Onsdag

Ska snart kolla det sista avsnittet av paradise hotel, har hunnit kolla de andra avsnitten direkt jag kom från jobbet med Hilma. Men nu åkte hon så blir att kolla sista själv. Dock håller jag på att tvätta så jag måste snart springa ner i tvättstugan igen och hänga de två första maskinerna.

Bara en dag kvar på jobbet nu innan jag får "helg", så grymt skönt med ledigt. Dock måste jag ju upp tidigare än vanligt på fredag när jag ska åka med tåget som går 06.00 typ. Men är ju värt det när jag får komma hem sen :)



Taggar för fullt för matchen imorgon!


Seg tisdag..

Tisdagar är sjukt jobbigt eftersom vi har träning sent, vet som inte vad jag ska fördriva tiden med nu fram tills träningen. Man skulle kunna sova ett tag men blir bara så sjukt trött och seg då och sen kan jag inte somna ikväll. Idag är det ju sista träningen innan match, spelar mot Sävar på torsdag och det är en viktig match som vi måste se till att vinna!

Sen är det inte länge tills jag åker hem och hälsar på nu, ska bli riktigt skönt att få komma hem och träffa alla :)

Sjukt trött

Har kommit hem från träningen för ett tag sen och hunnit duscha och fixa till lite här hemma innan jag satte mig i soffan. Jag är så sjukt trött, sovit 3 timmar inatt innan det var dags att gå upp och jobba. Vi kom hem med bussen vid halv 4, förlorade också matchen med 6-2 så var lika hängigt det.
Så jag tänkte gå och lägga mig när som helst, måste försöka ta igen lite sömn nu annars kommer jag aldrig orka. Varit helt förstörd hela dagen för jag har varit så trött.

Nej nu ska jag kolla klart Simon & Tomas och sen sova :)


Framme i Uppsala

Precis kommit fram till Uppsala och sitter på rummet och kollar paradise xl. Fick bo med Sandraw, Mattan och Karro, kommer bli toppen. Jag och Sandra fick dubbelsängen trots att vi var yngst och fick välja sist, riktigt bra gjort tycker jag :)
Imorgon blir det att gå upp vid 8 skulle jag tro, sen äta massa god hotellfrukost innan vi lägger oss och vilar ett tag innan lunchen. Vi spelar 14 så är rätt tidigt, men rätt drygt att Sävar spelar 17 och vi måste då vänta på dom innan vi kan åka hem. Vilket gör att vi kommer vara hemma hur sent som helst och jag ska upp och jobba på måndag..

Nej nu ska jag hoppa in i duschen så man känner sig lite fräschare innan man ska sova :)

Stressigt!

Har precis klivit upp och sitter i soffan, är nog snart dags att ta tag i packningen och göra mig nånting jag kan äta innan jag åker. Sen måste jag även ner på ica för att handla nånting jag kan ha på bussen. Jag som skulle vara ute i god tid, vad hände med det?
Men det är ju inte så mycket jag måste ha med mig så det borde gå rätt fort att packa tycker jag, bara det att jag måste åka med bussen kl 1 för att lämna igen en film på nattöppet. Rätt så drygt!

Nej nu måste jag gå och börja ta tag i saker och ting, annars kommer jag verkligen aldrig att hinna.

Äntligen helg

Har precis sett första avsnittet av paradise hotel, nu väntar jag på att Hilma ska komma hem så jag kan se resten. Hon borde som komma när som helst tycker jag, men man vet ju aldrig. Sen blir det att slänga ihop lite mat innan hon ska till matchsamlingen.
Så ikväll blir det då att kolla Dalen-Övik men Amanda, är en riktigt viktig match för båda lagen men får hoppas att Dalen ser till att vinna nu :)

Imorgon åker vi iväg till Uppsala för match på söndag, blir att bo på hotell vilket innebär hotellfrukost, MUMS! Så jag kanske måste börja packa ihop det jag behöver ha med mig redan ikväll, annars blir det lätt så att jag glömmer nånting. Vill ju inte precis stressa imorgon och behöva gå upp tidigare för att packa, för då ska jag faktiskt sova ut :)

Snart är det lördag igen!

Nyss kommit hem från träningen, 1 timmes innebandy och sen var det löpning ute. Var nästan på gränsen för kallt, man får väldigt ont i halsen. Men nu är det iallafall gjort och i helgen är det dags för match. Åker ner till Uppsala på lördag för match där på söndag, kommer bli en grymt rolig helg!

Som sagt var ju jag och Hilma och handlade lite kattsaker igår, kom hem med massa fint. Och temat är rosa :D En rosa bädd, två rosa skålar och ett jättegulligt rosa halsband med små diamanter på. Sen ska jag även köpa en passande rosa filt till helgen då jag åker till Boden, dom var slut här. Sen köpte vi även en bur, borste och lite leksaker. Så nu tror jag snart vi har handlat allt som behövs innan vi ska hämta henne. Men det är ju jättelänge kvar, den 20onde februari blir det mest troligt. Kommer längta ihjäl mig till dess!

          

Nu hoppas jag Hilma kommer hem snart, så ska vi göra oss varma mackor. Mycket roligare att äta tillsammans med någon än att sitta själv och trycka i sig. Sen blir det att hoppa i säng direkt för mig del, är så trött på morgonen. Men imorgon är det fredag, så grymt skönt! :)


Städning

Nu har jag städat och fixat här hemma sen jag slutade, jag och Hilma bestämde oss för att göra det idag så vi slipper göra det till helgen. Men Jag har varit så effektiv att jag tror det enda som finns kvar att göra nu är att dammsuga, och sen självklart har vi ju våra egna rum att städa. Fast vi var mest inställda på att städa här ute idag, är ju som bara det folk ser när dom kommer hit.
Ska snart gå och möta Hilma, hon ska hämta ut ett paket men självklart glömde hon sit leg hemma så nu ska jag gå med det dit.
Sen ikväll är det träning, sista innan match. Så jag hoppas det blir mycket spel och att vi är mycket folk, alltid mycket roligare då :)

Nej nu ska jag gå och ta fram nånting från frysen vi kan äta till middag, tror nästan det blir lax idag. Det var jag sugen på!

Kinamat!

Kom hem från jobbet för ett tag sen, har även hunnit plocka ihop lite disk i köket. Så nu ser det ju lite fräschare ut iallafall :)
När Hilma kommer hem ska vi ta bussen in till stan, först ska hon lämna in lite papper nånstans och sen åker vi vidare mot ersboda om vi hinner. Sen när vi är klar med våra ärenden är det dags för kinamat, så grymt gott! Längtat hela dagen :) När vi ätit så åker jag hem, kanske kollar lite paradise och andra avenyn. Får se om Hilma ska med hem då eller om hon åker på Dalen-City, följer hon inte hem så kanske jag inte får kolla på paradise utan måste vänta på henne.
Men nånting som är säkert är att det blir en tidig kväll idag igen, jag är så sjukt trött på morgonen. Så måste lägga mig i tid så jag orkar med jobbet.

Nej nu tror jag att jag ska ta mig en lite powernap innan Hilma kommer och vi ska iväg och fixa allting :)

Köttfärsås och spagetti

Har kommit hem från jobbet för ett litet tag sen, åkte in till banken och gjorde ett ärende när jag slutade. Och när jag kommer hem får jag en glad överraskning, min Hänt extra tidning har äntligen kommit! Läste den direkt, fast var inget smaskigt skvaller den här gången. Fast är ändå alltid roligt att läsa den :)

Jag och Hilma har kommit överrens om att jag ska börja laga mer mat här hemma, hon tyckte jag kunde lära mig. Så nu idag ska jag laga mat igen, igår blev det köttbullar och makaroner och idag blir det spagetti och köttfärssås. Så nu ska jag sätta mig och leta fram ett recept på köttfärsås på internet, sen kan jag ju bara hoppas det blir gott. Jag kanske blir av med min tjänst i köket ganska snart annars ;)

Ikväll är det möte+träning, sen träning dessutom, så blir att lägga sig direkt jag kommit hem om jag ska orka upp imorgon. Jag hatar verkligen att gå upp tidigt, tar flera timmar innan jag vaknat ordentlig.

Nej nu måste jag nog börja göra iordning för maten om den ska vara klar tills hon kommer hem :)

Jobbig måndag

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, sitter i soffan och tar det lite lugnt just nu. Snart är det dags att tvätta, gillar inte det, så jobbigt att springa upp och ner i trapporna, jag saknar en hiss!
Sen är det träning, skönt att vi har tidig träning idag då kan man göra nånting ikväll också och måste inte lägga sig direkt man kommer hem.

Har nog bestämt mig för att åka hem till Boden den 29onde-31a, måste bara kolla så vi är lediga från innebandyn då. Men jag tror då vi ska vara det så. Blir kul att få komma hem och träffa alla igen, även om det var nyss vi träffades.

Nej nu ska jag gå och samla ihop all tvätt och sen gå ner mot tvättstugan, kanske kan börja lite tidigare idag så får jag det bortgjort fort :)

Kattshopping!

Som sagt beställde jag ju lite kattsaker igår, känns bättre att köpa lite nu eftersom istället för att ha panik och få köpa allt sista veckan innan jag ska hämta lilltjejen. Blev en klösmöbel och en kattlåda, men lär bli mer så småningom nu.




  

Är redan klar för dagen, gick lite fortare än jag tänkte. Så jag funderar vad jag ska göra, lite sugen på att åka in till stan är jag. Men jag har så sjukt ont i ryggen så tror inte det är någon bra idé. Vet inte vad jag har lyckats görs för att få så här ont, det enda jag kan göra så att det inte ska göra ont är då jag ligger ner. Men känns ju inte så kul att ligga så hela tiden :( Men jag ska till innebandyn iallafall, vill inte missa matchen!


Innebandyyyy

Har vaknat för ett litet tag sen och ska alldeles strax gå och göra mig lite frukost. Idag är det innebandy som gäller, Dalen-Täby. Sen blir det gomiddag ikväll och bara lite söndagsmys. Lär nog bli en tidig kväll eftersom det är jobb imorgon igen, känns väldigt jobbigt faktiskt men som tur är har jag ju inte så långa arbetsdagar :)

Nu ska jag sätta igång med frukosten och sen göra mig iordning i lugn och ro :)


Massa innebandy!

Varit en fullspäckad dag idag, först åkte jag in till stan för att träffa sandra och vi gick då till gammlia för att kolla Dalen-Huddinge. Resultatet blev inte som vi hoppades på när Dalen förlorade med 1-3. Sen var det bara att traska mot universitetet och biffen för att träffa biffen och åka till sävar. Där spelade ju Boden och vi hoppades på att dom skulle få med sig 3 p men det blev inte så utan dom förlorade istället med 5-3. Vi fick för oss att det var vi som förde oturen med oss eftersom att alla vi höll på lyckas förlora.
Imorgon blir det innebandy igen och då får jag hoppas Dalen får med sig 3 poäng iallafall.

Om allt går som jag hoppas så kommer jag vara kattägare om en månad, har hittat en söt liten en som jag ska skriva på papper om till veckan om allt går som det ska. Så har suttit och beställt lite kattsaker som kan vara bra att ha nu under kvällen. Lägger in en bild på den lilla sötingen här :)



Nu ska jag fortsätta kolla filmen på fyran innan jag ska lägga mig, är hur trött som helst. Fast jag tror nästan jag ska ta mig ett bad innan jag ska sova, är frusen efter alla promenader idag.

 


Äntligen fredag!

Så var arbetsveckan slut och jag kan äntligen njuta ordentligt och verkligen känna att det är helg och uppskatta den. Så har det inte varit nu på hela hösten när man bara gått hemma varje dag och knappt vetat när det är helg och när det är arbetsvecka. Skönt att ha lite rutiner nu!
Har varit och kollat lite innebandy ikväll, iksu-skellefteå. Inte sådär jättespännande precis då iksu kunde vinna med 16-2. Sen bar det av hem hit till oss och vi slog på en film, fast jag har inte hängt med i filmen ett dugg så jag passar på att skriva här nu medans de andra kollar klart.

Imorgon blir det innebandy för hela slanten, först Dalen-Huddinge och då får jag hoppas Dalen slår till med en seger. Sen Sävar-Boden om vi nu har skjuts dit, kul att få träffa pappa lite då också. Hoppas Boden kan få med sig tre poäng så dom klarar att hålla sig kvar i år.

Nu blir det snart sängen, är hur trött som helst! Men först måste jag nog hoppa in i duschen, men jag säger godnatt nu :)

Börjar jag bli lite sjuk kanske..?

Nu har jag kommit hem från träningen för ett tag sen, hoppade in i duschen ganska direkt och sen ställde jag mig och gjorde pappas sockerkaka. Kände mig bara väldigt sugen på den så tänkte att jag kan ju överraska Hilma med lite gott fika tills kvällen :)

Känns lite som att jag håller på bli sjuk, är tung i huvudet och blir mer och mer snorig. Hoppas bara att jag inte ska lyckas dra på mig någon långvarig sjukdom, vill inte missa någon innebandy nu när det börjar bli slutet av säsongen. Kan nästan inte fatta att sommarträningen börjar snart, det är ju helt otroligt hur fort säsongen går!
Men man kanske ska göra som många andra på sommaren, ta sig en liten funderare över framtiden och sen har man lyckats missa hela sommarträningen och när det närmar sig säsong har man bestämt sig för att man är med ändå. Då kan det ju inte vara så jobbigt att spela innebandy precis, det är ju förtusan sommarträningen som är det enda tråkiga! ;)

Nu ska jag gå och hälla på glasyren på kakan och sen bara vänta på att Hilma kommer hem så jag kan mumsa i mig massor :)



Jag vill inte blir sjuuuk!


Torsdag

Skönt att ha gjort bort jobbet tidigt imorse, nu är man ledig ett tag på dagen innan träningen. Var inte jättetaggad för träning idag men blir nog mest snack efter matchen igår, vi förlorade i sudden med 6-5. Kändes grymt surt eftersom vi ledde den här matchen också med tappade det. Menmen, det är bara att ta nya tag och komma tillbaka. Nästa match vinner vi!

Sitter och väntar på att Leif ska komma, han ska hjälpa mig och hämta en del till sängen som kommit till bussgods. Min säng har ju lyckats gå sönder så ikea har skickat en ny del, men dom kunde tydligen inte köra hem den. Sen ska vi fixa maten och äta lite snabbt innan träningen.

Efter det får jag komma hem och njuta lite av torsdagskvällen och se fram emot helgen nu när det bara är en dag kvar på jobbet innan jag får vila ut mig ordentligt i helgen.


Tisdag

Har precis gjort mig klar och nu ska jag snart äta, väntar bara att Hilma ska bli klar med maten. Sen blir det att springa ner till tvättstugan snabbt och hänga tvätten innan det är dags att åka till jobbet igen. Sista dagen för utbildning idag, känns skönt att få bestämma sina egna tider sen när man vill jobba. Då kommer jag jobba 8.30-12.30 så man sen har dagen ledig. Så sjukt drygt nu när man bara går och väntar hela dagen på att man ska börja, även om det nu är skönt med sovmorgon :)

Imorgon är det match mot iksu ungdom, hoppas verkligen jag får vara med och spela fast jag missat träningen igår och idag. Men det lät då som att jag skulle få vara med ändå, men man ska aldrig vara säker.

Nej nu är maten klar så jag ska gå och äta, kyckling och ris. MUMS! :)

Andra jobbdagen

Klev upp för typ en timme sen och nu sitter jag bara i soffan och tar det lugnt. Börjar jobba kl 16 så ska väl snart börja göra mig klar och sen fixa mig någon mat. Var ju första dagen på jobbet igår och det gick faktiskt oväntat bra, var sjukt nervös när vi väl skulle få prova ringa med dom sa att så är det för alla. Och att alla stakar sig fram i början, men jag fick sålt en hel del erbjudanden så jag var nöjd. Känns grymt kul att äntligen ha ett jobb, ha en egen inkomst och klara sig :)

Nej nu ska jag slå på en film och mysa lite till innan jag ska åka!


Mamma och Olle här

Nu är mamma och Olle här och det har varit fullt upp hela dagen.
Började med att vi hämtade hyrbilen kl 9 och sen åkte vi vidare till stationen för att hämta mamma och Olle. Vi åkte hem och såg en film innan jag gjorde mig klar. Sen åkte vi in till stan för lite shopping, när vi var klara där åkte vi och storhandlade. Blev massa nytt till mitt rum, så har suttit hemma och sytt gardiner, sen har vi gjort i ordning sängen och gardinerna. Blev hur fint som helst, kommer bild sen :)
När vi vilat ett tag efter det åkte vi in till stan igen för att köpa mat, blev kina-mat. Så sjukt gott det var, och nu är jag så mätt att jag håller på att spricka.
Lär bli en lugn kväll nu, lets dance börjar ju ikväll så måste jag kolla på :)

Men nu ska jag gå och visa Olle allt jag har till badkaret, badsalt osv.. Han funderar på ett bad :)

Godnatt!

Nu har precis palle och jeffa gått, sett två filmer. En skräckis och en komedi, tur vi avslutade med komedin iallafall annars hade då inte jag kunnat sova. Vi har hunnit plocka ihop lite här hemma också efter att dom gick så nu vågar jag ta hem mamma och Olle imorgon ;)
Mamma har hyrt en bil imorgon och lördag vilket känns grymt skönt, man kan som göra lite mer saker om man har bil. Så det blir att hämta bilen kl 9 imorgon och sen åka vidare mot stationen för att hämta dom.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag inte är helt död imorgon halv 9 då klockan ringer. Men jag har ju nånting kul att gå upp till så borde inte vara så svårt ändå :)


Kallt!

Har nyss vaknat, tog mig en riktiogt sovmorgon idag och det behövdes för var hur skönt som helst. Nu sitter jag och kollar på lite tv, ska alldeles strax gå och göra mig frukost. Kollade på termometern när jag vaknade och trodde jag skulle dö, är det ett skämt eller, -25 grader!? Och vi ska ha löpning ute idag efter träningen, jag hoppas verkligen att det inte blir av för jag kommer verkligen att frysa ihjäl.

Det är sånna här dagar man bara vill ligga inne och mysa hela dagen, kolla film och mumsa massa gott. Men jag måste iväg och träna ett tag vilket förstör min "ligga inne dag", fast jag kommer fortsätta med det så fort jag kommer hem från träningen igen.

Imorgon kommer mamma och Olle, så det blir att gå upp tidigt för dom kommer med tåget redan halv 10. Hoppas verkligen att det är varmare än idag, inge kul annars att behöva gå ute.

Nej nu ska jag gå och börja med frukost, blir nog varma mackor idag, MUMS!

Förlust i finalen

Nu var trettondagscupen slut. Vi vann semifinalen mot iksu ungdom igår med 3-0, hur skönt som helst! Då var det en final mot dalen som väntade. När vi kommer till hallen och man ser att det är smockfullt blir jag hur nervös som helst, satt ju fol precis överallt i hallen. Jag var taggad som satan och det var resten av laget också. Kändes otroligt kul att få spela en final i trettondagscupen efter att ha hört alla prata om hur grymt kul det är.
Och jag kan bara hålla med, det var grymt kul! Trots en förlust med 1-3 så är det inga sura miner. Jag tycker vi gör ett bra jobb, har många fina lägen och vi lyckas försvara oss bra. Vi kan vara stolta över vad vi presterat i cupen tycker jag!

Idag var jag sjukt trött och sliten när jag vaknade, kändes som jag blivit misshandlad. Och idag hade vi tvättid så det var bara att ta sig upp och tvätta. Och självklart som alltid annars när vi har tvättid lyckas Hilma ska göra nånting annat, idag var det träning. Men jag fick iallafall hjälp med att släpa ner allt och sen hinner hon hem så hon kan hjälpa mig få upp allt, det var hur mycket tvätt som helst idag. Men nu har jag iallafall hängt den sista maskinen och allt hänger på tork, skönt det. Tror jag ska sätta igång med att göra lite chokladbollar nu, kändes grymt gott!

På fredag kommer mamma och Olle hit, vi möter Boden på lördag så då ska dom stanna tills dess. Blir sjukt kul att ha dom här lite längre än alla andra gånger då dom bara kunnat stanna några få timmar. Så det längtar jag massor till :)

Nej nu ska jag ta tag i dom där chokladbollarna och sen hitta på nånting mer jag kan pyssla med tills Hilma kommer hem. Ganska skönt när man är själv hemma ibland och bara kan pyssla på med allt möjligt :)


Hilma gästbloggar :)

Idag har Lisa fått jobb, bra va? Mitt lag har spelat två matcher som vi vunnit.
Imorgon äre semifinaler mellan ibk dalen-ibf dalen och city-iksu u. Jag tror att det blir ibk dalen-iksu u i finalen, eller kanske inte, jag vet inte. Vi får väl se, vi vinner nog hur som helst, hihi.

Nu när vi kom hem så gjorde vi hundra toast och åt, sjukt gott.
Nu tror jag att jag ska gå och sova, godnatttttttttttttt


Arbetsintervju

Har precis kommit hem, blev en tidig morgon idag. Hade en arbetsintervju kl 11 så gick upp lite extra i tid för att inte komma försent. Men det höll jag ju på att lyckas med ändå. Jag fick en adress dit jag skulle, men antingen hörde jag helt fel eller så sa hon helt fel. För när jag kommer till den adressen står där en igenslagen fotobutik.. Så jag fick ringa runt och till slut fick jag veta vart det låg, var bara att springa till bussen igen och åke tillbaka. För det låg tydligen nära där jag bor. Jag sprang runt och virrade lite där innan jag tillslut hittade rätt.
Intervjun gick rätt bra tyckte jag, var sjukt nervös innan! Men jag ska få komma på utbildning och sen har jag en deltidstjänst. Så man kan ju inte klaga!

Nu sitter jag hemma i soffan och är trött, funderar på om jag ska ta en powernap. Är match ikväll igen, en viktig också om vi ska ta oss till semi. Förresten så vann vi med 7-1 igår, kom 3 mål från min klubba och jag gick +6 så det kan man verkligen inte klaga på. Synd bara att vår femma lyckades släppa in ett mål, annars hade det ju varit ännu bättre. Men vi får väl säga att vi bjöd på den ;)

Nej nu ska jag ta en värktablett och sen lägga mig och vila, har så ont i mina tänder som håller på växa fram. Usch!

2010-01-01

Sitter just nu och kollar på mr. Beans semester, han är bara för knäpp. Har bara tagit det lugnt, vaknade imorse och var rätt pigg så jag gick upp och började plocka ihop i väntan på att Hilma skulle vakna. Men hon mådde inte riktigt lika bra som mig stackaren, så jag fortsatte med städningen ett tag till och hann få bort alla flaskor, all disk, ställa iordning bordet och även skura golvet.
Sen tog sig Hilma upp och vi satte och oss kollade en film, eller Hilma somnade i soffan direkt efter hon ätit frukost så jag kollade film iallafall :)
Tog oss ut på en promenad till macken när hon vaknat igen och handlade lite. Lyckades få Hilma att börja med maten då vi kom hem så vi fick i oss lite mer att äta. Så man kan verkligen säga att det varit en riktigt slödag, bara försökt återhämta oss efter gårdagens festligheter :)

Nu ska jag fortsätta kolla filmen och sen blir det nog att hoppa i säng tidigt. Imorgon börjar trettondagscupen och vi har vår första match, så tills dess måste jag vara pigg :)


Gott nytt år!

Så var nyår slut, kvällen har väl innehållit blandade känslor. Men det nya året ska bli riktigt bra har jag lovat mig själv! :)
Festen spårade, så kan man nog sammanfatta hela kvällen, men vi hade roligt och nu väntar det snart pommes och sen en liten promenad innan sova. Imorgon blir det en riktig bakisdag, fast jag hoppas jag ska må bra. Men ska iallafall ligga i sängen och sen i soffan och bara kolla film hela dagen. Eller kan iallafall hoppas det, man vet aldrig vad som händer här. Det kommer alltid upp nånting vi vill hitta på :)

Men nu luktar pommesarna gott så jag ska vräka i mig dom! :)

RSS 2.0