Sundsvall imorgon!

Sitter här i soffan hos mamma och pappa, ska alldeles strax gå in i duschen. Kom från innebandyträningen för ett tag sen, gick väl okej.
Sen ska vi ta och lägga oss och sova, för imorgon bär det av till Sundsvall över helgen. Ska bli skönt att komma bort lite, bo på hotell och bara mysa på :)
Så jag tror absolut att det kommer bli en bra helg! Speciellt nu när det varit så fullt upp med köket ett tag. Men nu är det typ i stort sett färdigt, det är bara kakel som ska upp och sen är det helt klart :) Så grymt bra blir det, vi är hur nöjda som helst! Skönt att dessutom fått undan hemma så man kan leva hyffsat normalt nu. Rinnande vatten i köket, kunna laga mat hemma och bara ha mycket plats och slippa hoppa över kartonger.

Nej nu ska jag hoppa i duschen så vi kan lägga oss sen och är hyffsat pigga imorgon :) Så nu säger jag godnatt!

regn regn och åter regn!

Ligger hemma i soffan och kollar på gossip girl just nu, min mage ville inte vara med imorse så det blev inget jobb för min del. Hoppas bara det går över snart, men känns lite bättre nu iallafall :)
Lär väl ligga här ett tag till och sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar, Jonas har bjudit ut mig på middag ikväll. Får dock inte veta vart så jag är hur nyfiken som helst! Vi har varit tillsammans 6 månader idag :)

Sen resten av helgen är det en massa jobb i köket som gäller, vi ska få klart så mycket som det bara går nu. Vill verkligen få klart här hemma så det inte är som ett kaos längre! Man börjar nästan bli less på att varje dag planera var man ska äta, dock har vi ju tur att vi blir bjudna så mycket!

Nej nu ska jag se lite mer av gossip, är ju perfekt väder för att bara ligga inne!

Ledig!

Har kommit hem från travet för ett tag sen och väntar nu på att Jonas ska komma hem så vi får någon middag, han skulle köpa med sig lite mat. Börjar bli lite less på att inte kunna laga mat själv här hemma och allt kaos som är här. Man orkar typ inte röja undan för det ser ändå hemskt ut. Men snart ska vi väl börja kunna bygga ihop lite i köket och då borde man ju börja se en bra skillnad :)

Är grymt skönt att vara ledig i två dagar nu, eller ja ena har ju nästan gått och den har bestått av jobb fast på travet. Men imorgon ska jag luncha med Agnes och Evelina vilket kommer bli riktigt kul :) Sen ska jag på step in för mitt andra bodypump pass, hoppas jag får lite mindre träningsvärk den här gången bara :)

Nej nu borde Jonas komma vilken minut som helst, så jag ska duka fram dricka och glas :)

jobbjobbjobb!

Sitter här och gör verkligen ingenting, väntar mest bara på att klockan ska så jag kan åka och jobba. Resurs hela dagen vilket inte känns jättekul direkt, menmen..
Sen när jag väl kommer hem är det väl bara att göra sig klar för att hoppa i säng eftersom jag börjar 7 imorgon igen.

Nej nu ska jag gå och värma mig lite mat, sen är det väl bara att cykla iväg!

Det värker i min kropp..

Jag är så grymt trött att det är sjukt, funderar på att gå och lägga mig typ nu. Men ska nog försöka hålla mig vaken ett tag till iallafall. Imorgon är det ledig så jag ska verkligen ta mig en ordentlig sovmorgon! Sen ska jag nog fixa lite i min garderob så det blir fint där inne :)

Har varit runt lite överallt ikväll, först i björns där vi blev bjudna på middag och fika. Sen vidare till erikslund där vi blev bjuden på fika igen :) Så nu är jag proppmätt!
Har även världens träningsvärk efter pumpen igår, kan ju knappt röra mig. Och imorgon är det dags för spinning och core, hur ska jag klara det? Fast det kan ju vara skönt att röra sig lite, eller så fortsätter träningsvärken i några dagar till.

Sen har jag inte lyckats byta bort min helg, så blir nog inge farmen som det ser ut just nu :( Hoppas verkligen att det ska kunna lösa sig imorgon, annars är det bara att ställa in sig på jobb i helgen. Menmen det är ju pengar, och då kan jag ju även jobba extra nästa helg så jag får bra med pengar :)

Nej nu ska jag kolla lite mer på fotbollen och sen blir det sängen för min del :)

Nu kommer köket!

Har precis kommit hem från en dag full av arbete. Först var det hemtjänsten 7-17 och sen travet 18-22, så man kan säga att det blev en lång dag! Men nu är jag äntligen hemma och har duschat, ska alldeles strax gå och lägga mig så jag är någorlunda pigg imorgon iallafall :)
Då är det jobb 7-17 som gäller och sen är det dags att ta upp träningen på step in igen, 19.30 är det bodypump med mamma och Mia som gäller. Men det ska bli kul, onsdag och några dagar till fram i veckan blir nog inte så kul när jag ska släpa på den enorma träningsvärk jag kommer få. Men då vet man ju iallafall att det gett något, får försöka tänka så :)

Helgen i Luleå var riktigt kul, men man är sjukt sliten. Vi satt och diskuterade hur hemskt sliten man är efter tvådagars och att det kanske beror på att man bli gammal? Men tragiskt att det ska vara så och jag har inte ens fyllt 21, hah! Nej än är jag fan inte gammal ;)

Imorgon kommer äntligen vårat kök, som jag längtat! Så vi har fixat iordning i kaoset här hemma så det ryms alla grejer när dom kommer. Dock har vi stött på ett litet problem, vi måste stänga av vattnet och få bort diskbänken, men hyresvärden är borta hela veckan. Så sjukt drygt! Men vi hoppas kunna lösa det på något annat sätt, Jonas får jobba på det imorgon. Vill ju ha köket klart nununu!
Vi fick även hem provet på kaklet idag och det var grymt fint, så vi ska köra på det! :)





Nej nu måste jag gå och lägga mig, annars somnar jag här med datorn i knät :) Godnatt!


Snart får jag ta helg

Sitter här med färg i håret och väntar på att få gå och skölja ut det. Sen ska vi slå på en film, blir Åsa-Nisse än en gång. Men den är riktigt bra så jag kan se den massa gånger till :)
Sen imorgon är det jobb igen innan vi sparkar igång helgen, kommer bli super!

Och på tisdag kommer vårt kök, så skönt ska det bli! Bara det blir klart fort, vill få ordning :) För nu är det ännu mer kaos än tidigare, kan knappt laga mat. Endast mikromat får vi leva på nu.

Ulla ligger och sover i Jonas knä efter att ha varit ute på erikslund. Hon ser så mysig och söt ut!



Nej nu är Ullared slut så nu är det bara att springa in i duschen så vi kan slå på filmen. Jonas ska få göra iordning chips och dip som vi köpt, satan så gott!

Äntligen en dag i solen!

Och där var den lediga dagen över! Nu är det bara tillbaka till jobbet och ta sig igenom dom här tre dagarna och sen är jag ledig till helgen. Och då är det LK som väntar :)
Vi beställde biljetter idag, men satan så dyrt det är alltså! 500 spänn för två dagar, och dessutom är det inga jättebra artister egentligen. Men man måste ju som ändå dit :) Så kommer nog bli en riktigt bra och rolig helg!

Vi åkte ut till erikslund då vi vaknade och la oss i solen och där låg vi tills ungefär klockan 3. Då for vi iväg och gjorde lite ärenden, bolaget, handlade osv. Sen var det bara hem och sätta igång med grillningen, invigde vår nya grill vilket var toppen :)
Sen tog vi tag i köket igen, fortsatte riva. Eller egentligen var det väl Jonas som höll på där och jag målade bordet på balkongen, så nu är det vitt och fint :)
Börjar kännas som ett riktigt kaos här hemma med alla kartonger och värre lär det bli!

Nej nu ska jag ta och kolla lite tv och sen är det väl bara att hoppa i säng!

Äntligen ledig!

Ojojoj nu slår jag på stort här, tredje dagen i rad!
Jonas sitter just nu och försöker uppfostra Ulla, han ska försöka lära henne att hon inte får välta ut glasen med vatten som står på bordet. Frågan är ju om Ulla lyssnar på honom? Tror inte så ;)

Och jag bara njuter av att få vara ledig imorgon, det behövs verkligen! Hoppas på sol så jag kan passa på att sola lite, annars måste jag nog ta till lite fusk i veckan :) Så imorgon lär nog bli en lugn och skön dag, antingen i solen eller hemma. Sen ska vi passa på att göra lite ärenden också.

Har även fått mina böcker som jag beställde så jag och Jonas har legat här på varsin del av soffan med varsin bok. Grymt skönt att lägga sig i soffan med en bok, men det går som i perioder dedär. Men nu har jag några nya som jag måste ta mig igenom :)

Nej nu ska jag se lite på tv och sen hoppa i säng :)

RSS 2.0