Imorgon åker vi!

Sitter här hemma i soffan och gör just ingenting, ska alldeles strax ta tag i sista pluggandet. Sen är jag klar med alla inlämningsuppgifter för den andra kursen, bara provet kvar då jag kommer hem vilket känns skönt! :)

Imorgon åker vi ju, ska bli så undertbart härligt! Bara längtar tills vi är framme och kan ligga på stranden och ha det bra. Kommer bli två väldigt bra veckor kan jag lova :)
Men jag längtar lika mycket tills vi är hemma igen för då kommer det några små kattungar som också kommer bli hur roligt som helst! Nu känner man dom ordentligt i magen och Ulla börjar bli ganska så tjock. Så det blir till att ta den större buren nu när vi ska skjutsa henne till mamma och pappa ikväll så att vi får hem henne sen då vi hämtar henne :)
Kommer nog bli världens sötaste ungar!

Nej nu måste jag klä mig så jag iallafall gjort det tills Jonas kommer hem på lunch. Sen ska jag ta tag i plugget :) Eller jag måste ju packa också, shit kanske är dags att börja få det klart nu!



Snart åker vi!!

Har jobbat klart halva dagen nu kan man säga, hemtjänsten 7-13 och sen ikväll är det jobb på travet som gäller. Missar tyvärr träningen, men det får jag ta för pengar behöver man!

Och sen på fredag åker vi äntligen till Thailand, längtar så sjukt mycket! Kommer bli två underbara veckor för mig och min älskling då vi bara ska mysa och ha det bra :) Så nu är det bara att ta tag i packningen på riktigt. Har försökt skriva en lista så jag inte ska glömma något, men tänk om jag glömmer att få ner något på listan?
Sen har jag bestämt att inte ha med onödigt mycket, men jag är dålig på det! Vill gärna ha lite extra så man inte blir utan ;) Men jag har en Jonas som  kommer vara på mig om det blir för mycket!

Sen så när vi kommer hem kommer våran lilla Ulla inte vara så liten längre, hon kommer nog vara riktigt tjock och söt. För då är det bara en vecka kvar tills dom små liven kommer ut. Ska bli riktigt mysigt faktiskt! Hon börjar ju redan nu bli en riktigt tjockis så :) Hur mysigt som helst då man kan ligga och känna på magen och att det verkligen är katter där i :) 

Nej nu måste jag ta tag i röjningen av lägenheten igen! Måste ju tvätta och städa så det inte ser så hemskt ut här hemma :)

Skitrygg!

Sitter hemma hos mamma och pappa just nu, väntar på att maten ska bli klar. Sen ska jag få lite hjälp av mamma med pluggandet, måste ju försöka få bort allt nu innan thai. Skönt när det är klart, men grymt jobbigt nu när man måste göra allt!

Annars så har min rygg typ pajjat, jag är som en 85 årig gammal tant nu när jag går. Hoppas verkligen det går över nu snart, orkar inte ha ont. Sovit sjukt dåligt inatt, huvva!
Så ska åka förbi träningen ikväll, får sitta och titta på istället. Riktigt surt!
Jonas är i Stockholm och kommer hem senare ikväll, sen är det bara en kort dag kvar innan vi får ta helg :)

För övrigt så känner man små kissebäbisar i Ullas mage nu, det är så mysigt! Så veckan efter vi kommer från Thailand ploppar det ut små söta kissekatter :)

Nej nu ropar dom i köket att maten är klar så jag måste springa och äta!


RSS 2.0