Måndag

Just kommit hem från specialidrotten, det är jag och Anna Jönsson som ska hålla i den i år. Kan bli väldigt spännande, men tror det kommer gå riktigt bra och bli roligt :) Blev mest bara presentation idag och på torsdag kör vi igång ordentligt.

Så nu ska jag städa ihop lite här hemma efter helgen innan det är dags att åka iväg på träning. Där ska jag även prova mina nya skor som jag köpte idag, hoppas verkligen dom är bra! :)

Nej nu är det dags att ta tag i lägenheten!

Då kör vi igång!

Nu har jag precis gjort mig klar, blev väldigt enkelt idag :) Så nu väntar jag på att Malin ska bli klar och medans hon håller på inne på toa ska jag slänga i mig maten. Blev en Felix färdigrätt till middag, väldigt lyxigt måste jag säga ;) Sen glider det väl in lite folk här eftersom skulle jag tro.

Nej nu ska flaskan öppnas och vi går mot dimman, kanske vi ses där vem vet? :)


Fullt upp

Har hunnit med mycket idag! När jag vaknade sprang jag ner och slog på två maskiner och sen gjorde jag mig klar för att åka och handla så nu ekar inte kylen så tomt längre. Sen stannade jag och solade innan jag rullade vidare mot stan, skulle kolla om jag hittade nånting att ha på mig ikväll men icket! Så får helt enkelt gräva djupt i garderoben efter nånting att ha på mig :)

Blev en sväng till Luleå igår, och fick med mig lite olika saker hem. Är kul när det börjar komma höstkläder, finns så himla mycket fint! :)

Nej nu ska jag kolla igenom garderoben lite och sen duscha, Malin borde komma på ett tag tror jag. Och då kör vi igång, kommer bli en grym kväll kan jag lova! :)


Fredag

Har tagit mig upp från sängen för ett tag sen, Malin fick ju jobb idag så vi kan inte åka till Luleå. Men jag behöver verkligen det så får se om det är någon annan jag får med mig, men just nu verkar det som att alla jobbar idag.

Ulla har hittat sig ett sadelskydd här hemma, men hon verkar tro att det är någon djur hon tagit död på. Hon springer runt och bär på det och är jättenöjd över sig själv.

Nej nu ska jag gå och göra mig klar, ska ju iallafall hänta ut min telefon idag :)

Duschen nästa..

Nu har jag kommit mig hem från träningen och även städat undan lite i lägenheten. Funderar på springa ner och kolla om det finns någon tvättid imorgon på morgonen för skulle behöva tvätta.
Var rena rama julafton på träningen idag, eller vi fick prova alla olika klubbor. Och som alltid är det svinsvårt att välja. Men tror jag hittat mig en liten favorit, men vi har till torsdag på oss så jag ska minsann fortsätta prova på så att det känns helt rätt :)

Har även pratat med Malin imorgon och hoppas på att det inte blir något jobb för jag vill verkligen till Luleå! Är lite småsaker som behöver fixas :) Skulle även behöva åka på ikea, katalogen har ju kommit och där kan man verkligen gå lös i huvudet. Men är även där lite småsaker jag skulle vilja ha hem hit till lägenheten. Får väl försöka övertala mamma och pappa om en lite tripp dit snart :)

Nej nu måste jag i duschen, är verkligen segast i Sverige på att ta mig dit efter träningarna. Kanske man skulle börja duscha på arenan så man är klar när man kommer hem? Jag får nog ta och fundera på det helt enkelt :)


Helg nu!

Har precis slutat jobba, så nu sitte jag och väntar på att Gurra och Pia ska komma och hämta mig så ska jag hem och äta. Orkar inte göra mat själv idag :) Sen är det dags för träning, får se om det är mycket innebandy idag eller vad dom kan hitta på.

Imorgon vill jag åka till Luleå, får se om Malin slipper jobba så hon kan följa med mig annars får jag se hur jag gör. Annars kommer nog helgen bestå av utgång på lördag med Malin och kanske jossan, ska bli riktigt kul måste jag säga! :)

Nej nu är dom här så jag måste springa ner!


Vinst!

Nu har jag kommit hem från matchen, eller var väl ett tag sen men har suttit i telefonen ändå sen jag kom in. Både bra samtal och dom man blir lite mer irriterad över! Menmen vissa vill ju sätta sig själv i en bättre sits och då slänger man skit på andra..

Matchen vann vi med 7-2, skönt med vinst! Men jag är långt ifrån nöjd med min insats, tror inte jag gjorde ett rätt idag. Men tur det bara är träningsmatch och det kommer många fler innan serien är igång! Just nu vill jag bara gräva ner mig själv för matchen, fast samtidigt hylla laget för alla tjejer är underbara. Vilket lag vi är alltså, detta kommer bli en bra säsong! :)

Nej nu ska jag hoppa i duschen och sen i sängen, får väl se om det blir jobb imorgon. Hoppas lite på det för jag behöver pengar :)

Stan

Nu har jag gjort mig klar och ska bara slänga i mig maten innan jag ska möta upp Malin och Hanna :) Taggar för fullt med musik här hemma! Nej nu måste jag nog snabba mig så jag inte blir sen, har varit ganska bra på det sista tiden.





Match idag!

Vaknade tidigt idag och tänkte att det är väl lika bra att gå upp, så tog med mig täcket till soffan och nu ligger jag här. Det enda bra med att vakna tidigt är att man kan ligga och dra sig i soffan och bara mysa på. Så nu ska jag ta och slå på ett gilmore girls avsnitt innan jag ska börja göra mig klar för att sedan traska till stan med Hanna och möta upp tjejerna :)

Ikväll är det match som gäller och jag är taggad till tusen kan jag lova! Notviken ska krossas idag!!! :)

Och sen en till sak, från och med fredag ska det komma massor med bilder, kommer bli mycket bättre på att lägga upp bilder eftersom jag då får min nya telefon. Så då kommer bilder på lägenheten, tatueringen och massa mer :)

Dags för sängen nu!

Nu har precis Agnes och Linda åkt, mysigt med lite främmande och bara surra skit. Ska väl snart ta och hoppa i säng egentligen, är så sjukt trött. Sovit jättedåligt inatt, Ulla har härjat värre än vanligt.
Imorgon blir det fika på stan med alla tjejerna, säga hejdå till Agnes innan hon åker tillbaka till Gävle. Riktigt tråkigt att hon åker, har varit underbart i sommar att kunna träffas så mycket som vi gjort :) Menmen, får väl hoppas hon snart kommer upp igen och sen ska även jag ta och åka ner, kan verkligen vara på tiden!

Nej nu ska jag städa undan lite här och sen ska jag hoppa i säng. Så nu säger jag godnatt :)


Äntligen!

Nu sitter tatueringen där och jag är sjukt nöjd! Blev precis som jag tänkt mig om inte lite bättre :) Både jag och Hanna var sjukt nervösa när vi gick dit imorse men vi klarade det galant båda två måste jag säga. Hon blev riktigt nöjd med sin med så vi har inget att klaga över just nu!

Sitter för tillfället hemma hos mamma och pappa, väntar på att maten ska bli klar och sen är det dags för träning. Imorgon är det match, taggad till tusen!

Sen i helgen är jag sjukt sugen på lite fest, utgång i luleå på fredag skulle vara riktigt kul. Men får se vad Malin och Sofia säger. Sen på lördag är det avslutning på boddan här i stan och det skulle också vara riktigt kul. Måste man välja eller kan man kanske köra båda? Får se vad vi kommer fram till helt enkelt, men jag röstar för båda ;)

Sen har även Gurra fått körkort idag, så vi får säga grattis till honom. Enda nackdelen är att nu kommer det vara ännu med kamp om bilen här hemma, hmm får fundera vidare på hur jag ska lösa det problemet?! Men sen är det ju ganska många fördelar, nu kan han hämta och skjutsa mig dom gånger mamma och pappa inte riktigt är så sugen. Ja det är väl helt enkelt den största fördelen :)

Nej nu hör jag att maten börjar bli klar så jag ska ta mig en plats vid bordet :)

Måndag

Blev inget med hårfärgningen igår, jag får förbli blond ett tag till. Men det blir nog bra, tror jag hade ångrat mig lite om jag färgade mig mörk redan nu. Så det får helt enkelt vänta ett tag till :)
Jobbade kort dag idag, riktigt riktigt skönt måste jag säga! Sen gick jag och Hanna förbi tatueringsstudion för att fixa det sista innan imorgon då det är dags. Det här kommer nog bli riktigt bra :)

Ikväll är det dags för innebandy igen, sjukt kul! Och på onsdag spelar bli säsongens första match, Notviken står för motståndet och dom ska krossas! Jag är taggad till tusen kan jag lova :)

Nu ska jag vila en stund innan mamma kommer förbi och hämtar mig så ska jag hem och fixa lite saker innan det är dags att rulla mot träningen.

Brunhårig?

Har precis tagit mig från tvn, fastnade vid glamourama hela morgonen. Har sovit hemma hos mamma och pappa inatt vilket var riktigt skönt faktiskt. Ulla får leka av sig ute lite och är skönt att vara hemma ibland. Igår tog jag, Sandra, Gurra och Pia en sväng till Luleå på musikens makt, någon gratisfestival. Vi åkte mest dit för att kolla på Oscar Linnros, kanske ingen höjdare enligt mig men det var riktigt kul att kolla ändå :)

Just nu håller mamma på baka bullar så det luktar riktigt gott här hemma! Fast jag väntar på att kanelbullarna ska bli klara så jag kan gå och smaka på en :)

Sen sitter jag även och funderar på om jag ska ta och färga håret brunt igen? Kan verkligen inte bestämma mig, jag trivs ju som bra i brunt och har som sagt jag ska färga brunt igen när det börjar bli höst och det tycker jag det börjar bli nu. Men samtidigt funderar jag på om jag kanske kommer ångra mig. Men ska nog göra så att jag ska gå ner och kolla om det finns någon fin brun färg i lådan med alla olika färger som vi fick av Robert, och hittar jag någon så kör jag! :)


Heeelg!

Har kommit hem från Luleå för ett tag sen, var hur kul som helst att äntligen få se lite hockey igen. Men tyvärr så förlorade ju Luleå, fast Gurra, Olle och Pia var rätt nöjda över det. Nu längtar jag bara tills säsongen är igång på riktigt så man får se ännu mera :) Sen längtar jag självklart tills vår säsong är igång på riktigt, jag vill spela match nuuu!!

Imorgon är det tvätt kl 11 som gäller, så får iallafall lite sovmorgon. Sen blir det nog att göra nånting med Linnea och jossan, kanske någon fler också. Får se vad vi hittar på men nånting kul blir det alltid :) Sen ska jag även hinna träffa Hanna i helgen, vi ska hjälpas åt att välja teckensnitt till tatueringen. Vi har nog båda lika svårt att bestämma oss tror jag, så då tar vi hjälp av varandra :)

Nej nu gnäller Ulla på mig, ska ta reda på vad hon vill. Godnatt :)

Hockey imorgon!

Nu har jag kommit hem från träningen för ett litet tag sen, ska snart ta och hoppa i duschen. Fast måste bara sitta här ett litet tag till tänkte jag :)
Varit med Olle och Gurra i Luleå idag, gurra skulle skriva teori och han klarade den så det var riktigt bra!

Imorgon är det jobb på Sandbacka som gäller och efter det ska jag, mina bröder och Pia till Luleå och kolla hockey. Kanske någon kompis till Gurra också skulle med, jag vet inte riktigt. Men kommer nog bli riktigt kul tror jag! Hockey är alltid roligt att kolla på :)

Nej nu måste jag ta mig i duschen så jag kommer mig i säng nångång :)

Onsdag

Nu ligger jag och Olle här i soffan och har en riktigt myskväll, ensam hemma 3 kollar vi på just för tillfället :)
Han ska sova här inatt och imorgon ska vi upp tidigt och skjutsa Gurra till Luleå för att skriva teoriprovet, hoppas det går bra för honom! Medans han skriver ska jag och Olle passa på att gå på stan ett tag, jag behöver kolla efter nya innebandyskor. Hoppas bara det finns några bra, har varit dåligt med det sista tiden.

Känner att jag börjar bli trött nu, så det blir nog att hoppa i säng när filmen är klar :) Tror nästan jag måste slå på elementen nu, frös hur mycket som helst inatt. Man kan som säga att hösten börjar komma på riktigt här nu! Nästan så att jag längtar till vintern då man får ta fram vinterjackorna och kan gå runt i fina stövlar :) Så får jag ju elda i min spis när det blir vinter också, supermysigt när man kommer hem på kvällen och kan tända en brasa och mysa vid! Vinter är ganska mysigt ändå när man tänker efter :)

Nej nu ska jag kolla klart filmen med Olle och sen hoppar vi i säng! Godnatt :)

En grym helg!

Nu är helgen över och gårdagen var grym! Har underbara vänner som man aldrig har tråkigt med :) Idag har mest bestått av tvtittande, åkte hem till mamma och pappa ikväll också. Blev lite fika och ännu mer tvtittande där :)

Imorgon är det dags för jobb igen och sen även träning. I veckan kommer jag kunna vara med på varenda träning vilket jag är riktigt glad för!

Och nu är det bara en vecka kvar tills det är dags för min och hannas tatuering, kommer bli grymt!

Nej nu ska jag lägga mig i soffan ett tag innan jag ska krypa ner i sängen, är rejält sliten efter helgen kan jag lova :)

Jobbbb

Nu sitter jag här och väntar på att åka mot jobbet, börjar 13 idag så är ett tag kvar. Hade hoppats jag skulle kunna träna idag men så blev det ju inte. Men nästa vecka då kan jag vara med på alla pass, riktigt bra :)

I helgen är det farmen som gäller, jag, Malin och Linnea har planerat en riktigt bra lördag. Vi börjar med mat här och sen sätter vi igång. Får se vilka som kommer sen, vi vet inte riktigt än. Men vet iallafall att det kommer bli en grym kväll! :) Och sen har jag bestämt att det ska bli sista festhelgen för mig på ett tag, men får se hur det går. Men ska iallafall försöka :)

Nej nu börjar top model, ska kolla det innan jag rullar iväg mot jobbet :)

Rast

Nu är jag hemma på rast, har precis ätit lite middag och ska snart tillbaka till jobbet igen. Drygt med jobb, jag ville ju träna idag! Menmen det blir ju imorgon så behöver inte vänta så länge :)

Har nyss bestämt med Linnea att det blir farmen till helgen, tror det kommer bli grymt! Nu längtar jag dit :)

Nej nu måste jag rulla tillbaka mot jobbet, vill ju inte komma sent!

Luleåkalaset!

Helgen har varit helt underbar! Den har spenderats med fantastiska människor så kunde inte bli så mycket bättre :) Så nu sitter jag här och är lite småsliten, men trodde jag skulle må värre faktiskt. Så jag ska inte klaga!
Ikväll är jag bjuden på middag hemma hos mamma och pappa, bloir tacos. Så sjukt gott ska det bli :)

Men nu ska jag först ta och hoppa i duschen så jag känner mig lite fräschare :)


Onsdag

Nu sitter jag här framför tvn och bara tar det lugnt, och så kommer nog kvällen fortsätta. Tror jag ska försöka lägga mig tidigt idag också, måste ju se till att vara pigg så jag orkar med helgen :)

Direkt efter jobbet åkte jag till min mormor där jag, mamma, farmor, olle och min mormor åt middag tillsammans. Mycket trevligt! Sen hämtade jag ut mina två klänningar jag beställt, tyvärr var de inte så fina som jag hoppades. Menmen, tur jag hittade en i Luleå igår så det räddade min helg iallafall :)

Nu ska jag leta fram nånting bra att kolla på och sen roa mig med det ett tag innan det är dags att hoppa i säng. Godnatt :)

Strax träning

Nu är vi hemkommna från Luleå för ett tag sen, vi fick med oss lite fynd iallafall :) För min del blev det en jättefin klänning, en rosa kaffeburk till köket, lite smink och sen även en kabel till tvn. Riktigt nöjd är jag!

Så nu håller jag på tvätta, väntar på att sista maskinen ska bli klar så jag sen kan ta en p-nap innan träningen. Jag är helt slut i huvudet och har även lite ont i det så kan vara bra att sova en stund.

Förresten så har jag och Hanna typ bokat tid för tatuering idag, grymt nice! Så nu ska det bli av :)

Luleååå

Nu har jag gjort mig klar och sitter här med en kopp kaffe. Har bestämt mig för att jag ska försöka börja dricka det nu, får se hur det går :) Fast helt ärligt är det inte så dåligt ändå!

Jag ska plocka upp Hanna utanför henne kl 10 har vi sagt, tur jag inte har så långt dit eftersom jag är lite seg. Men är helt färdig, måste bara klä mig och gå ut. Men sitter och funderar på om det kommer bli varmt idag eller inte? Är ju som molningt, fast brukar ju bli bättre under dagen. Men får väl ta med en tröja för säkerhets skull :)


Nej nu måste jag dricka upp kaffekoppen och rusa iväg, vill ju inte att Hanna ska behöva vänta! :)

Regnregnregn..

Nu har jag nyss kommit hem från jobbet, var riktigt skönt med en kort dag idag!
Men när jag skulle sluta kom ju världens oväder, det bara vräkte ner. När jag körde hem var det typ översvämning överallt, stod bilar som fastnat i vattnet. Kan säga att jag inte var lite orolig! Men som tur var kom jag mig hem och nu sitter jag här och funderar om jag ska ta en p-nap innan det är dags att börja med maten.

Kom även att tänka på att snart borde ju mina kläder som jag beställt komma, eller iallafall från nelly. Från HM är det nog minst en vecka kvar iallafall :)

Och imorgon ska jag och Hanna åka till Luleå, ska bli riktigt roligt. Var länge sen jag var där och sen ska det bli kul med en dag med Hanna. Vi har inte träffats alltför mycket i sommar heller så kommer bli grymt :)


Söndaag!

Nu sitter jag och Agnes här i soffan och kollar på tv. Jag ska snart åka iväg på travet en sväng med mamma innan jag börjar jobba igen. Halva dagen är kvar, men det ska nog gå fort och bra ändå hoppas jag :)
Sen är det bara en kort dag imorgon kvar innan jag får ledigt litegrann. Underbart! :)

Nej nu ska vi nog börja åka, måste bara vänta på att Agnes blir klar på toa :)

RSS 2.0