Tisdag

Har nyss klivit upp och sitter i soffan och kollar lite tv innan jag ska ta tag i att göra frukost. Lär nog bli en slödag idag tror jag. Det enda som är planerat är träningen och lagfotot ikväll.
Snart åker jag hem till Boden, ska bli grymt kul att få träffa alla igen. Men är riktigt nervös redan nu över matchen mot Boden. Kommer kännas så konstigt, man har ju alltid spelat med dom och nu ska jag helt plötsligt spela mot dom. Men hoppas det kommer gå bra!

Matchen i söndags gick inte alls bra, blev förlust med 3-4 och vi var inte alls bra. Blev intervjuad efter matchen och här kan ni se vad jag har att säga om den..





Nej nu ska jag gå och göra mig lite frukost, börjar bli hungrig :)

Slapp i soffan framför gossip girl

Har just vaknat och satt mig i soffan. Ska alldeles strax gå och göra mig lite frukost och sen tänkte jag sitta här i soffan och kolla lite gossip girl. Kände för en riktigt slapparmorgon och det är vad det blir.

Börjar bli nervös inför matchen imorgon nu, första seriematchen. Det är ju nu det gäller! Men kommer nog gå bra, och känns hur kul som helst att mamma, pappa, Olle och Mia kommer och kollar också.

Nu ska jag laga lite frukost, för den lagar inte sig själv där inne även om det skulle vara skönt att få den serverad :)

Sovdags..

Nu sitter jag här i soffan och har precis kollat på några avsnitt från gossip girl. Är riktigt trött och känns som att jag mest gått runt och gäspat hela dagen så jag tror att jag ska krypa ner i sängen snart.
Matchen vi var och kollade på slutade 3-3, rätt bra för vår del faktiskt. Nu ska vi bara se till att slå Östersund på söndag. Sjukt taggad!

Imorgon blir det uppladdningshänget med biffen, vi ska först och kolla Ersbodas herrar på dagen och sen på kvällen ska vi sitta och klippa alla mållåtar till matchen och även äta massa gott! Men tror faktiskt jag ska ta mig en liten sovmorgon, har ju ändå gått upp hyffsat i tid i veckan. Eller ja, iallafall ställt väckarklockan så jag behövt vakna av den.

Nej nu ska jag gå och borsta tänderna och efter det blir det sängen, så nu säger jag godnatt!

Innebandy..

Sitter just nu och dunkar lite musik. Hilma åkte precis iväg för bortamatcher i Stockholm och på Gotland, så njuter lite av att vara själv och bestämma allt själv här hemma, Haha.
Senare ikväll ska jag och kolla iksu ungdom-rig med Emilia och sen kommer nog biffen dit, blir en spännade match. Har märkt vilket liv man har här i Umeå då man spelar innebandy, en ledig kväll och då åker man iväg och kollar någon annan spela. Ja man lever verkligen i innebandyns värld. Men jag klagar inte, det är riktigt kul!

Imorse åkte Boden ner mot Uppsala för dubbelmöte i helgen, känns fortfarande lite konstigt att inte vara med där. Men jag är faktiskt inte avis på bussresan, 12 timmar i en buss?! Men jag önskar dom verkligen lycka till i helgen. Kommer hålla tummarna för dom :)

Bjuder på en bild på mig, Agnes och Malin från Turkiet. Blir verkligen glad då jag kollar på den, mycket minnen! :)



Nej nu måste jag gå och börja göra mig klar så jag hinner innan jag ska träffa Emilia i stan. Ha en bra kväll! :)

Seriepremiär

Jag har nu tänkt att ta tag i det här med bloggandet igen. Skriva lite om vad som händer mig här i Umeå med innebandyn, skolan och allt annat.

Det är mycket som hänt sen sist jag skrev här. Jag är ju som sagt numera umeåbo, har bytt ut tryggheten och allt jag hade i Boden för att prova nånting nytt här i Umeå. Visst det var riktigt svårt att lämna allt och alla i Boden och packa sina saker och flytta hit. Men alla finns kvar där när jag känner att jag vill tillbaka och vägen hem för att hälsa på är ju inte speciellt lång egentligen. Men jag känner verkligen att jag har gjort rätt i att flytta hit. Har hamnat i stadens roligaste lag och fått underbara vänner på bara så här kort tid.

Nu till helgen väntar seriepremiär och vi inleder mot Östersund, eller Jämtland som de nu tydligen heter. Ska bli riktigt spännande och är så grymt taggad! Dessutom kommer mamma, pappa, Mia och Olle och kollar. Kommer bli hur kul som helst att få träffa dom nu, var ju ändå en månad sen sist. Sen hoppas jag ju att jag hinner träffa dom efter matchen lite och att de inte behöver åka tillbaka direkt, men det tror jag inte.


Nu ska jag göra mig lite kvällsfika och sen kolla idol :)


RSS 2.0