Det gick ju bra!

Jag överlevde min mördardag! Men jag kan lova att det var grymt jobbigt, dagen kändes sjukt lång. Men nu sitter jag äntligen här nyduschad i soffan och ska strax gå och lägga mig så jag orkar upp och jobba 7-17 imorgon igen. Men sen på tisdag är jag äntligen ledig, underbart! :)

Glömde förresten berätta att Ulla gjorde ju årets fångst här hemma, jag och Jonas låg i soffan och så hör vi en smäll på balkongen. När vi rusar ut ligger Ulla där med en död fågel i munnen som alltså flugit in i fönstret. Hon springer sen in i lägenheten med fågeln och vi jagar efter, jag får ju panik och tänker att fågeln kanske bara svimmade av då den for i rutan och börjar leva här inne. Vad gör vi då?
Men till slut fick vi tag i Ulla och fick av henne fågeln som vi sen tog i en påse. Men när Ulla sen såg att fågeln var borta blev hon helt förstörd, det var ju världens lyckodag för henne tills vi förstörde den.




Nej nu ska jag lägga mig i soffan och kolla lite Bridget Jones innan det är dags att sova :)

En riktig mördarhelg är jag inne på!

Nu var det visst ett bra tag sen igen, men jag ska försöka göra en bra uppdatering nu med lite bilder också :)

Helgen består iallafall av en massa jobb, idag var det ett 7-17 pass som jag tagit mig igenom. Imorgon har jag ett 13-22 pass, men jag tog även på mig att jobba extra då det var kris på folk. Så nu ska jag alltså jobba mördarpasset 7-22 imorgon, känns som att jag kommer vara sådär lagomt död på kvällen! Men det är ju pengar :)

Idag på när jag cyklade hem på lunchen hände även en väldigt sjuk grej, jag cyklar och ska precis svänga in här vid oss och då kommer det en person som jag möter, jag svänger då åt vänster dit jag ska, men personen fortsätter även han att hålla ut på sin högra, alltså min vänstra sida. Han kommer då rakt emot mig så jag svänger ännu lite till för att han kanske ska förstå, men nej han cyklar då rakt in i mig. Så han kraschar in i mig och min cykel vilket slutar med några klämda fingrar, ett blåmärke på benet och även en skönt avskalad nagel som hänger löst. Sådär lagomt förbannad tar jag min cykel och traskar dom 100 m jag har kvar hem.
Ringer mamma som får komma och agera sjuksyster till mig, så nu sitter jag här med en snygg potatistå inlindad och har svinont. Vissa borde inte få använda en cykel!

Och nu till nånting roligare, igår gjorde jag, Jonas och Olle oss en liten utflykt för att fiska. Dock slutade det utan fisk men roligt hade vi, var ute med båt, grillade och bara myste på. Fast måste faktiskt säga att jag var den enda som hade napp igår, det är stort!








Annars så väntar vi på att vårt kök ska komma, har blivit lite förseningar men det var nog ändå bra. Nu hinner vi få ut allt ur köket och mest troligt göra helt klart så det bara är att börja bygga upp det nya då det kommer :) Ska bli hur kul som helst!

Ulla hon har det som vanligt hon också, hon sliter alltså inte ut sig. Hon är ute på erikslund och härjar lite då och då, fast om man ska tro vad hon skriver på facebook är det en hel del festligheter också? ;)
Fast måste nog säga att det är oftast så här man ser henne :)



Ja vad händer annars då? Det är väl mest bara en hel del jobb nu känns det som, men jag ska inte klaga på det. Iallafall inte då lönen kommer :)
Till helgen är det ju LK och det tror jag kommer bli toppen!

Nej nu ska jag lägga mig här i soffan och kolla filmen som vi ska slå på, sen är det väl bara att hoppa i säng så jag orkar med jobbet imorgon. Så är väl bara att säga godnatt nu :)


Kan jag bli frisk någon gång?!

Åhh alltså jag orkar inte! Nu har jag blivit sjuk igen.. Kände mig jättehängig på jobbet igår och när jag kom hem till mamma hade jag feber. Så jag låg oh vilade där tills jag packade in Ulla och åkte hem till lägenheten igen för att invänta Jonas. Blev att bara ligga i soffan hela kvällen. Jag hatar verkligen att vara sjuk!

Så nu ligger jag här i soffan igen och har precis slagit på lite gilmore girls, var ju ett bra tag sen sist. Så det är väl ungefär vad jag ska roa mig med tills Jonas kommer hem då vi ska åka iväg på apoteket och sen hyra en film. Hoppas verkligen det blir bättre tills imorgon så jag kan jobba, vill inte missa ännu fler dagar!

Annars har det väl inte hänt så mycket, har jobbat hela helgen och annars bara tagit det lugnt då jag inte orkat annat! Eller träffade Sandra i fredags vilket var mycket trevligt, var ett bra tag sen sist! Så vi luchade, kollade stan och sen svänge vi förbi här hemma för att kolla lägenheten :)

Nej nu ska jag lägga mig och kolla på gilmore girls igen!

Min älskling är borta

Kom hem från mamma och pappa för ett tag sen, blev bjuden på middag där då Jonas är borta. Ganska skönt eftersom jag hatar att laga mat till bara mig!
Känns ganska så ensamt här hemma nu när Jonas är borta, och det kommer han vara ändå till på söndag. Jag kommer ju dö när jag ska sova själv! Men det är ju tur jag har Ulla ändå, lite sällskap :)
Vi sitter här i soffan och kollar på Ullared nu, jag trodde ju det skulle vara nya avsnitt och sett fram emot det hela dagen. Men så säger mamma att det är ju gamla och då kändes det inte lika kul. Men det går ju ändå att kolla på :)

Annars är det jobb hela helgen som gäller, känns ganska så tungt! Men det ska nog gå bra, är alltid skönt sen när helgen är gjord. Sen ska jag även passa på att träffa Sandra som är hemma i stan, blir kanon det!

Vi har suttit lite och klurat på köket nu i veckan, funderar på vad vi ska ha för kakel, eller om vi kanske ska ha tapet? Måste ta oss tid i veckan och åka iväg och bestämma det där. Vi får ju faktiskt snart vårt kök :) Ska bli så underbart skönt då det är klart alltså! Dock kommer ju vår lägenhet vara kaos ett tag, men de är det ju värt! Och vi brukar ju ha ganska så tur och bli bjudna på mat ofta så det blir nog inga problem :)

Nej nu ska jag hänga tvätten i pausen och sen fortsätta med att bara ligga i soffan :)


Sjukling nummer 2!

Har kommit hem från mamma och pappa för ett tag sen, vi åkte dit och fikade jordgubbar och grädde. Ruskigt gott!
Annars så har nog dagen varit rätt så lugn, Jonas for iväg och fiskade tidigt medans jag tog sovmorgon. Sen åkte jag iväg till mamma då jag vaknat för att ligga ute i solen, men vädret har ju varit lite sådär idag. Fast lite solning blev det iallafall :)

Imorgon är det jobb igen vilket det är resten av veckan, känns lite tungt men det ska nog gå bra! Jonas åker ju iväg på fiskeresa till helgen så då blir jag helt själv med Ulla här hemma.
Dock verkar det som att Jonas har blivit sjuk nu, han som gått och sagt hela veckan "det drabbar ju bara dom veka!". Nu är han inte så kaxig ändå ;) Nej men det är faktiskt lite synd om honom, han är så ynklig.

Nej nu ska vi kolla lite tv och sen ska vi nog lägga oss och se klart sällskapsresan som vi inte orkade göra igår :)

Soooool!

Äntligen har jag börjat bli frisk, febern är borta så nu är det bara förkylningen och hostan jag väntar på som ska försvinna. Har varit hos mamma och pappa hela dagen och legat ute på baksidan, så skönt!
Så nu har vi precis kommit hem efter att ha varit förbi i björns en sväng. Vi passade på att snabbstäda av lägenheten medans vi ändå var igång, för hade man satt sig i soffan då hade man blivit fast resten av kvällen.
Så nu väntar jag bara på att Jonas ska bli klar med dammsugningen så ska vi slå på solsidan säsong 2 som vi lånade av mamma och pappa :)

Imorgon har vi planerat alder om vädret tillåter, annars blir det en sväng till Luleå. Så vi har hur som helst saker planerade :) Sen på kvällen blir det grillmys med Sofia och Chribb, Matte kanske också kommer förbi en sväng och det kanske även blir någon annan också, man vet aldrig!
Sen tänkte vi styra mot bränna och avsluta kvällen där, det blir en toppenlördag tror jag!

Nu ville Jonas ha hjälp med något så det är bäst jag springer dit :)


Har gått och blivit sjuk!

Har gått och blivit sjuk nu, kände mig lite rosslig i halsen i måndags och sen vaknar jag på tisdag och är hur hes som helst. Kunde inte gå till jobbet så det var bara att ligga kvar hemma i sängen, så det blev en lugn dag. Åkte hem till lägenheten på kvällen och vi tog tag i lite fix och trix här hemma innan vi hoppade i säng. Så nu börjar det bli riktigt fint :)
Sen var det bara att hoppa i säng, men har inte kunnat sova speciellt mycket. Ont i halsen, snorig och feber är ju det värsta som finns när man ska sova. Så det var bara att ringa till jobbet då jag vaknade och jag blir hemma även imorgon. Hoppas febern ska bli lite bättre så jag kan jobba i helgen iallafall.

Nu ska jag och Jonas åka iväg till Mio och kolla på ett vardagsrumsbord medans min tablett fortfarande hjälper. Problemet är ju bara att jag svettas ju som ett tok, medans jag om typ 2 min fryser som ett tok igen. Jävla feber!!


RSS 2.0