöjd med mig själv

Sitter äntligen här i soffan! Har hunnit med så ruskigt mycket idag alltså, man kan inte annat än känna sig nöjd. Här är min dag:

  • Specidrott
  • Tvättat hos mamma och pappa
  • Promenad runt träsket med Hanna
  • Rensat och städat garderoben
  • Städat lägenheten
  • Sprungit runt träsket med Sofia


Så nu känner jag mig ganska slut i kroppen, men kanske inte är så konstigt egentligen. Vi ska se till att springa imorgon också om våra förkylningar inte sagt ifrån, men tror som inte det. Hoppas bara att det är samma toppenväder som idag!
Men före det ska jag hinna jobba på travet en sväng, men det ska nog gå fort. Får dessutom sovmorgon, perfekt start på helgen :)

Nu sitter jag och väntar på att Jonas ska höra av sig, han har nämligen också sprungit. Vi hade lite av en tävling om vem som var snabbast, fast jag har en känsla om att han kommer vinna denna tävling. Fast jag kan ju alltid hoppas att jag vinner, annars får jag väl skylla på att jag var seg av min promenad ;)

Nej jag ska ta och se ett avsnitt av glamourama nu innan han kommer, vet inte om han uppskattar att se på det lika mycket som jag gör. Är ju hockey också, men den får bara vara på tvn fast jag har den på ljudlös. Känner mig inte superintresserad faktiskt!



Jag vann!

Vi spelade chicago igår när vi var här hos mamma, och kan ni gissa vem som vann? Jo men självklart så var det ju jag! :)
Jonas skyller på att han lät mig vinna, men man låter aldrig någon vinna så är det bara!


Hunden Ulla, eller hur var det nu?

Har länge sagt att Ullabella liknar mer en hund än en katt, och här är ju ännu en grej. Nu har hon lärt sig apport med hennes sadelskydd. Vi har rätt roligt åt henne hemma när vi kastar iväg sadelskyddet och hon springer och hämtar det och lägger det sen vid oss så vi ska kasta det igen.
Sen kommer hon alltid och bäddar ner sadelskyddet i sängen när vi har lagt oss på kvällen, varje morgon vaknar vi med det i sängen. Vi funderar lite varför hon gör så egentligen?
Men söt är hon iallafall :)




Skön dag?

Är hemma hos mamma och pappa en sväng, behövde tvätta lite och fanns ingen tid i tvättstugan så då fick jag åka hit. Men går ju lika bra det :)

Ska gå ut på en promenad med Hanna på ett tag, och sen blir det bara att ta det lugnt tills Sofia slutar och då ska vi springa runt träsket. Ska bli skönt att äntligen börja springa igen efter förkylningen. Den är dock inte helt borta men jag hoppas det ska gå bra iallafall :) Så det blir en väldigt hurtig dag för min del! Men det är ju skönt, då känner man sig nöjd ikväll när man sitter i soffan! Dessutom har jag slutat äta godis på veckorna, det är riktigt bra för att vara mig kan jag lova!

Nej nu ska jag sätta mig i soffan och vänta på tvätten och sen åka hemåt, tjingeling! :)

Middag med mamma

Har precis kommit till mamma och pappa, så nu sitter jag här i soffan och tänkte vila ett tag. Har fortfarande huvudvärk så vilar i hopp om att den ska försvinna. Åkte bara hem och duschade efter jobbet innan jag packade in Ulla i bilen och for hit. Hon är ute i det fina vädret nu och jag tror hon har det riktigt bra. Hon brukar lyckas dra hit en massa katter när hon är ute. Men det är väl klart så söt som hon är :)

Sen ska mamma bjuda oss på middag, blir mysigt och skönt att få serverad mat. Nånting gott lovade hon att det skulle bli så jag ser fram emot det :) Jag funderar på om jag ska baka nånting senare, kan ju vara trevligt med lite efterrätt. Frågan är bara vad jag ska baka? Olle älskar ju kladdkaka men vet inte riktigt om jag vill ha det. Så måste fundera lite :)

Nu ska jag ta och slå på solsidan tänkte jag!


Ett underbart samtal!

Nu har jag duschat och klätt på mig myskläder, är helt slut! Och har en fruktansvärd huvudvärk också. Vaknade imorse av att det kändes som att någon bankade och skakade i mitt huvud, tog en tablett och åkte mot jobbet. Som tur var blev det lite bättre och jag klarade mig genom arbetsdagen. Men nu ligger jag här med huvudvärk igen, tog en tablett och hoppas verkligen att det ska försvinna helt nu! Orkar inte ha huvudvärk längre..

Sofia och jag tog som sagt en promenad efter jobbet, men idag blev det en kortare sväng. Det var skönt att få röra på sig lite iallafall! Och hon skulle nog komma över en sväng på ett tag :)

Sen har jag även pratat med min älskade vän, tvillingsjäl, fru och bästa vän Camilla. Det var alldeles för länge sen, vi är dåliga på det där med att höras ofta. Så då pratar man i timmar när man väl hörs. Mycket att prata om :) Men det var skönt att få prata med henne, man lättar sitt hjärta helt enkelt :) 

Nej nu ska jag kika runt lite här på internet :)  


Ännu en jobbdag!

Är hemma och får i mig lite lunch, ska alldeles strax åka tillbaka till jobbet i hopp om att få sluta nångång. Då blir det en prommis med Sofia som vanligt innan jag ska inta soffan för kvällen. Längtar oerhört tills jag får krypa ner i sängen ikväll, jag är dödstrött! Varit virrig hela morgonen på jobbet, glömt saker, säger fel hela tiden och ja jag åkte till och med till fel person och serverade lunch. Menmen den personen blev ju glad över att få mat serverat iallafall :)

Sen är det ju så typiskt att vädret är sämre idag eftersom att jag igår packade undan alla mina tjocka jackor. Det var ju sånt superväder så jag tänkte att nu är kylan borta. Men icket det, såklart skulle solen gå i moln fort som tusan! Fast får väl vara glad över att det inte är minusgrader iallafall :)

Nej nu ska jag vila lite på soffan innan jag åker tillbaka mot jobbet :) Tjarååå!

Min absoluta favorit!

 


Mys med fruksallad!

Sitter i soffan och väntar på att big brother ska börja. Vi har unnat oss lite fruktsallad ikväll, eller lite och lite, det blev ganska så mycket! Men det är ju nyttigt så då får man äta hur mycket man vill. Och sen så har vi ju båda motionerat idag, jag och Sofia promenerade runt träsker och Jonas den hurtbullen han sprang med Mathias.
Vi har som börjat göra det till en rutin nu med en promenad om dagen, det är så skönt! Så nu satsar vi bara på att bli friska från våra förkylningar så vi också kan ta oss ut på en löprunda :)

Imorgon är det jobb 7-17 som gäller, värsta passet men det är många timmar så är skönt ändå. Man känner sig alltid så nöjd när man kommer hem. Sen får jag ju en lugn onsdag då jag endast jobbar 7.30-12 :) Så det är bara att bita ihop imorgon när klockan ringer och tänka på pengarna!

Nej nu har Ulla krupit ner med Jonas här i soffan, ska ta och göra det jag med. Mys!

Jobb

Är hemma på lunch nu, har en lung och skön dag så det tackar jag verkligen för! Direkt efter jobbet blir det en promenad med Sofia, och vädret är ju hur bra som helst så det kommer bli toppen. Sen blir det att spendera resten av kvällen :)

Nu längtar jag tills det är helg igen, dom är alldeles för korta. Helgerna kunde vara 5 dagar och sen veckorna 2, det hade varit helt okej :)

Nej nu är det väl bara att åka tillbaka mot jobbet igen så den här dagen blir klar någon gång. Och sen hoppas jag att min förkylning ska gå bort, den verkar aldrig vilja göra det. Vaknade med ont i halsen imorse igen, börjar vara less!

Söndag

Har precis kommit in efter att ha varit ute och promenerat sedan kl 10. Eller först gick jag och solade, riktigt skönt! Sen hämtade mamma mig och vi åkte hem och hämtade hundarna och gick sen ut och gick en långpromenad. Så nu känns det riktigt skönt!
Ska sitta här och kolla tv nu ett tag innan jag ska hoppa i duschen och göra mig klar :)

Ikväll är det middag hos Jonas föräldrar som gäller, shit är ju nästan lite nervös. Men det ska bli kul :) Sen blir det väl en massa mys resten av kvällen för att ladda inför en arbetsvecka.

Var skönt med en lugn kväll igår, underbart att vakna idag och må bra. Jag och Sofia gick över till min kära granne där vi slog på en film. Sen gick jag hem och låg i sängen och kollade lite glamourama tills Jonas kom från krogen :)

Nej nu ska jag vila lite här i soffan :)

Underbar lördag!

Är just nu hemma hos mamma och pappa, tänkte passa på att hälsa på lite här innan Sofia slutar jobba och det är dags för dagens promenad. Vi håller just nu på med en fruktsallad, eller mamma gör det jag håller henne mest sällskap här i köket.
Sen blir det nog att bara sitta och mysa framför tvn, hockeyn börjar väl 3 tror jag. Ulla fick även följa med så hon är här ute och springer, såg även att hon hittat sig en kompis som springer här bakom henne. Så nu kommer hon väl aldrig vilja åka hem.

Får se vad kvällen har att erbjuda, men någon utgång blir det då inte. Har inget sug efter det och känns bara jobbigt. Så blir väl en lung och skön kväll med Sofia, vi kanske hälsar på grannen om han nu är hemma :)

Nej nu ska vi slå oss ner i soffan, vi kanske slår på lite solsidan innan hockeyn. Det funkar alla gånger :)

Nu säger jag godnatt!

Jag är så trött att det inte finns, helt galet! Blev en promenad med Sofia på 1 timme, ruskigt skönt! Vi satsar på en ny imorgon igen :)

Ikväll har det varit massa mys, sett hockeyn, talang, så ska det låta. Fast blev mest hockeyn. Sen slog vi på en film jag hyrde, vilken inte alls var bra så vi slog av den ganska fort och kollade big brother istället. Och nu är det slut och jag sitter här. Jonas har redan somnat några gånger i soffan så vi ska nog gå mot sängen nu. Underbart skönt :)
Och imorgon är det lördag, fast jag har nog inga större planer faktiskt. Får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda, jag hoppas på bra väder så man kan vara ute lite i solen :)

Nej nu ska jag packa undan här från bordet och sen är det hopp i säng! Godnatt :)

Nu är det helg!

Kan det verkligen stämma att min förkylning har blivit värre? Tror nästan så, är helt täppt i näsan och det svider och bränner. Tusan då att det aldrig ska gå över! 
Sitter här i soffan och har precis ätit frukost, väntar på att tiden ska gå så ska jag bege mig mot jobbet. Ett 12-17 pass väntar, känns jobbigt att behöva jobba länge på fredagar, hade ju hellre haft ett 7-12. Menmen, det är ju några timmar på en annars väldigt jobbsnål vecka.
Sen då jag slutar ska jag och Sofia ut på en promenad, skönt ska det verkligen bli! Hade helst velat springa men vi båda måste bli av med våra förkylningar först. Sen får jag se vad kvällen har att erbjuda, blir säkert lite mys framför tvn :)

Men nu ska jag ta tag i att fixa mitt hår och sen börja åka!

Ulla hon kan hon!

Precis ätit klart min frukost, eller ja nu kanske det blev lunch? Har iallafall varit på specen och där slog vi ju nästan rekord, kul när dom är några fler ibland. Sen hem och ta upp tvätten så nu hänger det tvätt lite överallt i min lägenhet. Var slö och orkade inte slänga in det i torkskåpet eftersom jag hade ju typ bara 40 min kvar av tvättiden och då skulle jag bara hinna upp för att sen springa ner igen. Så nu får jag leva i detta kaos idag.

Sen hade jag ju fått mig en bukett med superfina tulpaner som jag även tror att Ulla tyckte var lika fina. Jag har fått gömma dom högt uppe på hyllor så fort jag inte är i närheten. Men då kom jag på att om jag ställer några ljuslyktor på varsin sida om vasen så borde jag ju kunna ha dom på bordet iallafall på kvällarna när vi är här hemma. Och det funkade superbra, har även kommit ihåg att ställa upp vasen på hyllan igen varje kväll då vi ska lägga oss. Men vad hände inte igår? Jo jag glömde såklart att ställa upp den på hylllan och möts då av totalt förstörda blommor när vi kliver upp imorse. Någon har haft väldigt roligt inatt och var nog supernöjd för att hon lyckats överlista mig. Det låg blommor i ett enda kaos på mattan, inte en blomma var hel. Eller jo hon hade ju lämnat tre blommor så fint i vasen.
Tusan också! Jag kände mig ju så smart där ett tag, menmen nu är jag utan blommor och Ulla är nöjd.

Nu ska jag nog slå på lite galmourama och roa mig med ett tag, har ju lite tid att fördriva innan jag ska iväg och jobba på travet ikväll. Kanske tar mig lite melon också, blev som sugen på det :)



Långpromenad

Jag och Sofia har nu varit ute på en långpromenad vilket var så grymt skönt, man känner sig mycket piggare och fräshare genast! Så nu ligger jag här i soffan och kollar de två senaste avsnitten av glamourama medans jag väntar på henne. Vi ska nämligen ha lite tvmys med sockerkaka och fruktsallad, mums!

Det enda positiva som man kan se med allt regn som varit idag är att då smälter ju snön fortare, och det klagar jag inte på! För nu vill jag verkligen ha sommar och sol! En resa till solen skulle ju heller inte sitta fel :)

Nej nu ska jag se klart så jag hinner det innan hon kommer springandes här över vinden :)


Vilket aprilväder!

Jag som ville ut på en promenad eller till och med en springtur, så säger Jonas när han ska på jobbet:
"Du kommer inte tro mig men det snöar ute, och inte lite heller!"
Trodde inte det var sant, men när jag sen kollar ut genom fönstret ser jag att det stämmer, då känner jag att jag kan ju sova länge när det ändå är skitväder så jag somnar och vaknar några timmar senare. Ser att det fortfarande är samma skitväder ute. Men nu har det då gått över till regn, satan också! Jag vill ha sol och fint ju.

Men nu ska jag passa på att dammsuga innan jag hoppar in i duschen och gör mig klar för dagen. Blir väl bara att ligga inne annars, eller Sofia skrev nu och frågade om vi ska ut på en promenad när hon slutar jobba. Så håller tummarna på att det ska sluta snart!

Nej nu ska jag ta tag i städningen så det blir gjort! :)

Bjuden på middag hos mamma&pappa

Har kommit hem till mamma och pappa för ett tag sen, var egentligen tänkt jag skulle hit tidigare men var så grymt seg så det drog ut på tiden. Men nu är jag och Ulla här och för att hon ska få vara ute och njuta lite av solen. Kan ju som inte ha henne på balkongen hemma eftersom att hon då hoppar upp på taket. Så får fara hit och rasta henne lite och det gillar hon :)

Så då blir det perfekt för då får jag middag också, skönt att slippa laga det själv ju. Blir pannkaka och för en gångs skull var jag faktiskt sugen på det. Sen ska jag hem och se hockey med en söt, som blev ännu lite sötare eftersom han har köpt med sig frukt så vi kan göra fruktsallad till hockeyn :)

Nej nu ska jag vara lite social hära :)

Godmorgon!

Är världens väder ute, jag måste verkligen ta mig ut. Tror jag ska ta en långpromenad eller kanske till och med en springtur. Men känns tråkigt att ta sig ut själv så ska nog höra om det är någon som vill följa med mig. Men verkar som de flesta jobbar idag :(

Helgen var ju grym som ni kunnat läsa tidigare, ibland är förfesterna det bästa på hela kvällen och så var det i helgen! Men det bästa var att både jag och Jonas mådde toppen på söndag så vi kunde göra nånting då och inte bara ligga däckade hela dagen som förra heögen.

Igår hade vi en riktigt tvkväll, det var så mysigt. Började med att laga tacos och njöt av det och sen låg vi bara i soffan precis hela kvällen. Grymt skönt med sånna kvällar :)

Nej nu ska jag ta tag i dagen så man får lite sol på sig när det är sånt här väder :)

wilda western upp i boden

nu jävlar är alla pågång! inklusive de som skriver!! (det har vi varit hela tiden!) nu har det kommit en massa folk hit! men musiken var kass så vi styr upp nu!!!!! tack och hej hörs snart!!!






pussss

!

Just ja! Vi glömde, Ulla leker förövrigt med dammråttor! Och tar ut sin överskottsenergi på vi vet inte vad!? Sarek strömmar ur högtalarna och vi väntar på bransta city släckers! Heta män (hunkar)!!! Sorry hunken på Lotus!! Vi kommer inte ikväll!!!


Pussss

Fiesta!

Nu har vi dragit igång festen på riktigt! Malin och Lisa ligger efetr, därför får de köra en straffrunda i finns i sjön! Skratta om ni vill, men det är ingen lek!!! hehe Sofia Åhman myglar! Hon trodde att Jönsson bluffade, men hade fel och fick därmed dricka 16 straffklunkar! Det här myglar hon med! Eller så dricker hon mycket sakta och mycket små klunkar! Dessutom så har hon gått över till cider! Hörde jag någon säga fegis!? Magen fylls för fort säger hon, jo jo sofia vi vet att du är lättpåverkad! Däremot Jossan och Anna, de kan man lita på! Klockan är nu 19.07 och vi väntar på att alla ska komma igång!!

Föresten har Lisa sagt att hon jobbar på Sillen!? Det gör hon iallafall ikväll!! Vi oldisar (läs Anna) fixade in Jossan på Boddan, utan problem!!! Det kallas rutin!! hehe

Gissa vilka som sitter bakom tangentbordet?!


 Pusss

Jag vill bli frisk!

Är fortfarande sjuk, varit en grymt jobbig natt. Sovit så grymt dåligt inatt, hatar att vara sjuk! Ligger och nöter gilmore girls just nu, nånting positivt med att bara ligga hemma och inte orka göra nånting.
Sen ikväll ska vi köpa pizza och bara ha en lugn kväll, tur jag har någon som tar hand om mig iallafall :) Tror mamma och pappa skulle komma förbi också och hjälpa mig med en hylla i badrummet. Skönt att få lite mer utrymme där!

Får se om det blir någon utgång för min del imorgon, är jag så här sliten blir det inte nånting. Men hoppas febern har gått bort tills dess och jag kan vara med mina underbara vänner. Malin åker ju snart tillbaka till Uppsala och jag vill ju hinna träffa henne. Sen är ju även Sofia ledig och då måste man verkligen passa på :)

Nej nu måste jag byta skiva, denna tog slut. Tror nästan jag snart sett klart hela boxen :)

RSS 2.0