Måndag igen..

Helgen var underbar, haft så sjukt roligt! Vi hoppas på att det kommer en snart igen, men vem vet, kanske jag dyker upp i Kalix i sommar ;)

Avslutet blev dock sämre, vissa människor är bara till för att förstöra. Vad tjänar det till?

Just nu längtar jag bara till fredag så jag får åka hem till Boden och njuta av studenttiderna och alla vackra människor på balen :) Ulla ska få åka på husdjurens-dag, kommer hon nog tycka är kul och Olle är så nöjd att he med henne. Sen ska jag nog försöka se till att jobba lite hemma så man får ihop lite pengar, kan behövas. Ekar tomt på kontot ;)

Nej nu ska jag vila lite, helt slut efter helgens bravader!

Måndag igen..

Helgen var underbar, haft så sjukt roligt! Vi hoppas på att det kommer en snart igen, men vem vet, kanske jag dyker upp i Kalix i sommar ;)

Avslutet blev dock sämre, vissa människor är bara till för att förstöra. Vad tjänar det till?

Just nu längtar jag bara till fredag så jag får åka hem till Boden och njuta av studenttiderna och alla vackra människor på balen :) Ulla ska få åka på husdjurens-dag, kommer hon nog tycka är kul och Olle är så nöjd att he med henne. Sen ska jag nog försöka se till att jobba lite hemma så man får ihop lite pengar, kan behövas. Ekar tomt på kontot ;)

Nej nu ska jag vila lite, helt slut efter helgens bravader!

MAX!

Yran startade med svintråkigt väder, massa regn och kallt! Vi bjöd väl inte på världens skönlir men kul hade vi! tre förluster av tre möjliga, vilket betyder att vi åkte ur direkt och inte spelade mera. Vi klagade inte utan var mer än nöjda till att det blev mer tid över till fest:D
Kvällen spenderades hos Camilla med grabbarna från Kalix, lilljohanna, Sandra och självaste Camilla. Singstar, vattenpipa, massa dricka och roligheter bjöds det på kan jag lova.

Nu har alla duschat och vi väntar på att grabbarna ska vakna till lite så vi sen kan åka in till max för att äta sen kör vi igång igen! :D TAGGA!

Yraaaaaaaaaaan

Imorgon drar yran igång, och satan vad kul det ska bli! Jag är taggad till tusen och hoppas verkligen helgen kommer bli kanon :) Men kommer ju befinna mig i världens bästa sällskap och då kan det inte bli mycket bättre.
Men först måste ett jobbpass avklaras, men det ska nog gå bra och fort kan jag hoppas! Annars kommer jag ju längta ihjäl mig tills klockan blir 12.30 och jag kan gå hem för dagen.
Då är det bara hem och kasta sig i duschen innan Camilla kommer för lite utprovning av kläder, alltid i sista sekund ;) Sen bär det av mot henne och då är festen igång!

Kl 17 spelar vi , i en annan del av city, vår första match på bana 11 och 12. Vi hoppas det inte blir så många fler också så vi kan rikta in oss på det vi är bäst på, nämligen FEEEST! :D

Nej nu måste jag sova så jag har gott om krafter imorgon! Godnatt :)

Pissväder!

Nu har Camilla precis lämnat mig. Kvällen bestod av brännbolls träning på Nolia, vi insåg väl mest bara att vi kanske inte satsar hårdast på brännbollen ;) Men satan vilken helg vi kommer ha! Om nu bara vädret vill vara med och inte bara äckelregna hela tiden.
Sen promenerade jag och Camilla hit och satte igång med att fixa håret, hon gjorde slingor på mig och sen jag på henne. Vi båda blev mycket nöjda till slut efter att ha oroat oss ett tag eftersom att den senaste tiden går allt som vi ger oss in på åt skogen.
Jag har även jobbat heldag idag ska jag säga, är sjukt stolt och trött nu! Imorgon blir det samma för att sen på torsdag gå tillbaka till mina vanliga halvdagar :)

Nej nu ska jag hoppa i säng så jag orkar mig upp imorgon! Godnatt :)

Typiskt Camilla!



Så här kan det se ut när Camilla "låser" fast sin cykel, så då kanske man inte ska räkna med att den stod kvar? Fast den brukar ju faktiskt göra det :)

Stulen cykel

Nu är träningen avklarad, var riktigt jobbigt idag. Det var två som gock iväg och spydde innan de fortsatte igen, det är fan bra jobbat alltså! Men träningarna är alltid roliga, det är så skönt och komma dit och bara tänka bort allt :) Vi är ett underbart gäng!
Sen när jag och Camilla skulle ta våra cyklar och rulla hemåt stod inte Camillas cykel där vi lämnade den, någon tyckte att dom behövde den bättre än henne tydligen. Men vi fick oss ett gott skratt, vem ville ha hennes cykel? Den rullar ju knappt! Sen kom vi på att i hennes cykelkorg hade vi ju lämnat allas arbetshandskar. Det var dom som man skulle vara så rädd om och ha kvar hela sommaren enligt leffe och lasse. Hmm, undra om dom kommer bli så glada när vi berättar vad som råkat hända? :) Handskarna var ju nästan mer värd än cykeln.. Men nu är vi några i laget som är ett par arbetshandkar fattigare, och dom lär nog inte bli förvånade när det är jag och Camilla som råkat få dom att försvinna.

Nej nu ska jag ta och göra mig en macka innan jag sen ska hoppa i säng, heldag på jobbet imorgon. Skjut mig!!

Back in town

Nu är jag tillbaka i Umeå, skönt att vara hemma igen men tågresan var riktigt dryg idag! Ska snart hoppa i säng, är jobb imorgon igen. Rätt så drygt!
Sen är det även träning, har haft en lugn helg vad gäller det. Men då är min träningsvärk äntligen borta också :) Men imorgon är det väl dags att skaffa sig ny om man känner lasse rätt?

Nej nu ska jag göra mig klar för sängen, lägga mig och kolla klart a cinderella story där :)

Boden

Just nu sitter jag här med färg i håret och väntar på att det ska bli klart så jag kan hoppa i duschen. Får se vad kvällen här i Boden har att bjuda på, hade hoppats att solen skulle vara framme så man kunde sitta ute och bara ha det trevligt.
Imorgon blir det att åka tillbaka till Umeå igen, var inte hemma speciellt länge den här gången men måste tillbaka och jobba :(
Och nästa helg är det ju brännbollsyran, taggar som satan! Ska blir så sjukt roligt :) Vi måste bara styra upp lite träning i veckan så man kanske blir lite bättre, även om jag inte tror det själv..

Ulla njuter förresten av att vara här hemma, hon är ute hela dagarna och springer här på gården. Igår klättrade hon i träden med olle :)

Underbaaaar!


Yeah, it’s plain to see
that baby you’re beautiful
And it’s nothing wrong with you
It’s me – I’m a freak

There might have been a time
When I would let you step away

I wouldn’t even try but I think
you could save my life

Just don’t give up
I’m workin’ it out
Please don’t give in
I won’t let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, what do you want from me
What do you want from me

Just don’t give up on me
I won’t let you down
No, I won’t let you down


Intervaller ikväll

Nu ska vi snart börja med maten, ikväll är det träning men jag är inte alls taggad. Har sjukt ont i magen och är hur trött som helst så skulle helst bara vilja spendera kvällen i soffan. Men sjukt skönt när jag tränat klart iallafall!
Har bestämt mig för att åka hem till Boden på fredag, får se om jag åker hem söndag morgon eller kväll, beror lite på om vi hade innebandy på söndag eller inte.

Usch, nu måste jag sätta igång med maten om jag inte ska dö på träningen!


...


Det finns bra dagar och sen finns det dom som är lite sämre, idag är en sån dag...


Ledig ikväll!

Jag har så mycket träningsvärk att jag snart dör, vet inte vad jag ska ta mig till! Och sen lurade Camilla med mig på gymmet, vet inte vad jag tänkte egentligen. Men vi for iallafall dit jag, camilla och zingis, och nu är jag ännu mer död.. Men kan ju alltid hoppas det blir lite muskler av det hela till slut :D
Nu ikväll ska jag bara njuta av att vara träningsledig och vi ska äta ute på balkongen i det underbara vädret. Vet dock inte än vad det blir för mat, helst vill jag bara ha nånting kallt att äta för är ju så himla varmt ute. Men man ska inte klaga, jag älskar sommaren! :) Ulla älskar nog också sommaren för hon vill mest bara ligga på balkongen hela dagarna, en ny lägenhet med balkong är ett måste alltså!

Nej nu ska jag hoppa i duschen tror jag, eller måste springa ner på ica och köpa schampo för det är helt slut nu. Usch, trapporna kändes jobbigt!


Dags för träning

Nu har jag och Camilla precis bytt om och gjort oss klara för träning, ska snart börja cykla iväg för att sitta ute ett tag innan det är dags för träning :)
Hilma åkte ner till sandviken idag och blir borta tills nästa torsdag, kommer vara sjukt tomt här hemma. Men får väl ta hem sällskap så jag slipper sitta själv, Camilla anmäler sig nog frivillig ;) Sen till helgen tänkte jag åka hem till Boden, se farmor och farfars lilla hund och hälsa på alla hemma.

Men nu väntar Camilla vid dörren på mig, och jag måste hinna på toa också!

Student VM

Oj det var länge sen jag skrev här, men blir som att jag glömmer bort det. Men jag ska försöka bättra mig!

Idag har det hänt en massa trevligheter. Först kollade jag och camilla damerna spela imorse, sen gick vi ner och gymmade medans vi väntade på att herrarnas match skulle börja. Vi kollade den innan vi cyklade mot Camilla för att hämta hennes grejer så vi kunde åka mot mig och göra oss klara. Kvällen har bestått av grill och vinmys hos Emilia, riktigt trevligt var det! Jag har skrattat så mycket att jag har ont i magen nu, veckans magträning är då gjord nu :)

Imorgon kommer dagen bestå av innebandy, finalerna blir det att kolla. Vi tar oss en liten sovmorgon och skippar dom första matcherna, men jag behöver det :)

Nej nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen lägga mig här i soffan och kolla lite tv innan jag ska gå mot sängen, är riktigt trött just nu faktiskt.

Nu var det klippt!

Äntligen är det fredag och helg!
Efter jobbet idag åkte jag hem, jag och Hilma pratade egentligen om stan men vi orkade inte. Istället tog vi tag i mitt hår, jag gav Hilma den stora äran att få klippa mig. Sjukt nervös var jag eftersom jag är ganska kräsen med håret. Men nu är det klart och mycket kortare kan jag säga, fast jag är nöjd! Sjukt skönt är det också när det inte är så nött längre.
Ikväll skulle palle komma hit på middag och lite innebandy innan hon och Hilma skulle iväg, då blir det nog en lugn kväll med talang och ganska så troligt lite OC. Sen kommer Hilma hem igen och då ska vi tvätta, en fredagnatt och vi tvättar, nog finns det kanske roligare saker att göra på en fredag? Men vi har inte så mycket val när det inte finns tider annars och tvättkorgen är överfull.

Men nu ska jag kolla lite tv ett tag innan vi ska börja med maten, blir bläckfiskringar, MUMS! :)

Mot Umeå igen!

Nu håller jag på att packa ihop väskan för att imorgon åka tillbaka till Umeå. Jag och Camilla ska bila ner dit, får väl se var det slutar ;)
Nu när jag väl ska åka bil hela vägen så har man ju nästan inga saker som ska hem, det är ju typiskt!

Har varit en lugn vecka hemma, har vilat upp mig som mamma säger. Mest bara sovit och gått runt hemma på dagarna, men det kan vara skönt ibland. Idag åkte vi iväg på Ikea jag, mamma, pappa, farmor och farfar. Fick mig lite rosa handdukar och ljuslyktor som jag kan ha i mitt framtida badrum vart det nu blir, för när jag bor själv ska jag ha rosa på badrummet! Sen skulle jag få mig tv-bänk och soffbord också, men vi sa att vi väntar och tar det när jag vet var jag ska bo och hur lägenheten ser ut. Kanske är bäst egentligen :)

Men nu ska jag gå och slänga i en maskin så jag slipper lite tvätt när jag är hemma, sen ska jag packa klart innan jag ska lägga mig med Olle och kolla film.

RSS 2.0