Hawaii!

Imorgon drar vi mot Hawaii med laget, kommer bli en grymt bra dag! Jag och Jossan börjar dagen med att inhandla det som behövs från kvantum och sen kommer Linda till stan och vi åker då mot dollarstore :) Sen blir det att pynta och fixa där vi ska vara och när carro slutar kommer även hon. Sen ska vi äta nånting tillsammans innan kvällens aktiviteter sätter igång. Incheck på nordpoolen, och sen är resan i full gång :D

Bluueee Hawaaaaiiii!

Nervööös

Shiiit nu börjar jag bli riktigt nervös! Har precis gjort mig klar och ska snart åka mot mamma och pappa för att äta en ordentlig lunch och lämna Olle. Satan vad kul det ska bli med match alltså! Nu köör vi tjejer, jag är taggad till tusen :)


Seriepremiär!

Blev jobb hela dagen idag, vilket var riktigt bra eftersom jag inte jobbat något på hela veckan. Så nu sitter jag här och är ganska så trött, ska väl snart göra mig klar och krypa ner i sängen.

Imorgon är det ju seriepremiär och som jag har väntat! Ska bli så sjukt kul att det äntligen drar igång och jag vet att alla brudar i laget är sjukt taggade :) Så imorgon 14.30 drar vi igång och då ska vi krossa Uppsala. Sen fortsätter vi på samma spår på söndag 14.30 då vi tar emot Sten Sture :) Nu taggar vi tjejer!

Har även besök av Olle ikväll, har varit hemma och haft lite myskväll med familjen och även rastat Ulla. Så nu ligger mina favoriter här och sover så gott i soffan. Riktigt söta är dom :)


Onsdag

Blev inge jobb idag heller, kan säga att jag börjar vara riktigt less på att gå hemma! Hoppas verkligen jag får jobb imorgon och fredag. Men dagen idag kommer väl bestå av en massa soffliggande, har hunnit med att söka lite jobb nu på morgonen också vilket känns bra.
Ikväll är det träning igen, nu återstår endast 2 träningspass innan det är dags för seriepremiär. Kommer bli en tuff med sjukt rolig helg och vi ska få med oss 6 poäng!

Sen är vi i festgruppen i full gång med att planera insparken som blir av nästa fredag. Kommer bli en grym fest med ett sjukt roligt tema! Ska se till att det blir mycket bilder :)

Tisdag

Nu har jag precis klätt på mig och ska snart börja promenera mot mamma och pappa. Tänkte umgås lite med Olle och sen överraska mamma med mat tills hon slutar. Ikväll är det träning igen och det ska bli riktigt kul, snart seriepremiär och jag är så sjukt taggad! :)

Nej nu ska jag dra på mig skorna och sen traska iväg!

Lite städ

Nu har jag precis städat till lite i lägenheten, ser alltid ut som ett bombnedslag efter helgerna. Men lite bättre är det nu iallafall :) Jag sparar storstädet till lite närmare min födelsedag då det kommer massa främmande hit, vill ju inte precis göra det flera gånger.
Så nu tänkte jag ta och börja se någon bra serie som jag har på datorn och sen kl 14 är det ju dags för specidrotten. Idag är det cooper som gäller så får se hur många det är som dyker upp. Känns ganska skönt att vara på "rätt sida" idag och inte behöva springa utan få stå och klocka istället :)

Sen ikväll är det innebandy igen, underbaart! Nu taggar vi till helgen då det är seriepremiär på hemmaplan, kommer bli grymt kul :)

Grymt rolig dag!

Nu har jag precis varit och röstat. Sitter och väntar på att åka till travet och jobba, är inte det minsta sugen men det är ju pengar så :)

Igår var det en helt sjukt rolig dag! kl 07.00 gick bussen mot Finland där vi spelade två matcher mot en finskt elitserielag. Förlust i första med 4-2, dom lyckades få in ett skitmål där sista minuten. Och även förlust i andra med 5-3, så helt okej resultat ändå. Dock var domarna värdelösa och dom slog värre än nånting annat. Kanske ett par andra domare som kunde regelboken så hade matchen blivit mycket bättre. Man kan säga att dom slog sönder matchen ungefär! Men det var ändå riktigt kul att spela mot bättre motstånd, nu längtar jag till premiären på lördag :)
Sen vid 23 var vi hemma i Boden med bussen och då var det bara snabbt åka hem och byta om, få i sig lite dricka och sen åkte jag, Malin och Linnea ut på lotus. Var lite tråkigt där men vi gjorde det grymt ändå, riktigt rolig kväll :) Så man kan säga att jag är rätt sliten idag, men helt klart värt det!

Nej nu ska jag göra mig klar och sen åka! :)

Finland imorgon!

Nu har vi haft klubbverkstad här hemma hos mamma och pappa, alla mina klubbor är fixade så nu hoppas jag det funkar bra i helgen :)
Ska snart gå ner och ta mig en dusch innan jag tänkte hoppa i säng. Jag och Ulla sover hemma hos mamma och pappa ikväll när vi åker så tidigt imorgon och blir borta hela dagen, så då får Ulla leka av sig här hemma. Perfekt!
Kl 07.00 går bussen från hildurs, den tiden kommer inte jag vara mycket till människa. Men som tur är får vi nog sova en timme eller två på bussen så kudden får jag inte glömma att ta med. Sen är det match 12 och 14 svensk tid, vad det då blir finsk tid har det varit lite delade meningar om i veckan. Ingen i laget vet egentligen om dom ligger en timme före eller en efter? Men ja vi lär väl märka det när vi kommer dit :)

Nej nu hoppar jag i duschen! Puss & Godnatt :)

Olle på besök

Blev inge jobb idag heller så ungefär hela dagen har spenderats i soffan. Pappa skjutsade hit Olle som är sjuk när han åkte till jobbet så han har fått göra mig lite sällskap. Vi har legat och kollat på full frys och nu sitter han och spelar playstation. Väntar på att mamma kommer och hämtar oss så ska vi åka hem för att äta middag, undra vad det bjuds på idag?
Sen ikväll är det träning och efter det spelarmöte, nu är det inte många träningar kvar innan serien drar igång. Shit vad kul det ska bli! :) På lördag åker vi till Finland och spelar två matcher där, en liten genomkörare innan premiären.

Nej nu ska jag gå och ta tag i disken tror jag, lika bra att göra det när man har lite tid över :)

Lite bilder från helgen














Seger!

Helgen har varit grym! Vi tog hem segern i cupen efter att ha slagit notviken med 9-0 i finalen :) Det här kommer bli en grymt rolig säsong för har världens bästa brudar i laget! Har även fått omklädningsrummet fixat så nu är det riktigt mysigt där inne :)

Idag blev det en liten sovmorgon, men somnade så tidigt igår att jag vaknade kl 7 och var pigg. Otur bara att det inte riktigt från jobbet då så jag kunde jobbat när jag för en gångs skull var pigg och sugen på lite jobb. Men nu ligger jag här i soffan och ska strax göra mig klar för dagen, jag och jönsson har specen kl 2 och tror vi skulle träffas lite tidigare för att prata lite också :)



Kommer fler bilder från helgen sen :)

Lite krasslig

Fan jag kan inte bli sjuk nu! Mått skit hela dagen och mest bara legat i soffan.
Tog mig iväg på mötet imorse som jag och jönsson skulle ha med Erik om specidrotten, fick veta det vi behövde och sen åkte vi på apoteket och efter det solade vi. Mer än så har inte jag orkat göra på hela dagen, har haft världens migrän och försökt sova bort det. Nu är huvudvärken borta men då har jag börjat må hur illa som helst istället, vet inte riktigt vad som är värst? Men tror det beror på tabletterna jag tog och att min mage är lite känslig efter min magkatarr jag haft eller kanske har.. Så jag har iallafall ringt och bokat av jobbet ikväll, så ska spendera resten av dagen i soffan också.

Imorgon är det ju cup här i Boden och det ska bli så sjukt kul! Är laddad till tusen även om jag just nu känner mig rätt slö i kroppen. Men tills imorgon ska jag vara pigg och köra utav bara tusan :) Kommer bli en grymt bra helg med alla underbara brudar i laget! Nu kööör vi helt enkelt :)

Nej nu ska jag se om det är något vettigt på tv och vila lite!


Nya skor!

Blev jobb till kl 12 idag och sen träffade jag upp Malin och Linnea i stan för lunch. Riktigt trevligt var det och blev även en liten sväng på stan :) Mamma hämtade upp mig hemma efter det och då visade det sig att mina skor hade kommit så vi gasade iväg till luleå direkt efter middagen för att hämta dom. Skulle möta upp Malin och Linnea på step in kl 6 så vi hade rätt så bråttom kan jag lova. Men jag hann i tid, kanske var 10 min sen men det är ju så gott som ingenting ;)
Skorna känner jag mig nöjd med än så länge, ska prova lite imorgon på matchen och se hur det funkar. Hoppas verkligen att det ska gå bra för jag klarar mig inte på mina gamla länge till!

Lyckades även slarva bort alla mina kanaler nyss. Kom på att vi kunde kolla lite på fotboll när Linnea och Malin var här och skulle då söka efter kanal 10, men det hela slutade med att jag satt utan en enda kanal på min tv och Linnea och Malin gick hem. Så nu sitter jag här och försöker få tillbaka mina kanaler men kan säga att det inte går något vidare. Nej nu orkar jag inte länge, går och lägger mig istället och hoppas problemet löst sig själv tills imorgon :)

Godnatt!

Måndag

Nu har jag kommit hem och hunnit duscha efter träningen, sitter i soffan och är helt död. Ska bli underbart skönt att snart få krypa ner i sängen och sova. Dock börjar jag kl 7 imorgon så det blir inte mycket till sovmorgon, men slutar ju 12 så. Sen ska jag till stan och äta lunch med Malin och Linnea så det blir riktigt trevligt :)

Vi är även träningslediga imorgon vilket känns hur skönt som helst! Sen är det match onsdag igen :) Det känns hur bra som helst nu när innebandyn är igång på riktigt!
Vann mot K4 med 12-2, ingen supermatch direkt men alltid kul med match. Fick även till säsongens första mål vilket kändes bra :)

Nej nu ska jag kolla lite mer tv innan jag hoppar i säng! :)


Teambuilding

Det är alldeles för tidigt för att vara uppe nu på en lördag egentligen! Men idag har vi teambuilding hela dagen så det kommer bli en riktigt bra dag det här :) Ska snart traska iväg mot Hanna och därifrån får vi skjuts av Emelie, vi tänkte ju vara seriösa och gå där ett tag men vi la ner den. Fast man ska ju inte glömma bort att vi faktiskt tänkte gå ;)

Nej nu ska jag packa ner det sista i väskan och sen borsta tänderna innan det bär iväg :)

Från och med du!

Har precis gjort mig klar och nu sitter jag och väntar på att gå ner för att hämta tvätten. Sen kanske det blir Ikea med mamma och pappa om nu mamma kommer sig från jobbet någon gång...
Hoppas även på att mina skor som jag har beställt ska komma idag så jag kan prova dom i helgen, men dom borde verkligen göra det så. I helgen är det ju teambuildning eller träningshelg, vad vi nu kallar det? Imorgon består dagen av teori på morgonen och sen ett träningspass, efter det ska vi göra klart med regler, kapten osv plus att vi även ska äta tillsammans under dagen. Så blir en massa trevligheter med laget hela dagen :) Sen på söndag är det match mot K4 som gäller, sjukt kul!

Nej nu ska jag göra mig någon lunch och sen gå ner och hämta min tvätt!



Jag saknar mina underbara vänner Agnes, Camilla och Tanya som inte finns här i stan!

Luleå igen

Just kommit hem från Luleå och nu sitter jag här hos mamma och pappa. Ulla fick följa med så hon kunde springa av sig lite eftersom jag varit borta hela tiden sen typ i förrgår. Men nu är hon nöjd när hon kan gå ut och in som hon vill :)
Hittade lite av varje i Luleå, eller ja blev 3 par byxor, skor, örhängen och något hårband. Fick med mig ett par jeans som jag är riktigt nöjd över, har letat hur länge som helst och äntligen hittade jag mig ett par :)

Tror jag ska gå och lägga mig i soffan och vila ett tag nu, är sjukt trött kan jag lova! Ikväll är det träning, underbart kul! :)

RSS 2.0