Fattig!

Har nyss suttit och betalat lite räkningar så nu känner jag mig fattig. Sen är det storhandling och då kommer det kännas ännu värre kan jag lova.
Ikväll blir det nog att ligga i soffan och ta det lugnt framför tvn, är ju rosa-bandetgalan. Handlar nog nånting gott vi kan äta till :)

Vi pratade om att åka till stan imorgon och tror nog att det blir så. Sen är det ju såklart idol-kväll! :)

Nu ska jag gå och börja med maten, var tydligen jag som stod för den idag också. Börjar ju laga mat mycket nu för tiden. Fast blir inte så avancerade rätter när jag står vid spisen.

Imorgon!

Nyss kommit hem från innebandyn som Sirius vann med 8-6, riktigt tråkigt. När vi kom hem så tog vi tag i att bära ner utemöblerna i källaren som vi har skjutit på hur länge som helst. Men nu är det iallafall gjort! Sen har vi plockat ihop lite här hemma också, plockat disken och torkat av i köket. Så nu ser det snyggt och rent ut.

Ser fram emot imorgon massor, kommer bli toppen! Imorgon kommer det även bli storhandling, och då menar jag verkligen storhandling. Listan är hur lång som helst och måste passa på när vi fått låna bil i helgen också :)

Nu ska vi bränna en skiva så vi har någonting att dunka i bilen. Sen ska jag sova tidigt så det blir imorgon fort! :)

Brunett igen

Kom just hem från stan, hittade mig en tröja på gina och köpte även hårfärg. Nu ska jag bli brunett igen, är less på den blonda färgen. Hade världens utväxt och det behövdes en slingning till om det skulle hålla sig bra ett tag till, men jag gillar inte att blondera mycket eftersom att håret blir så sjukt nött av det. Så nu tar jag tillbaka det gamla, har ju som alltid trivts bra i brunt.

När jag handlade till middagen på ica hittade jag caffe latte som så många säger är god, så jag tänkte att nu måste jag ju smaka den. Och den var god! Sjukt god faktiskt, tror det kan bli en sån någon fler gång också :)



Nej nu ska jag gå och slänga i färgen i håret så jag hinner bli klar innan Hilma kommer hem. Det är tydligen jag som står för maten idag. Och duktig i köket som jag är så slår jag till med nånting stort, nämligen plättar. Det borde jag väl klara av..? :)

 


Seger!

Har nyss vaknat, tog mig upp lite tidigare idag än igår. Funderar på att göra mig klar nu och sen åka in mot stan. Fördriva lite tid dära, är ju bättre det än att bara gå här hemma och ruttna. Ikväll blir det att se Umeå city-Sirius, blir nog roligt :)

Matchen igår vann vi iallafall med 6-2. Och jag fick äntligen målskyttet att lossna lite, blev 2 mål för min del. Får hoppas att det håller i sig nu. Annars är det väl ingen bra match man behöver lägga på minnet, det enda vi gjorde bra var väl ungefär att göra fler mål än dom. Menmen nu är den matchen spelad och vi fick med oss en seger, får väl vara nöjda med det.

Nej men nu ska jag gå och göra mig klar så jag tar mig iväg :)

Dags för match!

Har ätit för ett tag sen och bytte nyss om, så nu är jag redo för att åka iväg snart. Är ju DM-match mot Thoréngruppen ikväll så ska samlas 18.30. Är faktiskt laddad, ska bli grymt kul att spela match :)

Har fått bilder från lagfesten i fredags och där ser man hur det verkligen spårade. Slutade med att folk drack direkt ur bålskålen, Shit alltså! Men satan så kul vi hade, en helg man sent glömmer, även om vi har lite minnesluckor här och där ;)

          

Nu ska jag gå och packa väskan och sen cyklar jag iväg. Hoppas på att målskyttet lossnar ikväll, varit dåligt med det på sista tiden..

Sovis :)

Tog en riktigt sovmorgon idag, kändes som att jag behövde det. Men är fortfarande trött, hade nog kunnat sova tills ikväll om jag fått. Tänkte att jag skulle åka in till stan idag och kolla lite, men orkar inte göra det. Får se om jag tar det imorgon istället.
Ska väl försöka vika ihop all tvätt som hänger och ligger lite överallt här hemma. Ser ju hemskt ut när det ligger saker överallt..


Min lillebror ringe imorse vid 10, då jag var helt död. Men han var iallafall jättearg för jag bara ljuger och säger att jag ska komma hem så kommer jag aldrig. Och jag lovar vi ska göra massa saker då jag är hemma men vi gör aldrig det. Han är så söt, får nästan lite dåligt samvete att jag inte kommer hem till honom varje helg. Men tur att jag snart får träffa honom igen :)


Nu ska jag ta tag i mig själv och börja göra lite nytta! Kan inte ruttna bort här i soffan idag även om jag gärna skulle det.


Bra lösning? ;)

Har kommit hem från träningen för ett tag sen, gick väl helt okej fast vi var mycket folk borta.
Möttes av en rolig syn när jag kom hem. Hilma var inte och tränade idag så jag sa åt henne att hon jättegärna fick hänga upp tvätten som inte var torr då vi tog upp den. Räknade med att det inte skulle vara gjort om man säger så ;)
Men iallafall då jag kommer hem och kollar in i vardagsrummet så hänger trosorna på tork i lampan, sockarna ligger på stolar och på barbordet har hon hängt fast tröjor med hjälp av att ställa saker som håller fast dom. Såg väl mer eller mindre ut som ett kaos.
Sen när hon gnäller över att jag skrattar och frågar varför hon gjorde så förstår hon inte och säger:

- Men jag var ju tvungen att lösa det med att hänga upp.

- Ja men du kunde inte hänga det i torkställningen som vi har inne på toaletten? Frågar jag och skrattar.
 
Men hon hade ungefär glömt att vi hade det där, undra vem det är som vanligtvis gör dom sysslorna här som att tvätta och diska? ;)



Så här ser vår lampa ut ikväll, men hon tycker det är praktiskt :)


Grymt seg dag!

Är grymt seg idag, så känns som att träningen kommer bli densamma..
Men är match imorgon, eller vet inte om vi kan kalla det match för är knappt planerat och fixat nånting. Vi ska ungefär bara spela av den verkar det som. DM-match mot thorén tror jag det var..

Ajja, nu ska jag gå och byta om klart för träningen och sen cykla iväg.

Bjuder väl på en ledtråd till förra inlägget ;)




Tvättdag!

Har precis skurat av golvet så nu fastnar man inte längre när man går. Nu ska vi snart gå ner och hänga tvätten och sätta igång en ny maskin. Känns grymt jobbigt för jag tycker inte om trapporna, var är hissen som borde finnas i alla hus där det är mer än två våningar?!

Igår blev också nånting bestämt som kommer göra mig helg toppen! Längtar massor till torsdag :)



Nu ska vi ner i tvättstugan igen.. 


Sovdags..

Inget bra på tv längre så är väl lika bra att gå och sova då, har längtat efter att få lägga mig i sängen hela dagen och äntligen!
Imorgon är det tvätt som gäller och skura golvet här hemma. Sen tidig träning, skönt att ha ledig tid på kvällen. Kanske blir lite plugg då om jag orkar och inte kommer på nånting annat jag "måste" göra just då..

Nej men nu väntar sängen, godnatt! :)


                     

Här är sötvalparna hemma i boden :)


Underbar helg!

Efter att ha fått klagomål på att jag är dålig på att uppdatera (vilket stämmer mycket väl) så måste jag ta tag i bloggen igen. Hoppas väl att det går bättre den här gången än förra.

Har iallafall varit en grymt bra helg! I fredags var det lagfest och vi började kvällen här med massa gott dricka och bra sällskap. Eller gott dricka, all dricka var inte god. Tyvärr förlorade mitt lag och det innebar straffshots, usch säger jag bara! Egentligen ville jag nog inte veta vad de blandat ihop.
Kvällen slutade med att vi gick ut på Allstar, eller blev ett kort besök för min del eftersom att jag skulle upp tidigt och skriva högskoleprovet på lördag.

Vaknade på lördag och var hur bakis som helst, kände mig som en levande död. Men jag tog mig till skolan där jag skulle skriva provet. Satan vad jobbigt det var, jag mådde piss, provet var svårt och tiden gick så grymt sakta... Men jag överlevde iallafall!
Det pratades om att vi skulle ut på kvällen igen, men när man kände hur man mådde på morgonen ställde vi ganska fort in. Men eftersom dagen gick och vi började må bättre och bättre blev vi också mer och mer sugen på fest. Så alltså, även denna kväll slutade på krogen! :)
Jag, biffen, Sandra, Mattan och Emilia började här och sen drog vi vidare till herrlaget som hade lagfest. Grymt kul!
Vi avslutade kvällen på corona, underbart roligt!

Idag var man rätt sliten, men det var bara upp vid 11 göra sig klar och sen åka iväg på innebandy. Först IKSU-Endre där iksu tog en lätt seger. Var såklart roligt att få träffa lilljönsson, verkligen länge sen sist. Sen åkte vi vidare mot Gammliahallen där vi såg Dalen-Tyresö, Dalen tog hem matchen där vilket var bra.

Nu har jag äntligen kommit hem, och egentligen borde jag skura golvet. Har inte gjort det sen lagfesten i fredags och man fastnar med fötterna i golvet då man går, så kladdigt är det. Men jag orkar verkligen inte idag! Tar det imorgon..
Ikväll blir det riktigt söndagsmys, ensam mamma söker och säkert en bra film. Sen äntligen få lägga sig och sova :)

Nej nu ska jag gå och göra någon middag, verkar ju inte få mig någon mat om inte jag tar tag i det..:)


RSS 2.0